leggyorsabb indihome 2020-ra

A leggyorsabb és stabil Telkom DNS (IndiHome & Speedy), amelyet 2020-ban használhat. Megnyithat online játékokat a Netflix számára!

Az IndiHome leggyorsabb DNS-je az egyik legkeresettebb 2020-ban. Különösen a világjárvány idején mindenkinek gyors és stabil internetkapcsolatra van szüksége.

Általában keresik IndiHome DNS különböző célokra, kezdve online játék amíg meg nem nézte kedvenc filmek ingyenes és blokkolásgátló.

Nos, azok számára, akik keresik, az ApkVenue segít. Nézze meg az alábbi értékeléseket, hogy még jobban megvilágosodjon!

A leggyorsabb és legstabilabb IndiHome DNS 2020

Mivel a Covid-19 járvány arra kényszeríti az embereket, hogy otthon dolgozzanak, egyre nagyobb az igény a leggyorsabb és legjobb IndiHome DNS-kiszolgálóra.

Ugyanis szinte minden munka- vagy oktatási folyamat online zajlik. Olyan sokan, hogy sokan használják az alkalmazást Otthonról dolgozni legjobb.

Számos Telkom DNS használható a nyilvánosság számára, de létezésük nagymértékben igazodik az Ön lakhelyéhez, tekintve, hogy a címek régiónként eltérőek.

Azok számára, akik 2020-ban a leggyorsabb DNS-t keresik a WiFi számára, az IndiHome a megfelelő választás. De előzetesen kérjük, olvassa el az alábbi információkat.

Mi a DNS?

Fotóforrás: Meldanews online

DNS áll Domain név rendszer. Ha röviden és egyszerűen szeretné leírni, a DNS egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi az emberek és a PC-k számára, hogy könnyebben kommunikáljanak.

Nos, a megfelelő DNS beállításának hatalmas hatása van, különösen az internet sebességének növelésében.

Így a hálózat sokkal gyorsabban képes letölteni vagy feltölteni, és az időtől függetlenül is segít elkerülni a pufferelést vagy a késést online játékokat játszani vagy nézze tovább streaming filmoldal.

További információkért olvassa el az ApkVenue cikkét, amely kifejezetten a DNS-t tárgyalja ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

IndiHome 2020 leggyorsabb DNS

Valójában minden szolgáltatónak mindig van egy DNS-címe, amelyet a felhasználók beállíthatnak, különösen a Telkom, amelynek alapja az IndiHome, a Speedy vagy a Telkomsel. Itt a lista Legfrissebb és stabil IndiHome DNS hogy használhatja!

Nemzeti IndiHome DNS

Ezt a Telkom IndiHome DNS-t országosan is használhatja. Ez azt jelenti, hogy Indonézia minden részén használhatja, anélkül, hogy egyetlen tartományra / városra korlátozódna.

Ez az Indihome DNS használható online játék vagy Netflix és más filmoldalak. Itt a lista!

InformációDNS
ns1.telkom.net.id203.130.196.6
ns2.telkom.net.id222.124.204.34
ns3.telkom.net.id202.134.1.5
dns1.telkom.net.id202.134.0.62
dns2.telkom.net.id222.124.18.62

Használata a helyzethez és körülményekhez igazítható, banda. Például a DNS 1 nem működik optimálisan, akkor lecserélheti a DNS 2-re, amíg nem talál megfelelőt.

IndiHome Jakarta DNS

A Telkom DNS-je, akár a Speedy, akár az Indihome, bizonyos területekre, például a DKI Jakartára is vonatkozik. Csak Jakarta és Jabodetabek területeken használhatja, mint például Tangerang vagy Bogor. Itt a lista!

InformációDNS
nsjkt1.telkom.net.id202.134.0.155
nsjkt2.telkom.net.id203.130.196.5
nsjkt3.telkom.net.id203.130.196.155
nsjkt4.telkom.net.id202.134.0.61
nsjkt1.telkom.net.id125.160.2.226

IndiHome DNS Bandung

Ez az IndiHome DNS-kiszolgáló csak Bandung területén, bandánál érvényes. Húzódás helyett vessünk egy pillantást a listára!

InformációDNS
nsbdg1.telkom.net.id202.134.2.5

DNS Indihome Semarang

Az Indihome leggyorsabb DNS-je, ez csak Semarang területén, bandánál érvényes. Itt a lista !!

InformációDNS
nssmg1.telkom.net.id203.130.208.18

IndiHome DNS Surabaya

Ez az IndiHome DNS csak Surabaya területén, bandánál érvényes. Itt a lista!

InformációDNS
nssby1.telkom.net.id202.134.1.10
nssby2.telkom.net.id125.160.4.82

IndiHome DNS Denpasar Bali

Azok számára, akik Bali területén élnek, a lehető legnagyobb mértékben használhatja ezt az IndiHome DNS-t. Gyere, nézd meg a listát!

InformációDNS
nsdpr1.telkom.net.id61.94.192.12
nsdpr1.telkom.net.id125.160.2.34

IndiHome DNS Medan

Azok számára, akik Medan területén élnek, a lehető legjobban használhatja ezt az IndiHome DNS-t. Gyere, nézd meg a listát!

InformációDNS
nsmdn1.telkom.net.id203.130.206.250

IndiHome Batam DNS

Azok számára, akik a Batam környéken élnek, a lehető legnagyobb mértékben használhatja ezt az IndiHome DNS-t. Gyere, nézd meg a listát!

InformációDNS
nsbtm1.telkom.net.id203.130.193.74
nsbtm2.telkom.net.id61.94.230.13

IndiHome DNS Makassar

Azok számára, akik Makassarban élnek, használhatja a következő leggyorsabb IndiHome DNS-t.

InformációDNS
-125.160.2.162

IndiHome DNS Balikpapanban

Azok számára, akik Batamban élnek, használhatja az alábbi gyors és stabil IndiHome DNS-t.

InformációDNS
-203.130.209.242

Az IndiHome DNS-beállításainak módosítása

Fotó forrása: Indihome

Miután ismeri az IndiHome leggyorsabb és stabil DNS-jét, nagyon jól meg kell értenie az IndiHome DNS beállítása a legegyszerűbb és legegyszerűbb.

Itt Jaka fog tanítani hogyan lehet megváltoztatni az IndiHome DNS-t a Windows 10, banda használatával. Mivel a beállítások megegyeznek, használhatja őket más Windows rendszerekben is. Itt van, hogyan!

  1. A Windows keresőmezőjében nyissa meg a lehetőségeket Vezérlőpult.

  2. Később számos menüpontot talál. Válassza ki és kattintson Hálózat és internet, majd válassza a lehetőséget Hálózati és megosztási központ, és végül kattintson Az adapter beállításainak módosítása a bal oldali.

  1. Később számos lehetőséget talál. Kattintson jobb gombbal Ethernet, majd válassza a lehetőséget Tulajdonságok. Nos, ha használja Wi-Fi, akkor a módszer ugyanaz, kérjük, kattintson a jobb gombbal a Wi-Fi elemre, majd válassza a lehetőséget Tulajdonságok.

  2. Itt egy oszlop jelenik meg, amely azt mondja: "Ez a kapcsolat a következő elemeket használja". Kattintson a lehetőségekre Internet Protocol 4-es verzió (TCP / IPv4), majd kattintson a gombra Tulajdonságok.

  1. Két oszlop van, IP-cím és DNS-cím. Hagyja figyelmen kívül az IP-címet, a DNS-címre koncentrálunk.
  1. Módosítsa a "Használja a következő DNS-kiszolgáló címeket" értéket, majd töltse ki az IndiHome DNS-t, amelyet az ApkVenue felsorolt ​​fent. Mivel Jaka Jakartában él, Jaka kitölti DNS Indihome Jakartával.

  2. Ha igen, kattintson az OK gombra, majd a hálózat frissítéséhez válassza le a kapcsolatot. Az IndiHome DNS beállításokkal történik!

Ha másik gyors, stabil és biztonságos DNS-kiszolgálóra van szüksége, olvassa el a cikket A leggyorsabb és legjobb DNS-lista 2020 a következő.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez volt a leggyorsabb és legstabilabb IndiHome DNS lista, valamint egy egyszerű és bonyolult beállítás. Mit gondolsz, banda?

Ha van más, könnyebb módja, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzések oszlopban. Találkozunk a következő Jaka cikkben, OK!

Olvassa el a cikkeket is DNS vagy más érdekes cikkeket a Diptya.