10 legjobb tv távoli alkalmazás 2020, minden márka használhatja!

Elvesztette már a tévé távirányítóját? Nem kell pánikba esni, mert a legjobb TV távoli alkalmazást letöltheti egy Android mobiltelefonra, ez lehet az összes márka, a tubusos TV és az okostévé.

Hanyag ember vagy? Például gyakran elveszítette a TV távirányítóját annak ellenére, hogy rászorulsz, itt? Duh, biztosan nagyon idegesítő!

De most már nem kell aggódnia, mert a legújabb Android-telefonok némelyike ​​fejlett funkciókkal van ellátva, így TV-távirányítóként is használhatja őket.

Tehát ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti az ajánlásokat a legjobb TV távoli alkalmazás Android telefonokról ami garantáltan hatékony a probléma megoldására, banda.

Gyűjtemény a legjobb TV távoli alkalmazásokról Android telefonokon, légkondicionálókat, fényképezőgépeket stb. Is készíthet!

Android TV távoli alkalmazás Az alábbiakban nemcsak a tévékészülékeket, hanem más elektronikus berendezéseket is vezérelhet, mint például légkondicionálókat, projektorokat, kamerákat és házvilágításokat.

Korábban azt is ellenőrizze, hogy az Android mobiltelefonja támogatja-e a funkciót IR robbanó ami gyakran megtalálható a Xiaomi márka olcsó, jó minőségű mobiltelefonjain.

Ennek ellenére létezik infravörös nélküli TV-távirányító is, például Bluetooth vagy WiFi kapcsolatot használva. Kíváncsiság helyett csak nézze meg az alábbi véleményeket!

1. Univerzális TV távirányító (Cső és LED TV távirányító minden márkához)

Fotóforrás: play.google.com

Először van egy alkalmazás Univerzális TV távirányító valóban válnak eszközök androidos telefonokon, amelyek funkciója megváltozik okostelefon mint egy TV-távirányító.

Az által kifejlesztett alkalmazások Twinone Támogatja az infravörös átvitelt használó különféle tévékészülékeket is.

Felhasználói felület amit az Universal TV Remote kínál, az is elég egyszerű. Val vel háttér szürke színnel és a cserélhető gomb színével, bandával.

A TV távvezérlő alkalmazásának használata nagyon egyszerű. Csak a tévé márkáját és modelljét kell megkeresnie, amely használatra kész. Nagyon könnyű, igaz?

Mindezen kényelem mellett a tubusos TV távoli alkalmazása akár Okos Ez a tévé minden bizonnyal azok számára alkalmas, akiknek nincs szükségük sok funkcióra és nem akarnak bonyolulttá válni.

RészletUniverzális TV távirányító
FejlesztőTwinone
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret3,4 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le az Universal TV távirányítót innen:

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control

Fotóforrás: play.google.com

AnyMote amint a neve is mutatja, nem csak infravörös kapcsolattal rendelkező eszközökre vonatkozik, hanem a WiFi kapcsolattal rendelkező okos eszközökre is.

Android TV távoli alkalmazás, amelyet fejlesztett Színű tigris ezt többnél is tesztelték okostelefon, például a Samsung, a HTC és így tovább.

Sajnos a TV infravörös nélküli távoli alkalmazása nem kompatibilis a Huawei, a Vizio, a Sony és néhány más készülékkel okostelefon LG, banda.

RészletAnyMote univerzális távirányító + WiFi intelligens otthoni vezérlés
FejlesztőSzínű tigris
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret14 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le az AnyMote univerzális távirányítót innen:

AnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control a Google Play Áruházon keresztül

3. ASmart Remote IR

Fotóforrás: play.google.com (A legjobb offline tv távoli alkalmazás infravörös kapcsolattal.)

ASmart távirányító egy által kifejlesztett alkalmazás NXRsoft és nem csak a televíziós eszközök működését támogatja.

De használható AC, DSLR fényképezőgépeken, DVD / Bluray lejátszón, set top box hogy LED tévét készítsen belőle Okos TÉVÉ.

Ahogy a neve is mutatja, az ASmart Remote IR működéséhez csak az szükséges IR modul robbanó ami általában megtalálható manapság az Android telefonokon, például a Xiaomi-tól a Huawei-ig.

RészletASmart távirányító
FejlesztőNXRsoft
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret24 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le az ASmart Remote IR-t innen:

Alkalmazások letöltése

Egyéb Android TV távoli alkalmazások ...

4. SURE - Intelligens otthon és univerzális TV távirányító

Fotóforrás: play.google.com

Több mint 10 milliószor több letöltéssel úgy tűnik, hogy nem kell habozni Letöltés Android TV távirányító fejlesztette SURE Universal Ltd. ezt, banda.

SURE - Intelligens otthon és TV univerzális távirányító állítása szerint osztályának legnagyobb alkalmazása, mert szinte minden márkájú és típusú TV-készülékben használható.

Nem csak IR-en keresztül robbanó, ennek az alkalmazásnak WiFi kapcsolata van még intelligens asszisztens eszközökhöz is, például a Google Home-hoz és az Amazon Alexához.

RészletSURE - Intelligens otthon és TV univerzális távirányító
FejlesztőSURE Universal Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret63 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.6/5 (A Google Play)

Töltse le a SURE - Smart Home és TV univerzális távirányítót innen:

Alkalmazások letöltése

5. Mi távirányító (TV távirányító alkalmazás a Xiaomi HP-tól)

Fotóforrás: play.google.com

Úgy tűnik, hogy ez az alkalmazás ma minden típusú Xiaomi mobiltelefonra kötelező, különösen az osztályban lévőkre belépő szint mint Redmi Sorozat.

Ennek oka: Mi távirányító az IR funkció maximalizálása céljából készült robbanó az be van kapcsolva okostelefon Androidjuk.

Egyedülálló, hogy most már a di által fejlesztett alkalmazásokat is használhatja Xiaomi Inc. minden márkában okostelefon Xiaomi kívül.

A Mi Remote alkalmazás használata szintén meglehetősen egyszerű, így természetesen kár, hogy hiányolja, banda.

RészletMi távirányító - TV, STB, AC és egyéb eszközökhöz
FejlesztőXiaomi Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret36 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Mi távirányítót innen:

Apps Utilities LETÖLTÉS

6. Húzza le az univerzális Smart TV távirányítóját

Fotóforrás: play.google.com (Ezt a TV távvezérlő APK-t ingyenesen letöltheti a Google Play Áruházból.)

A ma egyre népszerűbb intelligens tévék funkcióinak maximalizálása érdekében Húzza le az univerzális Smart TV távirányítót használhatod működtetésére, banda ...

A probléma a fejlesztés alatt álló alkalmazás Peel Technologies Inc. számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Nemcsak elektronikus eszközök vezérlését teszi lehetővé, hanem teljesít is televíziónézési ajánlások ha Smart TV-eszközhöz csatlakozik.

Nem kell attól tartania, hogy lemarad a kedvenc műsoráról, igaz? Szóval, siess Letöltés Ez a legjobb Android TV távirányító az alábbi linken keresztül, banda.

RészletHúzza le az univerzális Smart TV távirányítót
FejlesztőPeel Technologies Inc.
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret26 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Peel Universal Smart TV távirányítót innen:

Apps Utilities LETÖLTÉS

7. Univerzális TV távirányító

Fotóforrás: play.google.com

Ez a csöves TV távoli alkalmazás nemcsak a régi iskolai eszközökhöz használható, hanem Univerzális TV távirányító is használhatja Okos TÉVÉ.

Még ez az alkalmazás is számos funkciót tartalmaz, például Intelligens megosztás / Casting, hogy megjelenítse az Android telefon tartalmát a TV képernyőn.

És az eszközhöz Okos Olyan tévék, mint a Sony Bravia, az által kifejlesztett alkalmazás CodeMatics Media Solutions Hangalapú kereséssel vagy Hangkeresési funkcióval rendelkezik.

RészletUniverzális TV távirányító
FejlesztőCodeMatics Media Solutions
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret11 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés2.9/5 (A Google Play)

Töltse le az univerzális TV távirányítót innen:

Alkalmazások letöltése

8. ZaZa Remote

Zaza Remote ugyanaz, mint a többi Android telefonból származó TV távvezérlő alkalmazás, amely megkönnyíti a tévés eszközök csatlakoztatását okostelefon.

A ZaZa Remote különféle márkákban használható okostelefon, például a Samsung, a Xiaomi, a Huawei, az Oppo, a Lenovo, a HTC és még sok más.

Nem csak TV-támogatása van, hanem a ZaZa Remote for AC, Android beállító doboz, projektorok, DVD-lejátszók, DSLR kamerák, lámpák és így tovább, tudod.

RészletZaZa távirányító - univerzális TV távirányító
FejlesztőTiqiaa Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret44 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a ZaZa Remote alkalmazást itt:

Alkalmazások letöltése

9. TeamViewer távvezérléshez (távoli TV alkalmazás)

Fotóforrás: play.google.com

Ha gyakrabban használ számítógépet vagy laptopot televízióként, használhatja azt is TeamViewer távirányítóhoz hogy távolról vezérelje, csak Android mobiltelefon segítségével.

Nos, a TeamViewer alkalmazás ismert, hogy nagyon alkalmas a munka termelékenységére, és megkönnyíti a számítógépek és laptopok kereszthasználatát felület.

Tudod, hogy a TeamViewerből infravörös, Bluetooth vagy WiFi nélküli TV távvezérlő alkalmazást is készíthetsz, mert a működéséhez csak internet-hozzáférésre van szükség.

RészletTeamViewer távirányítóhoz
FejlesztőTeamViewer
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret61 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a TeamViewer távirányítóhoz itt:

Apps Produktivitás TeamViewer GmbH LETÖLTÉS

10. Egységes távvezérlő

Fotóforrás: play.google.com (A TV távvezérlő alkalmazásának használata infravörös, Bluetooth és WiFi kapcsolaton keresztül lehetséges.)

Manapság számos lehetőség kínálkozik a televízió élvezetére, az egyik a számítógépeken és a laptopokon keresztül történik.

Egységes távvezérlő használható TV-távvezérlő alkalmazásként, amely összeköti a TV-t és az Ön által használt számítógépet.

Az Unified Remote nagyon hasznos a Windows, MacOS és Linux számítógépek kezeléséhez. Sőt, meglehetősen teljes kezelőszervekkel van felszerelve, kezdve bemenet egérrel a billentyűzethez.

RészletEgységes távvezérlő
FejlesztőEgységes szándékok
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Az Unified Remote letölthető innen:

Alkalmazások letöltése

Videó: Nézd meg az Elégedettebbeket! Ez egy olcsó módszer a mobiltelefon képernyőjének TV-hez való csatlakoztatására

Nos, ez az ajánlás a legjobb Android TV távoli alkalmazáshoz, amelyet ki kell próbálni, banda.

A TV távvezérlő alkalmazásának használata is meglehetősen egyszerű, csak állítsa be a használt tévé márkáját és típusát, mi!

Így már nem kell aggódnia, ha elveszíti a TV távirányítóját, lemerül az akkumulátor vagy egyéb problémák merülnek fel. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.