mi a wibu? ezek a jellemzők és az ok, amiért utálják őket

Szeretné tudni, mi az a Wibu? Gyere, nézd meg a Jaka cikkben azt a vitát, hogy mi a wibu jelentése, a wibu jellemzői és a legteljesebb ezer dolog!

Mi az a Wibu? Ezt a kifejezést gyakran hallják különböző alkalmakkor. Vannak, akik szerint ez a kifejezés olyan, mint egy gúny, de vannak olyanok is, akik büszkék arra, hogy anime wibunak hívják őket.

Te wibu, hagyma szaga van! Hívtál már ilyet barátodnak? Vagy még téged is gyakran hívnak wibunak?

Szóval hogyan reagált a barátod azután, hogy így behívták? Dühös, mert megsértődött, vagy csak büszkén mosolygott, mert a fanatizmusát mások felismerték?

Magadnak mit érzel, ha valaki a wibu becenevet adja neked? Azok számára, akik még mindig zavarosak a Wibu-val kapcsolatban, jobb, ha először a Jakából származó Wibu-val kapcsolatos teljes beszélgetést nézik meg.

Mi az a Wibu? Szeretsz olyan animéket nézni, amelyek közvetlenül a Wibu kategóriába tartoznak?

Fotó jóvoltából: Wibu jelentése (via Coub)

Valójában az animét nézni szerető embereket nem lehet ezernek nevezni, tudod, bandának! A Wibu-nak mélyebb jelentése van, mint csak az animék kedvelése.

A wibu szó az angolból származik Weeaboo amelynek jelentése van nem japán emberek, akik túlzottan megszállottak a japán kultúra iránt és úgy viselkednek, mintha japánok lennének és ott élnének.

Ezenkívül képtelennek tekintik saját kultúrájuk súlyos értékelését. Ennek a kifejezésnek szinonimái vannak japanophilia.

Röviden: ez a kifejezés csak olyan embereknek adható, akik valóban megszállottak a japán kultúrában.

A Wibu szó eredete és jelentése

Fotó jóvoltából: Wibu jelentése (a Quorán keresztül)

Szó weeaboo maga képregényből származik Perry bibliai ösztöndíj Nicholas Gurewitch munkája, amelynek akkoriban semmi jelentősége nem volt.

A 2000-es évek közepén fórumként indult 4chan, ez a szó helyettesíti a kifejezést wapanese vagy japán akar lenni megcsúfolva az embereket, akik minden japán mániákusok.

Összegzésképpen: a wibu olyan emberek, akik túlságosan szeretik a japán kultúrát, hogy saját kultúrájukat lealacsonyítsák. A Wibu nem bármi kiterjesztése, hanem egy külföldi kölcsönszó.

A Wibu jellemzői

Melyek a Wibu jellemzői? Bizonyos számos paraméter használható hogy megismerje a wibu jellemzőit.

Azok számára, akik csak élvezik a japán kultúrát, ha akcióanimákat néznek stb., Ez nem elég ahhoz, hogy nővé váljon.

Az ApkVenue alatt elmondja a legkézenfekvőbb jellemzők közül ki tudja leírni a wibu jelentését. Hány van?

1. Büszke a túlzott japán kultúrára
Fotóforrás: Wibu jellemzői (az All About Japan-on keresztül)

Először is nagyon szeretik megosztani szenvedélyüket a japán kultúra iránt. Ő nem fogja szégyenkezni miatta.

Nem csak a japán kultúrát szeretik, hanem ők is ne habozzon japánul öltözni és japán szókincset használni beszélni más emberekkel.

Gyakran találkozni kell olyan emberekkel, akik gyakran használnak hasonló szavakat ohayo, arigatou. Konichiwa, eto, daijobun, amíg gomenasai.

Valójában ez nem számít. Csak az, hogy egy akut wibu általában sérteni fogja saját kultúráját, mert az is dicsőíti a japán kultúrát.

2. Szereti nézni az animéket és mindent, ami japán szagú

Általában a wibu kifejezés akkor jelenik meg, amikor egy személy imád animeket nézni. Valójában a népszerű anime nézők nem feltétlenül wibu-k, lehet, hogy csak otaku-k.

Ha egy nőnek már tetszik egy bizonyos anime, akkor összegyűjti áru az anime címhez kapcsolódóan, mint pl akció figura vagy posztereket állít ki a szobájában.

Valójában az ár akció figura elég drága. Ők hajlandó nagy összegeket elkölteni annak érdekében, hogy megszerezzék a kívánt árukat.

Anime nélkül, japán filmeket és drámákat is szeretnek nézni. Főleg a japán dalokat is szeretik hallgatni filmzene anime.

3. Túlságosan megszállottja az anime karaktereknek
Fotóforrás: Wibu jellemzői (a YouTube-on keresztül)

Ha eléri a súlyos szintet, a wibu meg fog nagyon megszállottja a kedvenc anime karakterének. Néhány ezer ember nem gondolja az anime karaktereket waifu vagy manó-övé.

Ők úgy fantáziált, mintha ezek a szereplők valóban élnének. Számukra egy anime karakter tökéletesen illik hozzájuk.

Ezenkívül Japánban van egy jelenség, amelyet a következőként emlegetnek 8. fokozatú szindróma ahol a szenvedő szuperhatalmaknak tartja magát.

Ihlette őket az általuk nézett fantasy anime. Jaka sajnálja, mert el kell kerülni a barátait, mert ha ez a helyzet áll fenn, a wibu jellemzői nagyon nyilvánvalóak.

4. Gyakran tegyen közzé profilképeket anime karakterekkel

Wibu is gyakran az alacsony önértékelés szinonimája mert ritkán lépnek társas interakcióba a környező közösséggel.

Talán emiatt a wibu gyakran használja kedvenc anime karaktereit profilképként közösségi médiájukon (medsos). Nem elég, a nevüknek is lesznek japán árnyalatai.

Van, aki azt állítja, hogy ezek a wibu nagyon heves a közösségi médiában, főleg, ha kedvenc animéjüket sértik. De ha személyesen találkozom velük, azonnal lomha vagyok, mint a keksz.

5. Gyakran elszigetelődik, a Wibu szintű akut jellemzői
Fotó forrás: Wibu jellemzői (a Coisasdojapao útján)

Mivel más emberek gyakran furcsának tartják, ezer hajlamosak elzárkózni a külső környezettől és inkább egy kényelmes szobát.

Még akkor is, ha távozott, nagy valószínűséggel csak japán fesztiválokon vett részt, vagy egyéniség volt cosplayer. Ez az oka sokan asszociálják a wibu jelentését az önálló elszigeteltség, egyikük.

Ennek eredményeként gyakran címkézik nolep ami a szóból származik nincs élet aka nincs élet. Úgy érzik, hogy világuk csak otthon vagy a szobájukban néz animéket.

Előnye, hogy amikor a Corona vírus miatt #dirumahaja-t kérnek tőlünk, egy nő egyáltalán nem bánja, mert megszokták.

Mi a Wibu és különféle okai

Annak ellenére, hogy egy nőnek vannak olyan jellemzői, amelyeket furcsának tartunk, nem szabad azonnal negatív szemlélettel ítélnünk rájuk.

Lehet, hogy emberek ezreivé válnak, mert ilyen szomorú okaik vannak gyakran megfélemlítik iskolai barátaitól.

A trauma miatt otthon bezárkóznak, és animéket néznek az idő múlására. Van is oka miattuk családból származnak használt lakás lerobbant lakás így az anime menekülhet.

Tehát, ha van ezer barátod, ne azonnalbíró negatív igen, banda. Próbáld rávenni, hogy jól kijöjjön, és mutasd meg neki, hogy nem minden ember rossz.

Ez a Wibu

Van sok érdekes dolog, amit tudnod kell egy wibu-ról. ezt az egyetlen jelenséget soha nem fogják megvitatni.

Annak ellenére, hogy elárasztják a negatív árnyalatok, néhány ember rendelkezik wibu funkciókkal továbbra is a szokásos módon végezhet társadalmi tevékenységeket sőt általában produktívak is.

Remélem, hogy az ApkVenue alább megadja, mi is a wibu, remélem, rengeteg új betekintést kap, mi!

Különbség Wibu és Otaku között
Fotó jóvoltából: Különbség Wibu és Otaku között (a Kulturális Kiránduláson keresztül)

Term wibu és otaku gyakran keverednek, így gyakran a két dolgot azonosnak tekintik. Valójában sok különbség van a kettő között.

Otaku egy japán kifejezés azokra az emberekre, akik mélyen érintettek valamiben. A jelentés akkor válik pozitívvá, ha olyan embereknek szól, akik szakterületté válnak, hogy szakértővé váljanak.

Eközben a negatív jelentés azokra az emberekre irányul, akik túl fanatikusak valamiben (például anime, mangaolvasás, játékok), így kevésbé képesek kommunikálni más emberekkel.

Ez az, ami megalapozza a wibu és az otaku közötti különbséget. Ha otaku csak egy bizonyos témában fanatikus, a wibu nagyon megőrül minden japán miatt.

Tehát azoknak, akik nem így érkeztek, ne állítsátok magatokat wibunak vagy otaku-nak!

Miért van megszállva Wibu Waifuval?
Fotóforrás: Wibu és Waifu (a YouTube-on keresztül)

Wibu gyakran nem választható el terminusokkal waifu. Valójában a waifu témája gyakran kevésbé fontos vitát vált ki az anime rajongók körében.

Mi a wibu és a waifu? Waifu egy olyan kifejezés, amelyet a férfi 2D női rajongók gyakran használnak arra, hogy kedvenc női anime karakterükre utaljanak, és partnerként gondoljanak rájuk.

Ezt a kifejezést angolról fordítják, feleség, ami feleséget jelent. Tehát tekinthetők olyan embereknek, akik dicsőítenek waifuazok az emberek, akik mélyen megszállottak a karakter iránt.

Sokan úgy gondolják, hogy ez a kifejezés először egy anime-ben jelent meg Azumanga Daioh amikor az egyik szereplő megemlíti mai waifu amikor fotóról kérdezték.

Miért hívják Wibut Bau Bawangnak?
Fotóforrás: Wibu Bau Bawang (a YouTube-on keresztül)

Valaki, akit wibunak hívtak, gyakran társul a hagymaszaggal. Mit jelent valójában?

Ezt a kifejezést egy YouTuber nevű népszerűsítette Ericko Lim és olyan embereknek szól, akik a japán kultúra mániákusai, beleértve az anime-t és a mangát is.

A hagyma szaga azért jön a nők ritkán fürdenek a maratonnapokig tartó anime-nézés miatt olyan testszagot eredményez, mint a hagyma szaga.

Ezenkívül ezt a kifejezést úgy is tekintik, hogy felmerült, mert egy Japán szagú eseményen sok nőnek kell lennie, akik kellemetlen aromákat gyűjtenek és terjesztenek.

A pszichopátiás Wibu jellemzői
Fotó forrása: Wibu Psychopath? (a YouTube-on keresztül)

Wibu valóban negatív megbélyegzést kap a társadalomtól. Talán hallottad már, hogy a wibu a pedofilok szinonimája, mivel kedvelik a loli karaktereket (tizenéves / felnőtt anime karakterek, akik gyerekeknek néznek ki).

Nem csak, hogy egy ideje sokkolt minket egy szadista gyilkosság, amelyet egy tinédzser egy kisgyermek ellen elkövetett. Amikor kivizsgálják, ismert, hogy nagyon aggódik szeret valami japánul.

Gyakran emberré is válik cosplayer japán anime vagy manga karaktereket utánozva. Ez új megbélyegzéshez vezetett a társadalomban, amelynek eredményeként megjelent a kifejezés wibu pszichopata.

Kezdetben ez a kifejezés viccként jelent meg a wibu ugratására, akik érzelmileg instabilak és úgy tesznek, mintha meg akarják ölni az anime-ot zaklató embereket. Ki gondolta volna, hogy ez valóra válik.

A túlzás nevében soha nincs semmi jó, köztük egy wibu, aki túl fanatikus Japán iránt. Rendben van, ha szeretjük az idegen kultúrákat, amennyiben azok nem lépik túl a határokat és nem becsülik le saját kultúrájukat.

Emellett ne az anime hobbija legyen csak fogyasztás céljából. Legyen produktív, ha megtanulja megrajzolni, jól áttekinteni, vagy bármi mással, ami csiszolhatja képességeit.

Nos, ne feledd a bandát, ne legyél túlzottan wibu vagy otaku, pláne ne válassz waifu 2D, mint egy igazi feleség!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah