10 legjobb galéria alkalmazás a fényképek mentésére androidon

Annak ellenére, hogy ugyanaz a funkciójuk, nem minden Android-galéria alkalmazás minőségi. Néhányan nagyon jól működnek jó kivitel és sebesség mellett. De vannak olyanok is, amelyeket nem ajánlunk.

Bár ugyanaz a funkciója, de nem minden alkalmazás Android galéria minőség. Néhányan nagyon jól működnek jó kivitel és sebesség mellett. De vannak olyanok is, amelyeket nem ajánlunk.

Most a piacon található összes galériaalkalmazás. Az ApkVenue ezúttal csak néhányat akar összefoglalni, amelyek elegendőek megfontolásra érdemes. Ahelyett, hogy tovább húzódna, nézzük csak meg az ApkVenue következő áttekintését!

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • Hogyan lehet elrejteni a „titkos” fotókat a mobiltelefon galériában anélkül, hogy a barátod elkapná őket
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

1. A + Galéria

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Bár egyszerűnek tűnik, ez a galéria alkalmazás támogatja a Dropbox, az Amazon Cloud és a Facebook összekapcsolását. Ezzel fotó- és videofájlokat is menthet olyan módon offline vagy online. Ez az alkalmazás rendelkezik a legjobb biztonsági funkciókkal is, ahol elrejtheti a privát fényképeket. Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető és fizetett a prémium funkciókért.

2. F-Stop Galéria

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Az egyik legrégebbi galériaalkalmazásként F-Stop Média Galéria egyszerű és letisztult kialakítással rendelkezik, amelyet az első osztályú funkciók fokoznak. tudsz fotók keresése metaadatok alapján (beleértve: EXIF, XMP és IPTC). Az 'Intelligens album' funkcióval manuálisan beállíthatja a fénykép tárolását. A legkedveltebb dolog ebben az alkalmazásban, nevezetesen képes GIF lejátszására.

3. Összpontosítás

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Az összes listából, Fókusz képgaléria a legátfogóbb alkalmazás, mert számtalan legjobb tulajdonsággal rendelkezik. Az alkalmazás kulcsa az, hogy tudsz megvédi a galériát a kíváncsi tekintetektől Világos és sötét témák révén még egy további biztonsági beállítás is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi az ikonok megváltoztatását. Az alkalmazás ingyenesen érhető el, és előfizetése havonta 1,13 USD.

4. FOTÓ Galéria

Ez az alkalmazás lehetőséget nyújt a több ezer tárolt fénykép rendszerezésére válogatási jellemzője. Címkézheti a fotókat, rendezheti az albumokat, és még szolgáltatások is elérhetők Chromecast. Privát albumokat is létrehozhat. Az ingyenes verzió számos komplett funkcióval rendelkezik, de ha úgy dönt, hogy fizet, akkor mentes lesz a hirdetésektől.

5. Galéria boltozat

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Ön a magánélet tudatos típusa? Galéria Vault személyes boltozattal rendelkezik a fotórendeléshez nehezen követhető. Így elrejtheti az alkalmazás által támogatott fényképeket, videókat és más fájltípusokat. Elrejtheti az ikonokat is, hogy rajtad kívül senki ne tudja, hogyan férhet hozzá. Még biztonságot is nyújt támogatással ujjlenyomat Samsung készülékekhez.

6. Google Fotók

Fotóforrás: Kép: Google Playstore alkalmazás Google Fotók alapul felhő, ahová annyi fényképet és videót tölthetünk fel, amennyit csak akar, az adattárolási kapacitásnak megfelelően. Az egyetlen hátrány a képek és videók összenyomva a Google Kiváló Minőség beállításában. A legtöbb felhasználó, aki ezt az alkalmazást használja, más galériaalkalmazásokkal is rendelkezik.

7. Photo Gallery HD & Editor

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Ez az alkalmazás nemcsak fényképek tárolására szolgál, hanem elegendő tárhelyű videók szerkesztésére is könnyű és egyszerű. Alapvető dolgokat tehet, például fényképeket áthelyezhet, törölhet fájlokat, beállít tapéta, kedvencek beállítása és megosztás fájlokat. Val vel 'Szerkesztő', elvégezheti az alapvető szerkesztéseket, például kivághatja, elforgathatja, megfordíthatja, szűrőket alkalmazhat, vagy akár firkálhat is, ha akar. Ez az alkalmazás gyorsan betölti a képeket, és sok ember számára nagyon népszerű. Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető, de tartalmaz hirdetési tartalmat is.

8. PhotoMap

A PhotoMap talán az egyik legfurább galéria alkalmazás, mert lehetővé teszi a felhasználók számára készítsen egy képet, és mentse el a helyre. A térkép segítségével fényképeket tekinthet meg azok elkészítési helye alapján. Ez a GPS alapú galéria alkalmazás valószínűleg a legjobb többek között. Letöltheti ingyen, vagy fizethet a pro verzióért 2,99 dollárért.

9. Képek

Fotóforrás: Kép: Google Playstore Képek az egyik legegyszerűbb galéria alkalmazás, rengeteg funkcióval. Rendezheti fényképeit különféle dolgok szerint, például hely szerint, és elrejtheti az albumokat is, hogy az emberek ne láthassák őket. Ez az alkalmazás nagyobb képernyőn működik a legjobban, így alkalmas iPad vagy táblagép számára. GIF és Chromecast támogatás is elérhető. Ez az alkalmazás is rendelkezik érintési gesztuson alapuló vezérlők amely könnyen használható.

10. QuickPic

Fotóforrás: Kép: Google Playstore QuickPic egykor az egyik legnépszerűbb indie galéria alkalmazás volt, de végül a Cheetah Mobile vásárolta meg. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi készítsen biztonsági másolatot a fotókról a 'Felhő'. Funkciók is rendelkezésre állnak szerkesztő egyszerű belső fotó, támogatja a legtöbbet fájlokat multimédia és alapvető funkciók, például a fényképek átnevezése, albumok létrehozása és a különféle szolgáltatások támogatása 'Felhő'.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found