10 matematikai alkalmazás számítógéphez és hp-hoz

A legjobb matematikai alkalmazások segíthetnek a házi feladatok gyakorlatban történő elvégzésében. Nézze meg a 2020-ra vonatkozó legjobb matematikai alkalmazás-ajánlásokat PC-k és mobiltelefonok számára!

Matematikai alkalmazás mondhatni, hogy ez az egyik kötelező alkalmazás, amelynek az okostelefonon kell lennie. Különösen, ha vannak gyengeségei ebben az egy témában.

Nem kérjen matematikai válaszokat, de eszközként az Ön számára, amikor nehézségei vannak a házi feladatok elvégzésével, hogy gyakorolja a vizsgákra való felkészülést, bandát.

Jelenleg elég sok középiskolai, középiskolai és általános iskolai matematikai alkalmazás található, amelyek megtalálhatók az interneten, bár nem mindegyikük jó minőségű.

Ezért ezúttal az ApkVenue ad néhány ajánlást legjobb matematikai alkalmazás PC-hez és okostelefonhoz amelyet választhat. Nézd meg!

A legjobb matematikai alkalmazások gyűjteménye, könnyedén válaszolhat a kérdésekre!

Ez az alkalmazás a matematikai problémák kezeléséhez számos funkcióval rendelkezik, banda. Kezdve tartalmaktól képletek halmaza, elkészíthető számológép, így alkalmazásként használható online matematikai feladatokra válaszolók fényképek segítségével.

Igen, itt az ApkVenue összefoglalta a HP-n elérhető alkalmazásokat, mind Androidon, mind iPhone-on, valamint PC és laptop verziókon, hogy könnyebb legyen az Ön számára.

Ahelyett, hogy tovább húzódna, itt vannak ajánlások egy matematikai alkalmazáshoz, amelyet meg kell próbálnod, bandázni.

Matematikai alkalmazás PC-hez

Ne csak PC-játékok gyűjteménye legyen, hanem rendelkeznie kell egy matematikai alkalmazással a PC-hez is, aki tudja, hogy egy nap szüksége van rá az iskolai feladatok elvégzéséhez.

Az okostelefonok matematikai APK -ival összehasonlítva a PC-re szánt MTK alkalmazás valóban kevésbé sok. De egy kicsit nem jelent semmit, banda.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb alkalmazásokat a matematikai problémák megválaszolására PC-n.

1. Microsoft Mathematics (A legjobb matematikai alkalmazás PC-hez)

Számos PC-s matematikai alkalmazás közül úgy gondolom, hogy a Microsoft termékét nevezik el Microsoft Matematika még mindig a legjobb, banda.

A Microsoft Mathematics a komplex matematikai feladatok megoldásához hasznos, a hallgatók számára nagyon könnyen és könnyen érthető.

A matematika mellett a Microsoft Matemathics modulokat kínál a fizika és a kémia számára is.

A PC-s verzió mellett kipróbálhatja Microsoft Math Solver amely elérhető Android és iOS eszközökhöz.

Minimális specifikációkMicrosoft Matematika
OSWindows XP SP3 / 7/8 / 8.1 / 10
ProcesszorIntel Pentium vagy AMD Athlon @ 1.0GHz processzor
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Tárolás100 MB

Töltse le a Microsoft Mathematics alkalmazást itt:

2. Számológép gyerekeknek

Ha ez megfelelőbb lehet azok számára, akik SD matematikai alkalmazásokat keresnek PC-n, bandában.

Látod, Számológép gyerekeknek Ez nem más, mint egy közönséges számológép-alkalmazás, csak van felhasználói felület (UI) vonzó és színes, amely vonzhatja a kisgyermekek figyelmét.

Eközben a fejlett matematikai témák, például a trigonometria, a számítás vagy más, nem szerepelnek ebben az alkalmazásban.

Minimális specifikációkSzámológép gyerekeknek
OSWindows XP SP3 / 7/8/10
Processzor-
memória128 MB vagy nagyobb
Grafika-
DirectX-
Tárolás2 MB szabad merevlemez

Töltse le a Számológép gyerekeknek itt:

3. Matematikai szerkesztő

Nézz egy kicsit másra, Math Editor Ez nem egy matematikai probléma megválaszolására alkalmas alkalmazás, mint az előző két alkalmazásban kínált banda.

Mivel ez az alkalmazás csak matematikai feladatok írására vagy doodle-ként működik, csak számításkor.

Tehát ne várd el, hogy ezzel az egyetlen alkalmazással matematikai válaszokat kérhetsz, huh!

Minimális specifikációkMath Editor
OSWindows XP SP3 / 7/8/10
Processzor-
memória-
Grafika-
DirectX-
Tárolás-

Töltse le a matematikai szerkesztőt itt:

Matematikai alkalmazás okostelefonokhoz

Kényelmesebb az alkalmazást okostelefonon keresztül működtetni? Csendes! A PC-k mellett számos matematikai APK is található, amelyeket Android vagy iPhone mobiltelefonon használhat.

Melyek ezek? Íme néhány lista a legújabb és legjobb matematikai alkalmazás teljesen.

1. Photomath (Képes válaszolni a matematikai problémákra)

Először is Photomath amelynek hírnevét a hallgatók jól ismerik, itt. A lényeg, hogy a Photomath segítségével könnyedén válaszolhat a matematikai képlet kérdéseire.

Ez az alkalmazás, amely fényképezéssel képes megválaszolni a matematikai kérdéseket, megköveteli, hogy készítsen egy képet a megoldani kívánt problémáról, és automatikusan megkapja a választ.

Sőt, a Photomath-ot ingyen használhatja, és internethálózat nélkül is futtathatja. Több mint 100 millió letöltéssel természetesen nem lehet kétséges.

Igen, azoknak, akik keresik elemi matematikai alkalmazásA Photomath alapvető matematikai témákat is tartalmaz, amelyek természetesen nagyon hasznosak.

RészletPhotomath
FejlesztőPhotomath, Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le itt a Photomath-ot:

Töltse le a Microblink Productivity Apps alkalmazást

2. MyScript kalkulátor

A Photomathon kívül vannak alkalmazások is MyScript kalkulátor ami elég egyedi módon segíthet matematikai feladatok elvégzésében.

Itt nem kell gépelni, csak firkálni a képernyőn okostelefon amíg az írásod azonnal matematikai egyenletgé alakul.

Sajnos a MyScript Calculator képességei továbbra is korlátozottak a matematikai problémák megoldásában.

Ez az alkalmazás a matematikai problémák megválaszolására csak az alap matematika, az exponenciális, a trigonometria és az alogaritmusok esetében használható.

RészletMyScript kalkulátor
FejlesztőMyScript
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a MyScript kalkulátort itt:

Apps Utilities LETÖLTÉS

3. MalMath

Ezután van egy matematikai problémák megválaszolására szolgáló alkalmazás MalMath amelyek segíthetnek megválaszolni a középiskolások számára az egyetemre kerülő kérdéseket.

A MalMath számos oktatóanyaggal van felszerelve, különösen a kezdők számára, akik először használják ezt az alkalmazást.

Itt is segítséget nyújt a virtuális billentyűzet amely különféle matematikai szimbólumokat tartalmaz a képletek megadásához.

Később értesítést kap lépésről lépésre e matematikai kérdések megoldásában. Könnyen érthető, amíg szorgalmas vagy!

RészletMalMath: lépésről lépésre megoldó
FejlesztőMalMath-app
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret13 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a MalMath-ot itt:

Alkalmazások letöltése

4. Mathway

Aztán ott van Mathway amelyet a matematikai problémák megtanulásának és segítésének alternatívájaként használhat, az alap matematikától, algoritmusoktól, számításoktól és másoktól kezdve.

A megjelenés tekintetében (felhasználói felület), Mathway egyszerűbbnek és szisztematikusabbnak tűnik. Tehát talán nem alkalmas arra, hogy egy kissé nyugodt, bandás alkalmazást keressen.

De nyugodtan, elég egyszerűen használható! Használhatja ezt a matematikai alkalmazást, ha egyszerűen lefényképezi a problémát, és Mathway úgy válaszol rá, mint egy magántanár.

Az ApkVenue azt is megvitatta, hogyan kell használni a Mathway matematikai alkalmazást a hivatalos webhelyen, amelyet a következő cikkben láthat:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
RészletMathway
FejlesztőMathway
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret39 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a Mathway-t itt:

Alkalmazások termelékenysége Mathway LETÖLTÉS

5. WolframAlpha

Azok számára, akiknek nehézséget okoz a trigonometria számítása, van egy alkalmazás WolframAlpha amely számtalan módon tartalmazza annak megoldását, banda.

Hozzáférhet a WolframAlpha alkalmazáshoz, amely segít a házi feladatok elvégzésében vagy a vizsgákon.

A matematika tantárgyakon kívül a WolframAlpha is rendelkezik adatbázis egyéb tantárgyak, például fizika, kémia, biológia és még sokan mások. Teljes!

Sajnos a WolframAlpha egy fizetős alkalmazás, így pénzt kell költenie az alkalmazás megvásárlásához a Google Playen vagy az App Store-ban.

RészletWolframAlpha
FejlesztőWolfram Group
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret8,7 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

A WolframAlpha letöltése itt:

Alkalmazások letöltése

6. Szokratikus (MTK alkalmazások és egyéb tantárgyak)

Más matematikai alkalmazásokhoz képest Szokratikus amelyet a Google fejlesztett ki, rendelkezik megjelenítési felülettel (felhasználói felület) a legérdekesebb, tudod.

Csakúgy, mint minden más, úgy is kaphat választ, ha fényképet készít az ebben az alkalmazásban megoldani kívánt kérdésekről.

A Socratic egyedülálló módon olyan AI technológiával van felszerelve, amely gyorsan és pontosan segít megoldani a matematikai problémákat.

A Socratic számos más tantárgyat is nyújt, például fizikát, kémiát, a történelem számára, hasonlóan az online tanulási alkalmazásokhoz.

RészletSzokratikus a Google-tól
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret11 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Socratic-t itt:

Szokratikus termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

7. Cymath

Matematikai válasz alkalmazás, Cymath valóban működni fog, ha újra vagy megragadt azzal a matematikai házi feladattal, amit csinálsz, banda.

Itt megoldhat különféle matematikai problémákat, ha fényképet készít egy mobiltelefon kamerájával, és beírja az alkalmazásba.

A Cymath arra is képes, hogy több témakör, például algebra, számológép és más, a felhasználók számára könnyen érthető befejezési lépéseit biztosítsa.

RészletCymath - matematikai problémamegoldó
FejlesztőCymath LLC
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret2,6 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a Cymath-ot itt:

Alkalmazások letöltése

Videó: Egyéb ajánlott matematikai és természettudományi alkalmazások Android-on történő tanuláshoz. Legyen Ön Auto Intelligens!

Hogyan? Érdekli az ApkVenue matematikai alkalmazásának ajánlása? Igen, az ApkVenue készített egy videót a 7 legjobb matematikai alkalmazáshoz is a YouTube-on. Gyere, figyelj!

Tehát ezek az ajánlások a legjobb matematikai alkalmazásokhoz Androidon, iOS-en és PC-n, amelyek segítenek megtanulni és megválaszolni a nehéz kérdéseket.

De ne feledje, az ApkVenue azt javasolja, hogy ne használja a fenti alkalmazások gyűjteményét csalásra, különösen vizsga, banda idején. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Tanulmány vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.