15 legjobb és legújabb koreai királyi dráma és film 2020

Jó királyi koreai drámákat és filmeket keres? Nézze meg az ApkVenue legújabb és legjobb koreai királyi dráma- és filmjavaslatait.

Unod már a témájú koreai filmeket és drámákat szerelem szerelem? Szeretne koreai filmeket megnézni olyan egyedi témákkal, mint a királyság és a trónharc, de nem tudod melyik a jó?

Dél-Korea nemcsak a hűvös K-Pop dalairól híres, hanem drámáiról és filmjeiről is, amelyek érdekes történetekkel rendelkeznek. A jóképű és gyönyörű színészekkel együtt.

A létező számos filmműfaj közül a koreai királyi drámák és filmek egyike műfaj sokak kedvence. Nemcsak érdekes története van, hanem jellegzetes jellegű megjelenése is.

Ezúttal az ApkVenue ajánlást kínál azoknak, akik meg akarják nézni a legjobb koreai királyi drámákat és filmeket. Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Legfrissebb és legjobb koreai drámaajánlások 2020

A koreai királyi drámák nemcsak a nézők körében népszerű romantikus vígjáték-koreai drámák, hanem olyan történeteket is kínálnak, amelyek nem kevésbé érdekesek és izgalmasak a történetek nyomon követésére.

Most, ahelyett, hogy összezavarodnánk, melyik Királyság-dráma a legjobb, itt Jakának van egy ajánlása a legújabb és legjobb királyi koreai dráma 2020 amelynek sikerült magas minősítést szereznie az IMDb oldalán.

Szeretné tudni, mit, itt van egy lista, amelyet meg kell néznie!

1. A király: Örök uralkodó (2020) - (A legjobb koreai királyi dráma)

Fotóforrás: Ázsiai drámabiblia (A király: az örök uralkodó az egyik legújabb koreai koreai dráma, amelyet meg kell nézni).

Az első ajánlás a legújabb, 2020-ban megjelent királyi koreai dráma A király: Örök uralkodó amely az április 17-i alakuló tárgyaláson sikeresen magas minősítéseket ért el.

Ez a dráma egy másik kétdimenziós fantáziatörténetről szól, a Koreai Köztársaság és a koreai királyság között, amelyek egy ajtón keresztül kapcsolódnak egymáshoz.

Közben, Lee Gon (Lee Min Ho) olyan király, aki megpróbálja bezárni a párhuzamos világ ajtaját.

Nektek a koreai drámák rajongói, Lee Min Ho, A király: Örök uralkodó főszereplésével valóban meg kell nézni, bandázni!

InformációA király: Örök uralkodó
Értékelés8.5/10 (IMDb)


91% (Asianwiki.com)

MűfajFantázia, romantika
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. április 17 - június 6
RendezőBaek Sang-Hoon
JátékosLee Min Ho


Woo Do-Hwan

2. Királyság 2. évad (2020)

Fotóforrás: JoBlo TV Show Trailers (A Királyság 2. évadja azoknak szól, akik koreai drámákat szeretnének nézni a koronahercegről).

Koreai drámákat keres a legjobb koronahercegről? Ha igen, nézze meg a legújabb koreai drámát Királyság 2. évad ezt, banda.

Az előző évad történetét folytatva ez a dráma még mindig egy Joseon dinasztia nevű koronaherceg történetét meséli el Lee Chang (Joo Ji Hoon) megpróbálta feltárni az igazságot a hazaárulás vádjával.

Eközben a királyi politikai konfliktusok, a trón elfoglalása és a zombi támadások még mindig színesítik ezt az akció műfaj koreai drámát, amelyet minden bizonnyal nagyon érdekes nézni.

InformációKirályság 2. évad
Értékelés8.3/10 (IMDb)


75% (Asianwiki.com)

MűfajAkció, dráma, horror
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2020. március 13
RendezőKim Sung-Hoon
JátékosJu Ji-Hoon


Ryoo Seung-Ryong

3. Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (2016)

2016 legjobb koreai királyi drámájából származik, Hold szerelmesei: Scarlet Heart Ryeo legyen a következő ajánlás is, amit kár kihagyni, bandázni.

Ez a koreai dráma a Goryeo királyságról egy 21. századi nő történetét meséli el, Go Ha Jin (Lee Ji Eun) amely a Goryeo-dinasztia idejére nyúlik vissza.

Egy 16 éves lány testében ébredt Hae Soo (NE) és beleszeretett egy megnevezett Birodalom örökösébe Wang Soo (Lee Joon Gi).

Sajnos azonban szerelmi történetüknek szomorúan kellett véget érnie, amikor Hae Soo megbetegedett, és utoljára lehelte a levegőt, mielőtt találkozott szeretőjével.

A felajánlott jó történet miatt a Moon Lovers: Sarlett Heart Ryeo egyike lett a koreai drámáknak, amelynek a 2. évad netizen változatát kellene tartalmaznia, tudod!

InformációHold szerelmesei: Scarlet Heart Ryeo
Értékelés8.6/10 (IMDb)


93% (Asianwiki.com)

MűfajDráma, fantázia, történelem
Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2016. augusztus 29. - november 1
RendezőKim Kyu-Tae
JátékosLee Joon-Gi


Kang Ha Neul

Legújabb és legjobb koreai királyi drámák ...

4. A hold öleli a napot (2012)

Továbbá van egy koreai királyi dráma címmel A Nap átfogó Hold amely feszült történetet és szívszorító szerelmi történetet kínál.

Ez a dráma egy Joseon koronahercegnő történetét meséli el, Heo Yeon Woo (Han Ga In) aki emlékezetkiesést szenvedett, miután megpróbált elmenekülni az anyakirálynő halálos fenyegetései elől.

Szökése következtében mindenki azt hitte, hogy Yeo Woo meghalt, beleértve a koronaherceget is Lee Hwon (Kim Soo Hyun) aki feleségül veszi.

Nyolc év elteltével Yeon Woo végül visszanyeri emlékét, és megpróbálja visszavenni pozícióját Joseon királynőként.

InformációA Nap átfogó Hold
Értékelés8.0/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

MűfajDráma, fantázia, romantika
Az epizódok száma20 epizód
Kiadási dátum2012. január 4 - március 15
RendezőKim Do-Hoon, Lee Sung-Joon
JátékosHan Ga-In


Jung Il-Woo

5. Ki császárné (2013) - (A legjobb igazi történet királyi koreai dráma)

Fotó jóvoltából: Ana Nina (Ki császárné az egyik legjobb igaz történetű koreai királyi dráma, amelyet meg kell néznie).

Nos, azok számára, akik meg akarják nézni az igazi történetet, a királyi koreai drámát, Ki császárné ez az egyik, amit nem szabad kihagyni, banda.

Ez a dráma egy közönséges lány igazi történetéről mesél Ki Seung Nyang (Ha Ji Won), aki feleségül vette Huizong császárt, és végül a Yuan-dinasztia császárnője lett.

Ennek ellenére Seun Nyang valójában még mindig szereti első szerelmét, nevezetesen Wang Yo (Joon Ji Mo).

InformációKi császárné
Értékelés8.5/10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

MűfajAkció, dráma, történelem
Az epizódok száma51 epizód
Kiadási dátum2013. október 28. - 2014. április 29.
RendezőHan Hee
JátékosHa Ji-Won


Ji Chang-Wook

Legfrissebb és legjobb 2020 királyi koreai filmek ajánlásai

Maguk a koreai filmek ma már számos kategóriába sorolhatók, a horrorfilmektől a királyi filmekig. Nos, itt különféle ajánlásokat fogunk adni a koreai királyi filmekhez, amelyeket izgalmas nézni.

A koreai drámákkal ellentétben ennek a filmnek nincs sok epizódja. Gyerünk, nézd meg, melyek a filmek alább:

1. Tomboló (2018)

Először is a legújabb, 2018-ban megjelent királyi koreai film címmel Tomboló vagy Chang-gwol.

Ez a film egy elnevezett hős történetét meséli el Lee Chung (Hyun Bin) aki zombik vagy gonosz lények ellen harcol a joseoni munkában.

Ebben a zombi témájú filmben különféle ismert színészek játszanak, mint Hyun Bin, Kim Tae-woo, Lee Sun-bin és még sokan mások. A történet csomagolása nagyon feszült, és a filmre összpontosít.

Nem csak ezt a filmet terjesztette a Next Entertainment World is, amely korábban kiadta a Train To Busan című filmet. Nagy!

RészletTomboló
Értékelés62% (Rohadt paradicsomok)


6.3/10 (IMDb)

Kiadási dátum2018. november 21
RendezőSung-hoon Kim
JátékosDong-Gun Jang, Hyun Bin, Eui-ének Kim
Film időtartama2 óra 1 perc

2. A nagy csata (2018)

A következő az A Nagy Csata vagy Ansisung, ez az akciófilm először 2018 szeptemberében jelent meg, amely egy 645-ben bekövetkezett háború történetét meséli el.

A történetet a Tang csapatok közötti, a Goguryeo királyság elleni, nagyon feszült csata körül mesélik el. Ebben a filmben különféle hűvös színészek játszanak, mint Zo In-Sung, Nam Joo-Hyuk, Seol Hyun és mások.

A film forgatása valóban csodálatos, különféle érdekes háborúkkal nézheti meg. Érdekel a figyelés, a banda?

RészletA nagy csata
Értékelés86% (Rohadt paradicsomok)


7.0/10 (IMDb)

Kiadási dátum2018. szeptember 19
RendezőKwang-shik Kim
JátékosÉnekelt Jo, Joo-Hyuk Nam, Sung-woong park
Film időtartama2 óra 16 perc

3. A vér pengéi (2010)

Olvastad már a Mint a felhőkből menekülő hold című grafikus regényt?

Ha van, ez a koreai királyi film a regény, banda történetének vizuális formája. Mesél a Joseon Királyság japán megszállásáról a 16. században.

Vérkések vagy Gureumeul Beoseonan Dalcheoreom amely 2010 áprilisában jelent meg, jól elmondható és különféle megható jelenetekkel rendelkezik. Természetesen olyan aranyos koreai színészek támogatják, mint Hwang Jung-min, Cha Seung-won és még sokan mások.

A forgatás során Hwang Jung-min színész nehezen játszott vak karaktert. Valójában színjátékát egy speciális vakok iskolájában tanulta, tudod.

Nos, azok számára, akik koreai filmeket keresnek a Joseon királyságról, ez a Vér pengék lehet a legjobb választás, banda.

RészletVér pengéi
Értékelés- (Rohadt paradicsomok)


5.9/10 (IMDb)

Kiadási dátum2010. április 28
RendezőJoon-ik Lee
JátékosJung-min Hwang, Seung-nyertes Cha, Ji-hye Han
Film időtartama1 óra 51 perc

Legfrissebb és legjobb koreai filmek ...

4. A végzetes találkozás (2014)

A végzetes találkozás vagy Yeokrin egy film, amely egy Jeongjo nevű király meggyilkolásának kísérletéről mesél, akit Jungsoon királynő rendel.

Másrészt Eul-Soo a király fejét nézi, mert a tét az élet. A film története tele van fordulat és bonyolult problémák.

A filmet megnézve azonban fokozatosan megérted, mi történt. Nem csak, hogy a film akciójelenetei nagyon izgalmasak a minőségi felvételkészítéssel.

Ezt a filmet, amelyet a Lotte Entertainment adott ki, erősen ajánlott nézni, bandázni!

RészletA végzetes találkozás
Értékelés60% (Rohadt paradicsomok)


6.8/10 (IMDb)

Kiadási dátum2014. április 30
RendezőJ.Q. Lee
JátékosHyun Bin, Jae-yeong Jeong, Jung-suk Jo
Film időtartama2 óra 15 perc

5. A kard név nélkül (2009)

A név nélküli név vagy a Bulkkotcheoreom Nabicheoreom egy koreai királyi film, amely egy ember történetét meséli el fejvadász aki beleszeretett Jaseon leendő királynőbe, Ja Yeongba.

Szerelmi története áldozattá vált, amikor Oroszország és Japán gyarmatosította Koreát. Mu Myeong, énekelt fejvadász szintén meg kell védenie az általa szeretett embereket a betolakodók támadásától.

Ennek a filmnek egy története egy igazi karakteren, Myseongseong királynőn alapszik, noha szerelmi története puszta fikció. Maga Mu Myeong jelentése „nincs név” vagy „nincs név”, ami a film címében is szerepel.

A The Sword No Name 2009-ben jelent meg először 2009-ben különféle ismert sztárok, például Soo-Ae, Cho Seung-Woo, Kim Young-Min és még sokan mások közreműködésével.

Azok számára, akik romantikus koreai királyi filmet keresnek, a Kard nélküli név kard lehet.

RészletNév nélküli kard
Értékelés- (Rohadt paradicsomok)


6.3/10 (IMDb)

Kiadási dátum2009. szeptember 24
RendezőYong-gyun Kim
JátékosSeung-woo Cho, Soo Ae, Sophie Broustal
Film időtartama2 óra 4 perc

6. Nyilak háborúja (2011) - (legjobb koreai királyi film)

Fotó jóvoltából: Tom Trailer (A Nyilak háborúja az egyik legjobb koreai királyi film, amely 100% -os minősítést ért el a Rotten Tomatoes-on).

A következő az Nyilak háborúja vagy Choejongbyungki Hwal egy film, amely Korea mandzsu megszállásáról mesél, amelyben a Qing-dinasztia éles íjászai vettek részt.

Ez a film tele van csodálatos akciókkal, drámával, amely sírásra késztet.

A bizonyíték, hogy ez a koreai királyi film nagyon nagy eladásokat tudott elérni, így megjelenése óta a legjobb Box Office filmvé tudta tenni.

A Nyilak háborúja 2011-ben jelent meg Kim Han-Min rendező által rendezett számos híres színésszel, aki elkészítette az Admirális: Zúgó áramlatok című filmet.

RészletNyilak háborúja
Értékelés100% (Rohadt paradicsomok)


7.2/10 (IMDb)

Kiadási dátum2011. augusztus 10
RendezőHan-min Kim
JátékosHae-il park, Seung-ryong Ryu, Mu-Yeol Kim
Film időtartama2h 2min

7. Az admirális: Zúgó áramlatok (2014)

Tehát azok számára, akik kíváncsiak Kim Han-Min filmjére, amelyet az ApkVenue már említett, ez a film a legjobb film díja a Daejong Film Awards-on és a legjobb rendező a Blue Dragon Film Awards-on.

Ez a film egy híres háború történetét meséli el, amelyet 1597-ben Myeongnyang-csatának neveztek Joseonban. A myeongnyangi csata egyik híres alakja Yi Sun-sin.

Az admirális: Zúgó áramlatok vagy Myeongryang nagyon izgalmas háborúval rengeteg filmet töltött az óceánban. Akik szeretik a háborús filmeket, azok biztosan csodálkozni fognak.

Ez a film az egyik legnézettebb film lett, a megjelenésétől számított 12 napon belül 10 millió eladott belépővel. Az Admiral: Roaring Currents szintén Dél-Korea egyik legkelendőbb filmje.

Kíváncsi? Próbálja ki most kedvenc koreai filmnéző oldalát, banda!

RészletAz admirális: Zúgó áramlatok
Értékelés83% (Rohadt paradicsomok)


7.1/10 (IMDb)

Kiadási dátum2014. július 30
RendezőHan-min Kim
JátékosMin-sik Choi, Seung-ryong Ryu, Jin-Woong Cho
Film időtartama2 óra 6 perc

8. Maskarád (2012)

Fotóforrás: Koreandramadiary (Sikeresen elérték a 100% -os minősítést a Rotten Tomatoes oldalon, a Masquerade pedig egy másik legjobb koreai királyi film lett.)

Nem kevesebb, mint mások, Maskarád vagy Gwanghae: Wangyidoen Namja ez a legjobb film nyertese különböző díjátadó eseményeken.

Ez a film egy gwanghae király álruhájáról szól Ha-Sun által. A királynak álcázott története egyedülállóvá és izgalmassá teszi ezt a filmet.

A Masquerade korábban két különböző címmel rendelkezett a megjelenése előtt, valamint egy rendező, aki produkciós cégével, a CJ Entertainmenttel való konfliktus miatt elhagyta a filmprojektet.

Ez a film végül 2012-ben jelent meg, és hírnevet szerzett, így több mint 10 millió jegyeladást tudott elérni. Nagy lélek!

RészletÁlarcos mulatság
Értékelés100% (Rohadt paradicsomok)


7.8/10 (IMDb)

Kiadási dátum2012. szeptember 13
RendezőChang-min Choo
JátékosByung-Hun Lee, Seung-ryong Ryu, Hyo-Joo Han
Film időtartama2 óra 11 perc

9. A hajnal harcosai (2017)

A Hajnal vagy Daeribgoon harcosai Ez egy koreai királyi film, amely a Ming-dinasztia alatti japán megszállásokról mesél.

A filmben elmesélt történet nagyon érdekes tanúja különböző szívszorító jeleneteknek. Nem csak, hogy Yeo Jin-Goo és Lee Jung-Jae színészi játékkal sikerült életre hívni ezt a filmet.

A filmet, amelyet Jeong Yoon-Chul rendezett, 2017 májusában adták ki, és számos olyan ismert színészt hozott magával, mint Lee Jung-Jae, Kim Moo-Yul, Park Won-Sang és mások.

RészletA Hajnal harcosai
Értékelés- (Rohadt paradicsomok)


5.5/10 (IMDb)

Kiadási dátum2017. május 31
RendezőYoon-chul Chung
JátékosDong-Gun Jang, Hyun Bin, Eui-ének Kim
Film időtartama2 óra 10 perc

10. A kard emlékei (2015)

Utolsó az A kard vagy Hyubnyeo emlékei: Menj át Kieokon ismert színészek főszereplésével. Ez a film a Goryo-dinasztia három lovagja közötti konfliktus történetét meséli el.

A film főszereplője egyedülálló módon egy nő, aki jól küzd a kardokkal. Tegye még hűvösebbé a filmet különféle reális effektekkel.

A kard emlékei csillagok: Lee Byung-Hun, Jeon Do-Yeon, Kim Go-Eun és még sokan mások. Önnek, aki szereti a koreai királyi filmeket, meg kell néznie ezt a filmet!

RészletA kard emlékei
Értékelés75% (Rohadt paradicsomok)


6.3/10 (IMDb)

Kiadási dátum2015. augusztus 13
RendezőHeung-sik park
JátékosByung-Hun Lee, Go-eun Kim, Do-yeon Jeon
Film időtartama2h

Ez a legjobb koreai királyi drámák és filmek listája, amelyeket nem szabad kihagyni, bandázni.

A fenti drámákat és filmeket megnézheti a filmnéző alkalmazásban vagy a koreai filmeket néző weboldalon. Szerinted melyik film a legérdekesebb?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Koreai filmek vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.