10 legjobb lassított alkalmazás 2020

Szeretné tudni, hogyan lehet sima lassított felvételt készíteni az Androidon? Gyere, töltse le a 2020-as legjobb lassított alkalmazást ebben a cikkben. Minden mobiltelefont elkészíthet és ingyenes!

A lassított alkalmazásokat jelenleg sokan keresik, mert az új közösségi média platform, a TikTok érkezése óta megnőtt a videószerkesztés iránti igény.

Aki nem kíváncsi kipróbálni lassított effektusok álnév lassított felvétel videót készíteni Instagram Stories-ból vagy TikTokból ebben az időben?

Bár szinte minden okostelefon A legújabb már rendelkezik, de az eredmények kielégítéséhez a legjobb kamerával rendelkező mobiltelefonra van szükség, amely egy alkalmazással van felszerelve slowmo képzett, banda.

De nyugodtan! Ha az eszközöd nem a legtöbb naprakész, ezúttal az ApkVenue áttekinti a gyűjteményt Alkalmazás lassított felvétel a legjobb videók az Androidon amit így kell kipróbálnia, itt!

Alkalmazási ajánlások Lassított felvétel A legjobb Android-videók 2020

Rangok Alkalmazás slowmo álnév lassított felvétel az alábbiakban olyan hatást kínál, ahol a videó sebessége lelassul, hogy olyan részleteket jelenítsen meg, amelyeket korábban nem látott.

Valójában több típusú mobiltelefon már rendelkezik ilyenekkel, például alkalmazásokkal lassított felvétel Xiaomi, amely az alapértelmezett kamerán van. Mondhatni azonban, hogy az eredmények még mindig nem optimálisak, banda.

A TikTok videókhoz vagy az Instagram Stories még hűvösebbé tételéhez jobbnak tűnik, ha azonnal kipróbálsz egy sort Alkalmazás lassított felvétel sima legjobb mint az ApkVenue következő ajánlása!

Töltse le ingyen a legjobb lassított APK 2020-at!

Azok számára, akik nem rendelkeznek slowmo kamerával, nem kell csüggednie, mert továbbra is használhat egy sor APK-t slowmo mert érdekes lassított videókat készíteni.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével nem kell aggódnia azon, hogy azon gondolkodjon, hogyan lehet jó lassított videót készíteni, mert minden így lesz automatikusan történik az alkalmazáscsomag segítségével.

Nem kell tovább késlekedni, itt vannak a sorok lassított felvétel APK-k, amelyekkel érdekes TikTok videókat vagy Instagram-történeteket készíthet.

1. Lassított videó FX

Fotóforrás: play.google.com (A Slow Motion Video FX a legnépszerűbb lassított videó alkalmazás, és széles körben használják Androidon.)

Először ott van az alkalmazás Lassított videó FX amely az effektusok alkalmazásának egyik legjobb alkalmazásának mondható lassított felvétel videóra.

Itt kiválaszthatja, hogy rögzíteni szeretné-e az alkalmazásban, vagy szerkeszteni szeretné-e a memóriában már tárolt videókat okostelefon Az Androidod, bandád.

Hogyan készítsünk videót lassított felvétel ezzel az alkalmazással a felhasználó miatt is nagyon egyszerű csak a videó kezdő és végpontjának meghatározása marad hogy lelassuljon.

Ezen kívül egy video alkalmazás lassított felvétel Ez meglehetősen könnyű, mert nem sok olyan funkcióval rendelkezik, mint a legjobb Android videoszerkesztő alkalmazások.

RészletLassított videó FX
FejlesztőBizo Mobile
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret40 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.2/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Slow Motion Video FX alkalmazást itt:

Video- és audioalkalmazások Bizo Mobile LETÖLTÉS

2. Edző szeme

Fotóforrás: play.google.com

Ha alternatív alkalmazásra van szüksége lassított felvétel Egy másik Android, Edző szeme opcióként használható, különösen azok számára, akik érdeklődnek a sport iránt.

Ingyenes felhasználók számára csak közösségi médiafiók használatával kell regisztrálnia, és olyan funkciókat kap, mint pl ingyenes 2 GB-os szolgáltatás felhő.

Ezután csak ki kell választania a használni kívánt videót Koppintson a a videó a hatás alkalmazásához lassított felvétel Akarod.

APK lassított felvétel ez szerencsére korlátlan felület Csak Android, de az Apple hűséges követői is használhatják, itt!

RészletEdző szeme
FejlesztőTechSmith Corporation
Minimális OS22 MB
MéretAndroid 4.3 és újabb
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.3/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Coach's Eye alkalmazást itt:

Videó és audio alkalmazások letöltése

3. Videoshop - Videoszerkesztő (alkalmazás Slowmo Android teljes funkciók)

Fotóforrás: play.google.com

Amellett, hogy a funkciókkal meg lehet változtatni a videó sebességét lassított felvétel, APK slowmoVideóbolt más komplett funkciókkal is rendelkezik, banda!

Ez az alkalmazás a videók felgyorsításának alkalmazásaként is működhet, mivel rendelkezik funkciókkal gyors mozgás és egyéb szűrőeffektusok.

Ezen felül alkalmazások lassított felvétel a legjobb ezen rendelkezik szöveg hozzáadási funkcióval aki ki tudja elégíteni az igényeit vlogger, banda.

Sajnos ez a teljes szolgáltatás egy kissé megnehezíti ezt az alkalmazást olyan kezdők számára is, akik nem szoktak videókat szerkeszteni.

RészletVideoshop - Videoszerkesztő
FejlesztőJajijujejo Inc.
Minimális OS45 MB
MéretAndroid 4.4 és újabb
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.7/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Videoshop - Video Editor alkalmazást itt:

Apps Videók és hangok Appsolute Inc. LETÖLTÉS

Alkalmazás Lassított felvétel Több ...

4. AndroVid - Videoszerkesztő (alkalmas lassított Tik Tok videószerkesztő alkalmazásokhoz)

Fotóforrás: play.google.com

Ezután az ApkVenue szeretne ajánlani AndroVid - Videoszerkesztő, Alkalmazás lassított felvétel Android olyan minőséggel, mint amellyel az iPhone számíthat.

APK-val lassított felvétel ezt te is egyéb hűvös effektusokat és szűrőket biztosíthat hogy egyedi érintést adj a videódnak, bandád!

Eltérő, AndroVid alkalmazásként is funkcionálnak alakítani videó, mert a szerkesztéseket számos népszerű formátumba exportálhatja, például MP4 és GIF.

Egy viszonylag egyszerű kezelőfelülettel a hétköznapi felhasználóknak sem lesznek problémáik, amikor használni akarják ezt az alkalmazást.

RészletAndroVid - Videoszerkesztő
FejlesztőVisover Kft
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret29 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.4/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az AndroVid - Video Editor alkalmazást itt:

Apps Video & Audio Visover Ltd LETÖLTÉS

5. FilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő

Fotóforrás: play.google.com

Jelentkezést kerestem lassított felvétel Minőségi Instagram? Jól, FilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő talán a megfelelő alkalmazás az Ön számára, banda.

A méret támogatásához hozzászólások Instagram, ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a használatát 1: 1 arány videók szerkesztésekor.

A sebesség beállításában a felhasználók 1/4, 2/4 vagy 3/4 között is választhatnak a felhasználói igényeknek vagy vágyaknak megfelelően.

FilmoraGo is különféle lassított üzemmódokat biztosít, kezdve 1 / 4x (leglassabb), 1 / 2x (lassabb), és 3 / 4x (lassú), amelyek szintén hozzáadhatók különféle egyéb effektusokkal.

RészletFilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő
FejlesztőWondershare Software (H.K) Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret35 MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.0/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a FilmoraGo alkalmazást - Ingyenes videószerkesztő itt:

Wondershare Video & Audio Apps LETÖLTÉS szoftver

6. Lassú mozgás - Cam videofelvevő (kamera Slowmo Light Android)

Fotóforrás: play.google.com

Azoknak, akik pályázatot keresnek slowmo A TikTok hűvös effektusok létrehozásához használhatja Lassú mozgás - Cam videofelvevő.

Ez az alkalmazás fel van szerelve lehetőségekkel lassított felvétel 1/16, 1/8, 1/4 és 1/2 és gyors mozgás 2x, 4x, 8x és 16x.

Mi több, felhasználók Ön maga döntheti el, hogy a videó melyik részét szeretné lassítani és jellemzői háttérzene ami nagyon hasznos. Tehát elég könnyű használni!

RészletLassú mozgás - Cam videofelvevő
FejlesztőLassított kamera
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret26 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.1/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Slow Motion - Cam Video Recorder alkalmazást itt:

Videó és audio alkalmazások letöltése

7. Gyors és lassított videó (a Slowmo TikTok alkalmazás könnyű és könnyen használható)

Fotóforrás: play.google.com

Ahogy a neve is mutatja, az alkalmazás lassított felvétel legjobb Gyors és lassított videó ez megkönnyíti a felhasználók számára a videók sebességének megváltoztatását.

Sajnos ez az alkalmazás nem nyújt közvetlen videorögzítő funkciót, de olyan videókat kell használnia, amelyeket már tároltak a galériában, bandában.

Ez az alkalmazás nincs terhelve más funkciókkal és ideális választás azok számára, akik csak változtatni akarnak a videó sebességén anélkül, hogy bonyolultak lennének.

RészletGyors és lassított videó
FejlesztőCodeEdifice
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés1.000.000+
Értékelés3.6/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Fast & Slow Motion Video alkalmazást itt:

CodeEdifice Video & Audio Apps LETÖLTÉS

8. VivaVideo: Ingyenes videószerkesztő

Fotóforrás: play.google.com (A VivaVideo a TikTok slowmo alkalmazása, sok érdekes funkcióval, hogy vírusos videókat készítsen.)

Az egyik legjobb videoszerkesztő alkalmazásként megérdemli VivaVideo bekerült Jaka ajánlásainak listájába, banda.

TikTok videoszerkesztő alkalmazás lassított felvétel ez is már számos egyéb funkcióval felszereltek aki segíthet utazásában, hogy vírusos és sikeres TikTok alkotóvá váljon.

Annak ellenére, hogy nagyon teljes tulajdonságokkal rendelkezik, VivaVideo továbbra is a felhasználói kényelmet helyezi előtérbe, így a kezdők sem fognak problémákat tapasztalni.

RészletVivaVideo: Ingyenes videószerkesztő
FejlesztőQuVideo Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.5/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a VivaVideo: Free Video Editor alkalmazást itt:

Apps Video & Audio QuVideo Inc. LETÖLTÉS

9. Efectum - lassú, gyors videó, fordított kamera (videószerkesztő alkalmazás Slowmo Több funkció)

Még egy videószerkesztő alkalmazás slowmo népszerű, amelyet az ApkVenue ajánlani akar Efectum amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az alkalmazásban rögzítsék a bandát.

A videó sebességének megváltoztatásán kívül ez az alkalmazás is vannak jellemzői visszatekerés hogy még izgatottabb legyen a videód.

Az Efectum szinte minden népszerű videoformátumot támogat, például AVI, 3GP, MKV, TS, MPG, MOV, MP4, WMV és más HD minőségben.

RészletEfectum - lassú, gyors mozgás, hátramenet
FejlesztőCraigpark Limited
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret56MB
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.0/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az Efectum alkalmazást - Lassított lejátszás, gyors videó, fordított kamera itt:

Videó- ​​és hangalkalmazások Craigpark Limited LETÖLTÉS

10. PowerDirector - A legjobb videószerkesztő

Fotóforrás: play.google.com

Végül ott van a fejlesztőtől CyberLink amelynek szintén vannak alkalmazásai lassított felvétel finoman megnevezett PowerDirector akik köztudottan képesített teljesítményűek, banda!

Ez az alkalmazás hasonló felülettel rendelkezik Adobe Premiere hogy a tapasztalt felhasználók ne legyenek megzavarva az alkalmazás használatától.

Az arcok közötti hasonlóság ismerős benyomást kelt, így ezzel az alkalmazással gördülékenyen lassíthat az Android rendszeren nagyon könnyen elvégezhető.

Sajnos az ingyenes felhasználóknak hajlandóknak kell lenniük a tulajdonukban lévő videók megszerzésére vízjel hacsak nem hajlandóak a fizetéses opciót választani a megszüntetésre vízjel a.

RészletPowerDirector - A legjobb videószerkesztő
FejlesztőCyberLink Corp
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret58 MB
Letöltés50.000.000+
Értékelés4.4/5.0 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a PowerDirector - A legjobb videószerkesztő alkalmazást itt:

Cyberlink Video & Audio Apps LETÖLTÉS

Videó: Ez a legújabb Android-videószerkesztő alkalmazás, szerkesztheti Atta Halilintart!

Ez számos alkalmazási javaslat lassított felvétel A legjobb az Android telefonokon, amelyek nem kevésbé kifinomultak azok számára, akik hűvös videotartalmat szeretnének készíteni az Instagram Stories vagy a TikTok oldalán, itt!

Remélhetőleg ez hasznos és sok szerencsét kínál az ApkVenue fentebb ajánlott alkalmazásainak körében.

Használat után ne felejtse el megírni véleményét! Egészen a következő Jalantikus.com cikkig.

Olvassa el a cikkeket is videó szerkesztés vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko