5 módszer az alkalmazások elrejtésére minden típusú Android telefonon

Az alkalmazások elrejtése root nélkül is elvégezhető. Nézze meg az alábbi gyűjteményt az alkalmazások elrejtésének minden típusú Android telefonon!

Az alkalmazások mobiltelefonon történő elrejtése néhány egyszerű trükkel elvégezhető. Ezt a módszert nagyon keresik, mert előfordulhatnak privát alkalmazások.

Jelenleg a kép- vagy videofájlokon kívül több is létezik személyes alkalmazások Android telefonokon hogy mások ne lássák, itt!

Amellett, hogy hogyan lehet elrejteni a fájlokat egy Android mobiltelefonon, kiderül, hogy vannak módszerek vagy módszerek is elrejt egy alkalmazás, amelyet követhetsz, bandázhatsz.

Kíváncsi? Ebben a cikkben az ApkVenue áttekintéseket, tippeket és hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat egy Android telefonon garantáltan könnyű és gyökér nélkül.

Gyűjtemény az alkalmazások elrejtésének Android telefonokon, garantáltan 100% -os siker!

Az Androidról természetesen nem különül el a felhasználók biztonsága és magánszférája. Beleértve azokat is, akik esetleg felnőtteknek szóló Android alkalmazásokat használnak, amelyek természetesen személyesek.

Valójában csak egy Android alkalmazás szekrényt használhat. De természetesen ez továbbra is megjeleníti az alkalmazás ikont app fiók, banda.

Az alkalmazás teljes "elveszése" érdekében követheti a gyűjteményt hogyan lehet elrejteni az Android-alkalmazásokat amelyet az ApkVenue az alábbiakban foglalt össze.

Hogyan lehet elrejteni az alapértelmezett alkalmazásokat az összes androidon

Talán bosszantja az alapértelmezett alkalmazás ill bloatware ami akkor jelenik meg, amikor először vásárol új Android telefont.

Nem kell eltávolítás, megpróbálhatja elrejteni az alkalmazásokat az Android rendszeren további alkalmazások nélkül. Csak néha szükséged lesz rá bármikor, banda.

Most, hogy elrejtse az alapértelmezett alkalmazásokat a mobiltelefonján, kövesse az alábbi OPPO, Vivo és más Android mobiltelefon márkák elrejtésének módszereit!

1. Nyissa meg a Google Play Áruházat

 • Először az alkalmazáshoz megy A Google Play, majd érintse meg a elemet hamburger ikonra a képernyő bal felső sarkában. Itt csak le kell csúsznia, majd válasszon egy lehetőséget Segítség és visszajelzés.

2. Lépjen az Android Application Management menübe

 • Ezt követően egy speciális oldalra kerül. Itt csak választania kell egy lehetőséget Koppintson az Alkalmazásbeállítások elemre való belépéshez az alábbiak szerint kell átirányítani az Android alkalmazáskezelő oldalra.
 • Válassza ki az elrejteni kívánt alapértelmezett alkalmazást, például az ApkVenue elrejti az alkalmazást Google Duo, banda.

3. Válassza a Disable Option lehetőséget

 • A Google Duo alkalmazás információs oldalán csak egy gombot kell megérintenie Letiltás. Ha ilyen figyelmeztető doboz jelenik meg, csak ki kell választania rendben.
 • Ne feledje, hogy az alkalmazás elrejtésének a Letiltás lehetőségével az összes verzió törlődik frissítés valaha te Letöltés.

4. Helyezze vissza a rejtett alkalmazásokat

 • Az alkalmazás ezzel a módszerrel történő visszaállításához csak a kezdetektől kell követnie a lépéseket, és ki kell választania Engedélyezze.
 • Ezután az alkalmazás újra megjelenik app fiók, de muszáj frissítések letöltése először, hogy újra felhasználhassa.

Hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a Xiaomi mobiltelefonokon

Eközben a Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számára élvezheti az alapértelmezett funkciót a MIUI felületén található alkalmazások elrejtésére is.

A hozzáférés és az egyeztetés meglehetősen egyszerű, ahol csak követnie kell hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a Xiaomi-n mint például a következők.

1. Nyissa meg a Beállítások elemet, majd válassza az Alkalmazás zárolása lehetőséget

 • Nyissa meg a menüt Beállítások majd csúsztassa az alját, amíg meg nem találja a lehetőséget App Lock mint a következő, banda.

2. Engedélyezze az App Lock alkalmazást a MIUI-ban

 • A MIUI alkalmazászárolási funkciója lehetővé teszi a lezárást vagy elrejtést 12 alkalmazás, tudod. Ha ez az első alkalom, hogy aktiválja, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti Bekapcsol.
 • Ezt követően csak be kell állítania a zárként funkcionáló mintát, majd hozzá kell adnia a Mi fiókot, amelyet a Xiaomi mobiltelefonján használ. Hozzáadás.

3. Az alkalmazás elrejtése a Xiaomi mobiltelefonon

 • Akkor csak választania kell fülreRejtett alkalmazások a tetején, hogy elrejtse az alkalmazásokat app fiók MIUI. Aktiválás csúsztatással toogle az elrejteni kívánt alkalmazáson.
 • A Xiaomi alkalmazás elrejtése befejeződött. Nagyon könnyű, igaz?

4. Mutassa meg a rejtett alkalmazásokat a Xiaomi alkalmazásban

 • A Xiaomi mobiltelefonján elrejtett alkalmazások eléréséhez kapcsolja be app fiók Csak gesztusokat kell tennie, mint te ráközelíteni képen.
 • Ezután a rendszer megkéri, hogy adja meg a korábban létrehozott mintát, hogy hozzáférjen a rejtett alkalmazásokhoz.
 • Az alkalmazás újbóli megjelenítéséhez csak követnie kell a használatához szükséges lépéseket App Lock mint fent, és tiltsa le toogle alkalmazás bekapcsolva fülreRejtett alkalmazások, banda.

Hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat egy Samsung mobiltelefonon

A Samsung mobiltelefonok legújabb sora, amely most az One UI felületre támaszkodik, beépített funkcióval rendelkezik az alkalmazások elrejtése érdekében eszközök további.

Ezenkívül az alkalmazások elrejtése a Samsung alkalmazásai nélkül elrejtheti az összes alkalmazást, beleértve az Android alapértelmezett alkalmazásokat, például a Számológépet a Naptárba.

Mert hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a Samsung-on, azonnal követheti az ApkVenue alábbi lépéseket.

1. Nyissa meg a Kezdőképernyő beállításait

 • A Samsung mobiltelefon egyik rejtett funkcióját a beállítások elérésével aktiválhatja kezdőképernyő egy felhasználói felületen.
 • A trükk, csipet a főképernyőn. Akkor csak választania kell egy lehetőséget Kezdőképernyő beállításai ami alul van.

2. Válassza az Alkalmazások elrejtése lehetőséget

 • Nincs szükség alkalmazásra további alkalmazások elrejtéséhez egy felhasználói felületen, bandában. Itt egyszerűen ellop a képernyőn, és kiválaszthat egy lehetőséget Alkalmazások elrejtése.

3. Válassza ki a rejtendő alkalmazást

 • Végül meglátja a Samsung mobiltelefonjára telepített összes alkalmazásikonot. Jelölje meg az elrejteni kívánt alkalmazásokat, és jelölje ki őket Kész Ha már az.

4. Az alkalmazások elrejtése a Samsungon sikeresen!

 • Így az alkalmazás el lesz rejtve az Ön által használt Samsung mobiltelefon szeme elől.
 • Az újbóli megjelenítéshez csak újra kell követnie a fenti lépéseket. Törölje a jelölőnégyzet bejelölését Alkalmazások elrejtése és válaszd Kész. Nagyon könnyű, igaz?

Az alkalmazások elrejtése a Microsoft Launcher segítségével

Ha androidos telefonján nincs beépített funkció az alkalmazások elrejtésére, akkor ezt az Android indító alkalmazás segítségével is megteheti.

Az ApkVenue az egyiket használja Microsoft Launcher akiknek jó teljesítményük és jó minősítésük van a Google Playen, bandák.

Ezután hogyan rejtheti el azokat az alkalmazásokat a Vivo, a Huawei vagy más Android márkákon, amelyek nem rendelkeznek az alapértelmezett alkalmazás elrejtési funkcióval? Nézze meg a következő magyarázatot, menjünk!

1. Letöltés A legújabb Microsoft Launcher alkalmazás

 • Először is meg kell Letöltés Alkalmazás Microsoft Launcher legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül kaphat.
 • Ha elvégezte a telepítést indító szokás szerint, amíg az Android-telefon kezelőfelülete nem változik, banda.
Töltse le a Microsoft Apps segédprogramokat

2. Nyissa meg App Drawer Microsoft Launcher

 • A pillantástól kezdőképernyő, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti az ikont app fiók alján megjelenik az Android telefonjára telepített alkalmazások listája.

3. Nyissa meg a Rejtett alkalmazások lehetőséget a Microsoft Launcher alkalmazásban

 • Ezután érintse meg a elemet három pont ikonra ami a tetején van app fiók, majd válasszon egy lehetőséget Rejtett alkalmazások alkalmazások elrejtése a Microsoft Launcher alkalmazásban.
 • A Rejtett alkalmazások ablakban csak meg kell érintenie a gombot Alkalmazások elrejtése a képernyőn látható, banda.

4. Válassza ki az elrejteni kívánt alkalmazást

 • Meg fog jelenni Felugrik minden olyan alkalmazás, amelyet elrejthet a Microsoft Launcher alkalmazásban. Válassza ki, amíg a pipa kékre nem vált, majd koppintson a ikonra megerősít amikor elkészült.
 • Nos, az alkalmazások elrejtése a Microsoft Launcher programban sikeres. Most nem talál olyan alkalmazásokat, amelyek rejtve vannak app fiók.
 • Az alkalmazás újbóli megjelenítéséhez csak be kell tartania az előző lépéseket, majd koppintson a gombra Elrejtés, banda.

Hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat a Nova Launcher segítségével

Végül van egy módja annak, hogy elrejtse az alkalmazásokat az Android rendszeren Nova Launcher az valószínűleg látókörbe fog kerülni anti-mainstream, banda.

tudsz változtassa meg az alkalmazás nevét és ikonját használták, többek között azt is, hogy lecserélhették a valamikor ezelőtt vírusos Instagram ikont.

Tehát, hogy ne gyanakodjon, csak meg kell változtatnia az alkalmazás ikonját és nevét olyan alkalmazásra vagy játékra, amelyet a barátja valószínűleg nem fog megnyitni. Kíváncsi vagy, hogyan?

1. Letöltés Legújabb Nova Launcher alkalmazás

 • Csakúgy, mint korábban, muszáj Letöltés Alkalmazás Nova Launcher legkésőbb az alábbi linken keresztül, és telepítse indító androidos telefonján.
TeslaCoil szoftver LETÖLTÉS Böngészőalkalmazások

2. Nyissa meg az App View alkalmazást a Nova Laucher alkalmazásban

 • Az oldalról kezdőképernyő, csak felfelé kell húznia a képernyőt az Android telefonra telepített összes alkalmazás és játék megjelenítéséhez.

3. Válassza az Alkalmazás szerkesztése lehetőséget

 • Érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazás ikont, válassza ki az elrejteni kívánt alkalmazást. Meg fog jelenni Felugrik amely több lehetőséget tartalmaz, ahol csak választhat Szerkesztés.
 • Mint látható, itt testreszabhatja az alkalmazás ikonját és nevét, tudod!

4. Módosítsa az alkalmazás ikont

 • Érintse meg a módosítani kívánt ikont, majd válassza a lehetőséget Galéria alkalmazások a korábban letöltött alkalmazás ikonjának kiválasztásához.

5. Módosítsa az alkalmazás nevét

 • Végül csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja az alkalmazás nevét erre: App Label és érintse meg a gombot Kész amikor elkészült.
 • Most megváltozott az ikon és az alkalmazás neve, ami más embereket bolonddá tesz az elrejtett valós alkalmazás miatt.

Nos, van néhány hogyan lehet elrejteni az alkalmazásokat minden márkájú és típusú androidos telefonon, amelyek könnyen elérhetők, hozzáférés nélkül gyökér egyáltalán!

A biztonság szintjének növelése érdekében telepíthet egy Android alkalmazás szekrényt is, hogy mások ne tudják behatolni, bandák.

Van más nagyszerű megoldása annak megakadályozására, hogy mások megnyissák a magánalkalmazásait? Gyerünk, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.