25 legszebb anime karakter 2021-ben, szexi, kawaii!

Az egyik dolog, ami miatt anime-t nézhetünk, a gyönyörű 2D-s nők jelenléte. Az ApkVenue 25 legszebb anime karaktert akar neked adni 2021-ben, itt!

Próbáld megemlíteni véleményed szerint a legszebb anime karaktereket! Jaka biztos, hogy a válasz változó lesz, mert az emberek ízlése eltérő, nem?

Annak ellenére, hogy vannak olyan emberek, akik gyakran nevetnek, mert szeretik a nem valódi nőket, az anime rajongóknak mégis megvannak a maguk kedvencei, méghozzá olyan mértékben, hogy waifu-övé.

Azoknak, akik nem ismerik a kifejezést wiafu Jaka megmondja. Waifu a szó adaptációja feleség ami egy 2D-s női karaktert jelent, amelyet valaki nagyon szeret. Bármennyire is tetszik nekik, sokan „feleségként” gondolnak rájuk.

Nos, ezúttal az ApkVenue ezt akarja megadni neked 25 legszebb anime karakter A Street Mouse verziója referenciaanyagként megtalálható waifu-a te!

Az egér legszebb anime karaktereinek utcai változata

Tájékoztatásul, a japán világban híres a kifejezés bishoujo. Mi az? Röviden, bishoujo gyönyörű lányt jelent japánul.

Az anime világban bishoujo szinonimája a női karaktereknek, akik gyakran mutatják aranyos oldalukat a fő férfi karaktereknek. Bár még mindig egy anime női karakter aranyos oldalát is megjeleníti benne színhely film.

Gyönyörű anime karakterekről beszélve, mi a típusod, mi? Gyere, nézd meg az alábbi listát, ki tudja, mi felel meg az ízlésednek. Készítsen kawaii az összes anime karakter!

Az ApkVenue azonban megpróbálja elrendezni azokat a neveket, amelyek nem mutatják a rangsort, és ez a lista valóban ábécé sorrendbe van rendezve. Ez nem azt jelenti, hogy az első számú a legszebb anime karakter, mi.

1. Akame (Akame Ga Kill)

Először is Akame az animéből Akame Ga Kill. Gyönyörű nőnek írják le, de rendkívüli tehetsége van a gyilkosságra.

2. Anna Kobayakawa (Nijiiro napok)

Anna Kobayakawa egy közönséges középiskolás lány, aki általában csendes, és nehezen barátkozik más emberekkel.

Anime-ban Nijiiro napok a manga sorozat alapján csak egy közeli nőbarátja volt, mielőtt találkozott bandájával, Hasibával.

3. Asuna Yuuki (Kard művészet online)

Ha ez millió ember bálványa! Asuna Yuuki az anime fő női karaktere Kard művészet online amely meglehetősen népszerű és szépségéről jól ismert.

4. Ayuzawa Misaki (Kaichou wa Maid-Sama)

Volt valaha női diáktanács-elnök, de keményebb, mint az összes férfi hallgató? Ha igen, akkor valószínűleg hasonló ő Ayuzawa Misaki az animéből Kaichou wa Maid-sama.

Misakinak azonban van egy nagy titka, tudja. Szegény családja támogatásához a szobalány egy kávézóban! Ganbatte ne, Misaki!

5. Chitoge Kirisaki (Nisekoi)

A következő ott van Chitoge Kirisaki az animéből Nisekoi. Annak ellenére, hogy kívülről elegánsnak tűnik, valójában gorilla ereje van, tudod!

Ha nem hiszed, megkérdezheted Ichijou Rakut, aki gyakran megkapta a slágereit! Ó, milyen hatalmas!

Egyéb gyönyörű anime karakterek. . .

Még mindig kíváncsi vagy nem látni a következő gyönyörű anime figurát? Van egy Hestia karakter, aki mogorva lehet, mert kawaii, tudod.

Gyerünk, menjünk csak előre, és derítsük ki, ki a következő népszerű és gyönyörű női anime karakter!

6. Emilia (Re: Zero)

Annak ellenére, hogy a név nem hangzott úgy, mint az átlagos japán név, Emilia az anime fő női karaktere Re: Zero.

2018-ban egy nagyon vírusos mém keringett, amikor az anime férfi karaktere, a Subaru elutasított egy másik nőt Emilia kedvéért! Duh, igazán női anime karakterek, amelyek képesek olvadni, huh!

7. Scarlet Erza (Tündérmese)

Valójában rengeteg gyönyörű nő van animéből Tündérmese. De mindebből Jaka szerint a legszebb az Scarlet Erza a vörös hajú.

Erza S osztályú bűvészként ismert és a Team Natsu tagja a Tündérmese a menő, tudod. A csapat egyedülálló, így a szurkolók otthon érzik magukat.

8. Hestia (DanMachi)

Duh, csak egy név hasonlít a nő nevéhez az országban. Valójában az arca gyermekanime karakternek tűnik, de fantasztikus teste miatt gyűjteményként választhatja tapéta legszebb anime 2021.

Noha nem egy női anime karakter, de az egyik legnépszerűbb női főszereplővel rendelkező anime karakter az Anime Hestia DanMachi, tudod.

9. Hinata Hyuga (Naruto)

Természetesen akkor permetezed Jakát, ha nem veszel fel egy női karaktert az animéből Naruto ez. Ő van Hinata Hyuga amelynek Byakugan szeme van.

Hinata Hyuga aki Naruto Uzumaki törvényes feleségévé vált és őszintén feláldozta magát, így Jaka ezúttal felvette a legszebb anime karakterek listájára.

10. Inori Yuzuriha (Bűnös korona)

Hideg tekintetével Inori Yuzuriha az animéből Bűnös korona képes megbabonázni a wibut, hogy engedelmeskedjen a birtokában lévő szépségnek.

11. Kaori Miyazono (Shigatsu wa Kimi no Uso)

A gyönyörű anime karakterek általában műfaji animékből származnak románcjobb? Nos, az animéből Shigatsu wa Kimi no Uso vagy A hazugságaid áprilisban nyilván van egy gyönyörű anime karakter Kaori Miyazono szőke haj, itt!

Ennek a gyönyörű Violisnak rendkívüli élettörténete van. Ha nézted az anime-t, az ApkVenue úgy véli, hogy megrándulsz és felismered élete történetét.

12. Kaga Kouko (Aranykor)

A következő ott van Kaga Kouko az animéből Aranykor. Hosszú, hullámos hajával e karakter szépsége még jobban elbűvöl, és előjön az aurája!

Nem lehet elválasztani a karaktertől, amely annyira erős és kemény, Kaga Kouko még mindig képes megszerettetni téged, és nehéz továbblépni, tudod. Vigyázni kell, hogy legyen óvatos!

13. Kotori Minami (Bokura no Live Kimi to no Life!)

Kotori Minami az anime kilenc főszereplőjének egyike Szerelmi élet. Nagyon jól tud jelmezeket tervezni a csoportjának. Ismert, hogy támogatja csapattársait is!

14. Mikasa Ackerman (Titán támadása)

Ki mondta anime akció nincs egy gyönyörű nő karaktere? Anime-ban Támadás a Titán ellen ami tele van feszültséggel, van Mikasa Ackerman Nehéz kérdés.

Annak ellenére, hogy mindkét szülőjét megölték, Mikasa nem vesztette el együttérzését, különösen az őt gondozó család iránt, nevezetesen A Jaeger család.

15. Mio Akiyama (K-On!)

Ha szereted a félénk középiskolás lányokat, Mio Akiyama vígjáték animéből K-On! ez tökéletes lenni waifu Ön.

Ráadásul Mio félénk karakterű, ezért képesnek kell lennie arra, hogy megvédje őt. Ja, Jaka elfelejtette, ő nem igazi nő, na!

16. Mizore Shirayuki (Rosario + vámpír)

A rövid hajú lányok is szépek, tényleg! A bizonyíték, Mozire Shirayuki az animéből Rosarii + vámpír ezt. Varázsa itt képes vonzani a férfi anime rajongókat!

Lila hajával és kék szemével bármelyik fiú összetörtnek érzi magát, amikor szembesül vele. Kívánja, hogy cukorkát rágjon a szájában.

17. Rias Gremory (Gimnázium dxd)

Ehem, ez az érzés úgy tűnik, hogy az ApkVenue-nak nem kell hosszasan magyarázkodnia. Összefoglalva, Rias Gremory az animéből Gimnázium dxd ez már szépségéről híres.

18. Sabre (Sors / Éjszaka)

Karddal a markában, Szablya képes sok ember bálványává válni. Az animában mutatott keménység Sors / Éjszaka valójában még közelebb hozza a rajongókat.

19. Sento Isuzu (Amagi Brilliant Park)

Vidámpark-őrzőként Sento Isuzu nyilván túl szép. A vonzereje, amit kivált Amagi ragyogó park amelyet elfoglalt, látogatók tömve lettek.

Hogy gondolta Jaka, hogy ha van boltja, akkor talál egy olyan gyönyörű csapatot, mint ő Sento Isuzu. Amellett, hogy sok látogatót tud szerezni, az ApkVenue otthon is érezheti magát a munkában. Mi az a Jaka!

20. Shana (Shakugan no Shana)

Ha aranyos lányt keres, nézzen utána Shana az animéből Shakugan no Shana ez. Élénkvörös hajával még mindig aranyos lehet.

21. Shiina Mashiro (Sakurasou no Pet na Kanoujo)

Shiina Mashiro átigazolási hallgató Angliából. Be kell lépnie egy szállóba, ahol a lakosok köztudottan egyedülállóak.

Mint kiderült, maga Shiina is egyedülálló volt, mert egyáltalán nem tudott vigyázni magára! Ez sok gondot okozott kollégiumi barátainak, köztük Soratának.

22. Shinka Nibutani (Chuunibyou bemutató Koi ga Shitai!)

A szépség mögött, Shinka Nibutani az animéből Chuunibyou demo Koi ga Shitai! sötét titkot tartott, amely halálosan zavarba hozhatta.

A középiskola alatt a 8. fokozatú szindrómában szenvedett, amely úgy érezte, mintha természetfeletti erővel bírna! Vigyázz, mert látja, amit te nem!

23. Winry Rockbell (Full Metal Alchemist)

A világ egyik legnépszerűbb animéjeként természetesen az anime képviselőjének kell lennie Full Metal Alchemist. És a választott nő egy szőke hajú volt Winry Rockbell.

Winry egy 15 éves lány, aki nagyon jártas a gépek területén, tudod. Feladata mesterséges karok és lábak készítése vagy javítása. Valóban kreatív női anime, na!

24. Yuzuki Eba (Kimi no Iru Machi)

A kék haj, a barna szem, a szép bőr és a jó testarány kombinációja teszi Yuzuki Eba az animéből Kimi no Iru Machi kerüljön be ebbe a listába.

A haj és a szem kontrasztos megjelenése szépség aurát teremt a rajongók számára.

25. Jukino Jukinoshita (OreGairu)

Az ottani legnépszerűbb animék sorrendjében Yukino Yujinoshita a hosszú címet viselő animéből, de gyakran rövidítik OreGairu csak.

Hosszú fekete hajával és hideg arcával Yukino-t gyakran tartják az egyik legszebb anime karakternek az anime rajongók körében.

Ez egy gyűjtemény 25 legszebb anime karakter Megtekintheti a különböző anime műfajok JalanTikus verzióit. Melyik a kedvenced? Vagy van még egy gyönyörű karaktered, amelyet az ApkVenue nem említett?

Rendben van, hogy bálványozom egyiküket, de ne feledje, hogy mindegyiket 2D álnév NEM IGAZI. Az ApkVenue csak az anime karakterek és képek nevét mondja meg.

Ne hagyd, hogy kedveld őket, hogy nem akarsz kapcsolatba lépni egy igazi nővel!

Olvasson el cikkeket a Nabila Ghaida Zia animékről is.