10 alkalmazás a wifi hálózatok felgyorsítására

Bosszankodnia kell, ha az internetkapcsolat lassú? Ennek kijavításához használhat egy alkalmazást a hálózat felgyorsítására. Itt jön az ajánlás!

Internet kapcsolat a legtöbb ember számára az egyik alapvető szükséglet ebben a digitális korszakban.

Minden eszköz, a mobiltelefonoktól, táblagépektől a számítógépekig, mind kapcsolódik az internethez különféle tevékenységek elvégzéséhez.

A stabil kapcsolat minden internethasználó álma. Szóval, mi van, ha az internetes hálózat lassú? Bosszantó lehet, igaz?

Neked, Android-felhasználóknak, nyugodtan! Az ApkVenue-nak valóban van megoldása. Gyere, nézd meg az ajánlásokat az alkalmazás felgyorsítja az internetes hálózatot a következő!

Ajánlott alkalmazások a WiFi hálózatok felgyorsítására

Az ApkVenue által ajánlott alkalmazások némelyike ​​nagyon egyszerűen használható, nem is kell problémás vagy különféle hozzáférés gyökér.

Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, azonnal láthatja az alábbi teljes beszámolót, banda!

1. WiFi orvos

Wifi orvos egy olyan alkalmazás, amely ellenőrzi a körülötted lévő WiFi hálózatokat. Ez az alkalmazás elemzési funkcióval is rendelkezik forgalom internet alapon WiFi-ről valós idő.

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a lehető legnagyobb sebességgel csatlakozzon. Amikor instabil internethez csatlakozik, ez az alkalmazás automatikusan optimalizálja.

A WiFi Doctor alkalmazás használatával a WiFi-kapcsolat mindig optimális lehet, és sokkal gyorsabb szörfözést tesz lehetővé. Érdekel a banda?

RészletWiFi orvos
FejlesztőEsso Apps
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret5,7 MB
Telepítse500.000+
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást WiFi orvos ez alatt:

Alkalmazások segédprogramjai Esso Apps LETÖLTÉS

2. Csatlakozás stabilizátor emlékeztető

A WiFi hálózat okostelefonon történő felgyorsításához használhatja azt is Csatlakozás stabilizátor emlékeztető. Ez az alkalmazás biztosítja, hogy internetkapcsolata stabil maradjon.

Két lehetőség közül választhat, mégpedig aktív életben maradni és aktív újracsatlakozás. Aktív életben maradni akkor is fenntartja az internetkapcsolatot, ha nem használja.

Míg a funkciók aktív újracsatlakozás visszaállíthatja a kapcsolatot a normális állapotba. Ez a funkció nagyon hasznos, ha sok internet-felhasználó, banda van.

RészletCsatlakozás stabilizátor emlékeztető
FejlesztőSzuperszonikus szoftver
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret3 MB
Telepítse5.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Csatlakozás stabilizátor emlékeztető ez alatt:

Apps Networking LETÖLTÉS

3. Gyorsítsa fel

Ahelyett, hogy VPN-alkalmazás lenne az Android számára, az alkalmazás meghívásra kerül Gyorsítsa ez alkalmasabbnak tűnik internetes hálózat felgyorsító alkalmazásnak nevezni.

Technológia csatornakötés lehetővé teszi annak növekedését sávszélesség internet, miközben közvetlenül csatlakozik 10 kapcsolathoz.

Ha egyszerre használja a WiFi-t és a mobilhálózatot, akkor a Speedify mindkettőjüket maximálisan optimalizálja, ha egyikük le-.

RészletGyorsítsa
FejlesztőConnectify Inc.
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Telepítse1.000.000+
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Gyorsítsa ez alatt:

Apps Networking Connectify Inc. LETÖLTÉS

Egyéb internetes gyorshajtási alkalmazások ...

4. Samsung Max

A következő WiFi-hálózat felgyorsítja az alkalmazást Samsung Max. Ha Ön Samsung mobiltelefon-felhasználó, már nem kell telepítenie ezt az alkalmazást.

Ez az alkalmazás, korábban Opera Max néven, adatokat menthet, miközben ellenőrzi az alkalmazások használatát a mobiltelefonján.

Ezenkívül a Samsung Max optimalizálhatja az okostelefonok teljesítményét is. Ezzel az alkalmazással leállíthatja az alkalmazások futását háttér a Force Close funkcióval.

RészletSamsung Max
FejlesztőSamsung Max alkalmazások
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret13 MB
Telepítse10.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Samsung Max ez alatt:

Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

5. DNS-váltó

Az ApkVenue következő ajánlása az alkalmazás DNS-váltó. Ezt az alkalmazást akár WiFi hálózat, akár mobiladat használatakor használhatja.

Így az internet sebessége még gyorsabb és stabilabb lesz. A YouTube-videók nézése garantáltan már nem fullad meg, banda!

A DNS-váltóval nemcsak felgyorsíthatja a hálózatot, hanem megnyithatja a letiltott webhelyeket is. Sőt, ez az alkalmazás nélkül is használható gyökér. Nem érdekes?

RészletDNS-váltó
FejlesztőBGNmobi
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret10 MB
Telepítse5.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást DNS-váltó ez alatt:

Apps Networking LETÖLTÉS

6. Saját adatkezelő

Ezen kívül vannak alkalmazások Saját adatkezelő. Használhatja ezt az alkalmazást az internethálózat felgyorsításához anélkül, hogy rootolnia kellene.

Érdekes, hogy ennek az alkalmazásnak a segítségével felismerheti az összes alkalmazás által felhasznált adatfogyasztást az okostelefonján.

Így kiválaszthatja, mely alkalmazásokat hagyja bekapcsolva vagy ki kell kapcsolni annak érdekében, hogy stabil internetkapcsolatot, bandát szerezzen.

RészletSaját adatkezelő
FejlesztőAnnie Basics alkalmazás
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret6,6 MB
Telepítse10.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Saját adatkezelő ez alatt:

Mobidia Technology Networking Apps LETÖLTÉS

7. SD szobalány

Alapvetően, SD szobalány Ezzel kezelheti okostelefonját, hogy tisztán és rendben tartsa, hogy teljesítménye mindig optimális legyen.

Ebben az alkalmazásban azonban van egy olyan funkció, amely kikapcsolhatja a nem használt alkalmazásokat, hogy az internetkapcsolat stabilabb legyen.

Az SD Maid olyan alkalmazásdetektorokkal is fel van szerelve, amelyek túl sok internetes adatot esznek meg. Azt is kezelheti, hogy mely alkalmazásokat választják le az internetkapcsolatról, bandáról.

RészletSD szobalány
Fejlesztősötétedni
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást SD szobalány ez alatt:

Az Apps Cleaning and Tweaking sötétebb LETÖLTÉS

8. Internet sebességmérő Lite

Ezután van egy alkalmazás, amely felgyorsítja az internetkapcsolatot Internet sebességmérő Lite. Ez az alkalmazás megjeleníti az internetkapcsolat sebességét Állapotsor.

Így figyelheti internetkapcsolatát, amikor használja. Az alkalmazások használatát az okostelefonon az internet felgyorsítása érdekében is módosíthatja.

Annak ellenére, hogy ez az Internet Speed ​​Meter ingyenes verziója, ennek az alkalmazásnak a funkciója továbbra is nagyon megbízható, hogy az internethálózatot a szokásosnál gyorsabbá tegye.

RészletInternet sebességmérő Lite
FejlesztőDynamicApps
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Internet sebességmérő Lite itt.

9. Hálózati mester

Csakúgy, mint a korábbi alkalmazások, a Network Master böngészés közben is optimalizálhatja az internetkapcsolatot, streaming videó, valamint online játékokat.

Ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amely leválasztja az internetet a fel nem használt alkalmazásokról. Tehát az okostelefonon az internetkapcsolat hatékonyabban működhet.

Bár az alkalmazás kifinomultsága nagyon hasznos, sajnos a Network Master már nem érhető el a Play Áruházban. Letöltheti azonban az alábbi linken.

Apps segédprogramok LETÖLTÉS LIONMOBY

10. WiFi főkulcs

Az utolsó és legnépszerűbb ajánlás a WiFi alkalmazások felgyorsításáról WiFi főkulcs. Ez az alkalmazás felerősítheti a jelet, valamint figyelheti a hozzá kapcsolt hálózat sebességét.

Remek dolog, hogy ez az alkalmazás az okostelefon akkumulátorát is megtakaríthatja. Tehát nem kell attól tartania, hogy okostelefonjának akkumulátora gyorsan lemerül, mert sokáig használja az internetet.

Népszerűsége miatt a WiFi Master Key-t több mint 100 millió Android-felhasználó töltötte le a Play Áruházból. Meg kell próbálnod, banda!

RészletWiFi főkulcs
FejlesztőLINKSURE NETWORK HOLDING PTE. KORLÁTOZOTT
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret16 MB
Telepítse100.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást WiFi főkulcs ez alatt:

Apps Networking wifi.com LinkSure Singapore LETÖLTÉS

Ennyi volt az alkalmazás felgyorsítja mind a WiFi, mind a mobil adatkapcsolatokat Androidon. Ezzel az alkalmazással garantáltan még gyorsabb az internetkapcsolat!

Azt is kiválaszthatja, melyik alkalmazás felel meg legjobban az okostelefon, banda igényeinek és specifikációinak. Hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.