10 prezentációs alkalmazás, a powerpoint free, online és offline kivételével

Szeretne hűvös prezentációt készíteni a PowerPoint szoftver használata mellett? Nos, itt vannak ajánlások ingyenes bemutató alkalmazásokhoz a PC-re és az Androidra.

Unod már a bekapcsolt prezentációs funkciókat PowerPoint alkalmazás a Microsoft készítette? Alternatívát keres a helyettesítésére?

Annak ellenére, hogy manapság ez az egyik legelterjedtebb Microsoft-termék, előfordul, hogy unatkozik, mert továbbra is használja.

Sőt, ha minden funkcióját áttekintette, érdekesnek tűnő megoldásnak tűnik a PPT alkalmazás helyettesítőjének megtalálása.

Ezért ezúttal az ApkVenue többet fog megvitatni a PowerPointon kívüli prezentációs alkalmazások amelyet ingyen használhat, és számos jó funkciót kínál.

Kíváncsi vagy a listára? Itt van a legjobb alternatív Ms. PowerPoint, különösen a számítógépéhez / laptopjához és Android mobiltelefonjához.

Ajánlott ingyenes prezentációs alkalmazások, lehetnek online és offline

Teljesítménypont ez valóban az egyik bemutató szoftver, amelyre sok ember támaszkodik, különösen oktatási és akár munkaügyi kérdésekben.

De ezen alkalmazások mellett számos más PowerPoint szoftver alternatíva is létezik, amelyek hasonló funkciókat kínálnak, amelyek még hűvösebbek. Kíváncsibb, igaz? Lássuk hát!

Prezentációs alkalmazások gyűjtése PC-n vagy laptopon

Azon kívül, hogy ezt a bemutató alkalmazást Windows, MacOS vagy Linux alatt használhatjuk, vannak olyanok is, amelyeket online is használhat. Tehát nem kell bajlódnia a szoftver telepítésével!

1. Libre Office - Impress Presentation (a legjobb PowerPoint PC szoftver alternatíva)

Fotóforrás: LibreOffice (Letöltötted a laptopok PowerPoint alkalmazását, de még mindig hiányzik? Próbáld meg letölteni a Libre Office alkalmazást).

A Microsoft Office-on kívül vannak más irodai alkalmazások, amelyekre támaszkodhat, nevezetesen Szabad Iroda. Ez a szoftver egy prezentációs alkalmazást is biztosít a nevű laptopon Impress Presentation.

Amellett, hogy a Windows laptopok számára készült, a Libre Office-t optimálisabban fogják használni a Linux operációs rendszeren.

Ráadásul ez a szoftver ingyenes és nyílt forráskód, de még mindig tud szállítani felhasználói felület tiszta és funkciók, amelyek támogatják a termelékenységet, banda.

Letöltés itt: Libre Office - Impress Presentation

2. Prezi

Fotóforrás: prezi.com

Azoknak, akiknek hűvös animációra van szükségük nagyítás - kicsinyítés, kihasználhatja a szoftver előnyeit is Prezi amelyet közvetlenül a böngésző alkalmazásból használhat.

Ez az online bemutató alkalmazás különféle vonzó sablonokat kínál, amelyeket mindenképpen meg kell készíteni közönség lenyűgöz a kapott animáció.

A prezentációk készítésén kívül online is használható, offline is letölthető és használható.

Tehát azok számára, akiknek unatkozniuk lehet a laptopok PowerPoint alkalmazásának letöltése után, letölthetik a Prezi-t csereként.

Letöltés itt: Prezi Portable Classic

Egyéb PC-bemutató alkalmazások ...

3. Focusky Offline bemutató

Fotó forrása: Focusky

Ahogy a neve is mutatja, Focusky Offline bemutató egy offline prezentációs alkalmazás, amelyet vonzó és interaktív animált prezentációk készítésére használnak.

Különböző, egyedi formájú sablonokkal a Focusky működése meglehetősen egyszerű. Itt maradsz kattintson és húzza a prezentációban használni kívánt elemeket.

Természetesen ez a 3D-s bemutató alkalmazás tökéletes azok számára, akik vonzóak akarnak lenni, ha egy terem, banda előtt mutatnak be. Alternatív PowerPoint alkalmazás létrehozása szintén nagyon jó!

Letöltés itt: Focusky Offline bemutató

4. Visme

Fotó jóvoltából: Visme

Aztán ott van Visme, amely nem csak prezentációk készítésére és megjelenítésére szolgál, hanem infografikák, vizuális adatok stb. létrehozására is használható.

Online elérhető, ez az alkalmazás tele van különféle HD háttérsablonokkal, elemekkel és betűtípusokkal, amelyeket ingyen használhat.

A Visme a prezentációs igények kielégítésére emellett rugalmasságot biztosít az online megosztáshoz vagy az offline prezentációk letöltéséhez.

Töltse le itt: Visme

5. SlideDog

Fotó forrás: Útvonalak a finanszírozáshoz

Egy másik alternatív PowerPoint alkalmazás, amely nem kevésbé klassz SlideDog.

Érdekes módon ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy több különböző médiaformátumot, például PowerPoint, PDF, Word, Excel és Prezi fájlokat egyesítsen egy prezentációtervben.

A SlideDog egy valós idejű megosztási funkciót is kínál, ahol az okostelefonon keresztül távolról vezérelheti a prezentációkat.

Azoknak, akik prezentációs alkalmazást szeretnének minden egyben, A SlideDog tökéletes a PowerPoint szoftver alternatívájaként.

Töltse le innen: SlideDog

Bemutató alkalmazások gyűjteménye Android telefonokon

A laptopokhoz képest az okostelefon-eszközök minden bizonnyal sokkal praktikusabbak és könnyebben hordozhatóak.

Így hozzon létre vagy szerkesszen diavetítés a bemutatók könnyebbek lesznek, és bárhol elvégezhetők, még akkor is, ha autóban ül.

Ezért az ApkVenue ezúttal néhány alternatív PowerPoint alkalmazást is megvitat Androidra, amelyeket használhat.

Ezen kívül vannak olyan alkalmazások is, amelyek segítségével Android-telefonja távvezérlőként használható Bluetooth vagy WiFi kapcsolattal.

1. Google Diák (A PowerPoint Android-alkalmazások legjobb alternatívája)

Fotóforrás: Google Play (Szeretné letölteni a legjobb alternatív PowerPoint Android alkalmazást? A Google Diák az egyik lehetőség).

Először is Google Diák amely egy ingyenes prezentációs alkalmazás, amelyet közvetlenül a fejlesztő Maga az Android, a Google Inc.

Felhasználói felület amit ez az alkalmazás kínál, az általában egyszerű, különösen a prezentációs dokumentumok készítésének, szerkesztésének és megjelenítésének igényeihez.

A Google Diák egyik előnye, hogy könnyű használni, és offline is használhatja anélkül, hogy csatlakoznia kellene egy internetes hálózathoz.

A PowerPoint alkalmazás alternatívájaként ez a Microsoft versenytárs termék meglehetősen klassz.

RészletGoogle Diák
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a következő linken keresztül:

Apps Produktivitás Google LLC LETÖLTÉS

2. OfficeSuite + PDF Editor

A Google Play Áruházban elérhető számos irodai alkalmazás közül OfficeSuite + PDF szerkesztő akár 100 millió letöltést is elérő lehetőség lehet.

Ahogy a neve is mutatja, ez az irodai alkalmazás különféle fájlformátumokhoz használható, a DOC, DOCX, XLS, XLSX és PPTX formátumokban.

Bemutató célokra az OfficeSuite + PDF Editor használható a prezentációk közvetlen szerkesztésére és megtekintésére is.

RészletOfficeSuite + PDF szerkesztő
FejlesztőMobiSystems
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret53 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a következő linken keresztül:

MobiSystem Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS

Egyéb Android-bemutató alkalmazások ...

3. WPS Iroda

Világszerte több mint 700 millió felhasználó töltötte le, WPS Iroda tehát a következő alkalmazás, amely lehetővé teszi prezentációs diák létrehozását vagy szerkesztését okostelefonról.

Ez az alkalmazás különféle típusú betűtípusokat és hűvös exkluzív hivatalos bemutató sablonokat is kínál.

Érdekes, hogy a WPS Office rendelkezik egy olyan funkcióval, amellyel papírdokumentumokat olvashat be PDF fájlokká a kamera segítségével. Szóval, már nem kell letölteni egy dokumentum-szkenner alkalmazást.

RészletWPS Iroda
FejlesztőKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a következő linken keresztül:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS

4. Polaris Iroda

Továbbá létezik egy alternatív PPT szoftver az Android számára Polaris Iroda az Infraware Inc. fejlesztő fejlesztette ki

Nem sokban különbözik a korábbi prezentációs alkalmazásoktól, a Polaris Office egy Slide szolgáltatást is nyújt dokumentumok létrehozásához vagy szerkesztéséhez diavetítés bemutatás.

Ez az alkalmazás kompatibilis a Microsoft Office összes dokumentumformátumával, beleértve a PowerPoint-ot is.

RészletPolaris Iroda
FejlesztőInfraware Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret61 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le a következő linken keresztül:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök INFRAWARE, INC. LETÖLTÉS

5. Távoli kapcsolat (PC távoli)

Fotóforrás: youtube.com

Távoli kapcsolat (PC távirányító) eleinte csak a ZenUI-t használó ASUS mobiltelefonokon lehetett használni. De jelenleg ez a távbemutató alkalmazás minden típusú Android telefonhoz elérhető.

Ez az alkalmazás könnyedén segíthet a diák megjelenítésében, Bluetooth vagy WiFi kapcsolattal élesítve.

Természetesen ez az alkalmazás alkalmas a hallgatók és üzletemberek munkájának segítésére, igaz?

RészletTávoli kapcsolat (PC távirányító)
FejlesztőZenUI, ASUS HIT CSAPAT
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le a következő linken keresztül:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök ZenUI, ASUS HIT TEAM LETÖLTÉS

Tehát ezek néhány ajánlás a PC-k, laptopok és Android-telefonok ingyenes prezentációs alkalmazásaihoz, amelyeket online és offline is használhat.

Van-e a fenti listán kívül más ajánlása az alternatív PowerPoint szoftverekkel kapcsolatban, amelyek nem kevésbé klasszak? Ha igen, ne felejtsd el Ossza meg Jakával az alábbi megjegyzések oszlopban!

Sok szerencsét, banda ~

Olvassa el a cikkeket is Hivatal vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.