Az 5 legjobb RAM-fokozó alkalmazás minden típusú androidhoz

Kis RAM-kapacitással van gond? Nyugodj meg, srácok. Itt található a legjobb RAM-fokozó alkalmazás minden típusú Android telefonhoz. További megkönnyebbülés garantálva!

RAM az okostelefonon az egyik fontos dolog, ami foglalkoztatja a felhasználókat. Rendkívül nagy a RAM kapacitás befolyásolja az okostelefon teljesítményét.

Minél több RAM van beágyazva egy okostelefonba, annál jobb lesz a teljesítménye.

Gyakran előfordul, hogy az okostelefon-felhasználók panaszkodnak az eszköz lassú teljesítményére és aktivitásra többfeladatos vagy játszani egy játékot nem sima.

Ennek oka az elégtelen RAM-kapacitás, vagy a RAM nem képes befogadni az alkalmazások számát, így a kapacitás megtelik.

Nos, ha gyakran tapasztal problémákat, mint a fenti, az ApkVenue megoldást kínál az okostelefon RAM-jának növelésére A következő 5 alkalmazás. Melyek az alkalmazások? Gyere, nézd meg az értékeléseket!

5 legjobb RAM-emlékeztető alkalmazás Androidra

1. <2 GB RAM-emlékeztető (leggyorsabb)

Ez az alkalmazás nagyon hasznos azok számára, akik kis RAM-os okostelefont használnak, de nehéz kategóriába sorolt ​​játékokat akarnak játszani. <2 GB RAM Booster (leggyorsabb) egyszerűsítheti az Android teljesítményét egyetlen érintéssel, anélkül, hogy bonyolult folyamatokat kellene végrehajtani.

Ezt az alkalmazást olyan okostelefonokon is használhatja, amelyek nemgyökér. Ezzel az alkalmazással az okostelefon RAM-kapacitása mintha növekszik mert az okostelefonok teljesítménye zökkenőmentes és biztonságos még nehéz játékokhoz is.

Az alkalmazást alább letöltheti:

Töltse le a Vivek Warde Apps Utilities alkalmazást

2. RAM-kezelő

RAM-kezelő egy olyan alkalmazás, amely optimalizálja és növeli az okostelefon memóriáját. Használhatja ezt az alkalmazást memória létrehozására szabadabb így a RAM kapacitása gyakorlatilag megnő.

A RAM Manager is csökkentse a lassúságot és növelje a sebességet, hogy a többfeladatos tevékenységek és a játékok zökkenőmentesek legyenek.

Ezenkívül számos olyan funkció is található ebben az alkalmazásban, amelyek segítségével információkat szerezhet az okostelefon memóriájáról.

Az alábbiakban letöltheti az alkalmazást:

Alkalmazások segédprogramjai Az intelligens projektek LETÖLTÉS

3. Smart Booster Pro

Smart Booster Pro segít megoldani a kis okostelefon-RAM problémáját. Ez az alkalmazás gyorsítótár-tisztítást és SD kártya gyorsan és optimalizálja készülékét azáltal, hogy hibernálja és deaktiválja a már nem használt alkalmazásokat.

A Smart Booster Pro is kínál RAM-emelés a RAM-kapacitás bővítésének egyszerű módja.

Az alkalmazást alább letöltheti:

Apps Segédprogramok AntTek Mobile LETÖLTÉS

4. RAM Booster eXtreme

Ez az egyetlen alkalmazás nemcsak a sebességet növeli, hanem az is vezérli a RAM-ot okostelefonján.

A RAM Booster eXtreme csak egy kattintással végez tisztítást, és ellenőrzi a RAM használatát, így a RAM kapacitása látszólag növekszik az okostelefon teljesítményének köszönhetően, amely egyre gördülékenyebb és távol áll a szavak elmaradásától.

Te is válassza ki a boost szintet kezdve a normálistól, az erőstől a szélsőségig. Nem kell aggódni, mert ez az alkalmazás biztonságos és nem zavarja az okostelefonon lévő alkalmazást.

Az alkalmazást alább letöltheti:

Apps segédprogramok LETÖLTÉS 8JAPPS

5. RAM bővítő

RAM bővítő használhatja az okostelefon RAM növelésének alternatívájaként abban az értelemben, hogy a RAM kapacitása szélesebb és nem teljes. Ez az alkalmazás nagyon hasznos lesz olyan okostelefonok számára, amelyek nem képesek túl sok alkalmazás befogadására.

A RAM Expander emellett képes cserefájlok létrehozására akár virtuális gépek számára is kapacitás 4 GB. Ettől lesz a RAM üresebb annak ellenére, hogy rengeteg alkalmazással van tele, és simábbá teszi a többfeladatos tevékenységeket és a nehéz játékok játékát.

Az alkalmazást alább letöltheti:

Apps Utilities HighApps Devoloper LETÖLTÉS

Ez az 5 legjobb RAM-emlékeztető alkalmazás az Android számára. Azok számára, akiknek kis RAM-mal rendelkező okostelefonjuk van, telepítették a fenti alkalmazások egyikét? Ossza meg véleményed a megjegyzések rovatban igen!