3 alkalmazást kell telepíteni, hogy a számítógép új sebességgel gyorsuljon

A számítógép minden használatakor szemetet hagy maga után. Ha nem tisztítják, akkor biztosan lelassul a teljesítmény. Kipróbálhatja ezt a 3 PC-tisztító alkalmazást!

Minden tevékenység, amelyet számítógéppel végeznek, minden bizonnyal távozik ”szemét"Ha túl sokáig nem tisztítják, akkor az mindenképpen zavarja a számítógép teljesítményét. A levélszemétaktivitás, iker fájlok, böngésző előzmények, letöltési előzmények, letöltött fájlok kivételével mindegyik helyet foglal a számítógépen.

Ezért olyan alkalmazásra van szükséged, amely korábban ki tudja tisztítani a szemetet. Az ApkVenue ajánlással rendelkezik 3 Az alkalmazásokat úgy kell telepíteni, hogy a számítógép új sebességgel gyorsuljon.

  • Ez a 6 szoftver akár 200 százalékkal is felgyorsíthatja a Windows operációs rendszert!
  • Gyorsítsa fel a számítógépet, akár 200% -kal a PC Faster segítségével
  • 3 legjobb ingyenes segédprogram-alkalmazás JalanTikus verzió

3 Tisztító alkalmazás PC-hez

Az ApkVenue által ajánlott összes alkalmazást ingyen letöltheti. A méret szintén nem nagy, így nem terheli a számítógép teljesítményét. Itt van 3 ajánlás PC tisztító alkalmazás amit kipróbálhatsz:

1. CC Cleaner

Elkészített kérelmek Piriform lehet a legnépszerűbb. CC Cleaner képes tisztítani a szemetet az alkalmazásokból és a számítógép böngészőjéből is. Ez az alkalmazás automatikusan működhet, amint a számítógép bekapcsol.

A takarításhoz beléphet a menübe Tisztító majd válassza ki Elemezze. A CC Cleaner felismeri az összes tisztítandó levélfájlt. Azt is kiválaszthatja, mely alkalmazásokat kell megtisztítani vagy sem. Ezt követően válassza ki Futtassa a Tisztító programot. Ezen az alkalmazáson keresztül is megteheti eltávolítás program. Az alkalmazást a következő címen töltheti le: link alul igen.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

2. Bölcs lemez

Csakúgy, mint a CC Cleaner, Bölcs lemez meg is fogja tenni szkennelés minden szemétfájlon. Ennek az alkalmazásnak az előnyei hordozható amely flash lemezen vagy SD kártyán futtatható.

Te is megteheted ütemezés, amikor a Wise Cleaner-nek meg kell tisztítania a szemetet a számítógépén. Ez az alkalmazás is képes erre lemez töredezettségmentesítése az összes fájl rendszerezéséhez a tároló adathordozón. Töltse le az alkalmazást alább:

Alkalmazások tisztítása és módosítása WiseCleaner.com LETÖLTÉS

3. O&O Okos gyorsítótár

A fő funkció O&O Okos gyorsítótár takarít gyorsítótár minden tevékenységünkről, akkor is, ha a számítógép folyamat nélkül fut újrakezd. Ez a funkció mindenképpen segít azoknak, akik szeretik többfeladatos és végezzen nehéz számítógépes munkát, például játékot, dizájnt vagy videoszerkesztést. Az alkalmazást innen töltheti le:

Alkalmazások tisztítása és módosítása O&O Software GmbH LETÖLTÉS

Ez egy ajánlás 3 alkalmazást kell telepíteni, hogy a számítógép ugyanolyan gyors legyen, mint az új Jakából. Ön is kipróbálhatja, a jó karbantartás meghosszabbíthatja a számítógép életét is, srácok!

Olvassa el a cikkeket is PC vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.