hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni az indihome kvótát / fup-ot a weboldalon keresztül

Annak ellenére, hogy korlátlan, az Indihome internetes csomagnak van kvótája, tudod. Ne hagyja ki, itt találja meg, hogyan ellenőrizheti az indihome kvótát / fup-ot a weboldalon keresztül.

Korábban az ApkVenue megvitatta a 2018-as Indihome legújabb, korlátlan csomagárak teljes listáját.

Szóval, mi van azokkal, akik nem iratkoznak fel az IndiHome korlátlan csomagjára? Honnan tudja az eddigi használat mennyiségét?

A módszer egyszerű srácok, akkor nem kell bajlódnia az Indihome üzletekbe való látogatással, csak hogy megtudja, mi a fennmaradó kvóta.

Itt vannak egyszerű tippek az IndiHome kvóta ellenőrzéséhez online Jaka ajánlása.

Az IndiHome kvóta egyszerű ellenőrzése

Még akkor is, ha korlátlan IndiHome-ra iratkozik fel, a valóságban továbbra is FUP vagy fair use limit lesz az IndiHome által.

Például, ha előfizet 10 Mbps-ra, a megadott használati korlát 300 GB.

Ezt követően a sebesség 25% -kal csökken, maximális kvóta 400 GB. Ezt követően a sebesség 40% -ra csökken, több kvóta korlátozás nélkül.

akkor meg kell álljon mellette ellenőrizze az IndiHome kvótáját srácok. Ha továbbra is zavart az IndiHome csomagkvóta ellenőrzésével kapcsolatban, kövesse az alábbi lépéseket:

Az IndiHome kvóta ellenőrzésének lépései

Igen, hogyan lehet ellenőrizni a fennmaradó IndiHome szálkvótát csak meg lehet tenni keresztül weboldal IndiHome a //indihome.co.id/usage-info oldalon.

Ezt a módszert azonban megteheti mind a mobiltelefonján, mind a számítógépén srácok! A következő lépésekkel ellenőrizheti a fennmaradó IndiHome-kvótát:

  • Az első lépés, nyissa meg a //indihome.co.id/usage-info webhelyet.

Ön Kívánt Először hozzon létre egy fiókot, hogy megtudja a fennmaradó IndiHome kvótát. Ezért válassza a menüt Még nincs fiókja?

  • Második lépés, töltse ki magát a listával teljes és helyes.

Győződjön meg arról, hogy a megadott e-mail és mobiltelefon szám helyesek-e, és elküldheti-e az ellenőrző kódot. És ami a legfontosabb: bemenet IndiHome ügyfél-azonosító Ön.

  • Harmadik lépés, Jelentkezzen be újra fiókjába.

Miután befejezte az IndiHome fiók regisztrálását, kérjük Belépés Alaphelyzetbe állíthatja a korábban létrehozott e-mail címet és jelszót.

  • Negyedik lépés, kattintson az információs menüre.

Ön után Belépés, a kezdőlapon több menü fül található. Válasszon egy lapot információ.

  • Ötödik lépés, majd válassza a lehetőséget Bónusz és használati információk hogy megnézze a fennmaradó IndiHome kvótáját.
  • Hatodik lépés, input Speedy ügyfél-azonosító Ön.
  • Kész! Ellenőrizheti az IndiHome kvótáját. Mostantól bármikor ellenőrizheti az Indihome fup-ot, és bárhol is van a fennmaradó IndiHome-kvóta.

Ezek az ApkVenue tippjei az IndiHome kvóta egyszerű ellenőrzéséhez. Remélhetőleg ezek a tippek segíthetnek azoknak, akik rutinszerűen szeretnék online ellenőrizni az IndiHome kvótát, anélkül, hogy telefonálni kellene Vevőszolgálat.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információt, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket kapjon a Jalantikus.com

Olvassa el a cikkeket is IndiHome vagy más érdekes cikkeket a Naufal.