12 legújabb és legjobb akciófilm 2020, meg kell nézni!

A legfrissebb akciófilmek listája 2020-ig, előzetesekkel, összefoglalókkal és áttekintésekkel kiegészítve. Garantált szórakozás, deh!

Akciófilm a legújabbak és a legnagyobbak egyre inkább szétszóródnak a mozikban és az online streaming oldalakon. Valóban, az adrenalin-pumpáló akciófilm minden bizonnyal az élet minden területén élő emberek kedvence.

Az akciófilmek olyan filmek, amelyek feszültséget keltenek a közönségben, mert mindig vannak elemeik harc vagy háború.

Nos, azok számára, akik szeretnek akciófilmeket nézni, de zavartak abban, hogy milyen filmet nézzenek, nem kell aggódniuk, bandázni. Az ApkVenue rendelkezik ajánlások listájával 2020 legújabb és legjobb akciófilmjei ez.

A legújabb és legjobb akciófilmek 2020 listája

Ebben a cikkben az ApkVenue megadja Önnek a legújabb és legjobb akciófilmek listáját, amelyeket 2020-ban vetítettek és sugároznak.

Az egyszerűség érdekében az ApkVenue a filmek listáját is 2 kategóriára osztotta, mégpedig legújabb filmek 2020 novemberéig és legjobb film amely 2020-ban kerül adásba.

A mozikban jelenleg bemutatott legújabb akciófilmek megtekintéséhez ellenőrizheti azok sugárzási menetrendjét a webhelyen keresztül Néz! és jegyeket foglaljon keresztül mozijegy üzenet alkalmazás.

Ha most már nem mutatják be a filmet a mozikban, akkor valóban megnézheti a filmeket online film streaming webhely.

Legfrissebb akciófilmek 2020

Amíg a mozi hamarosan megnyílik, az ApkVenue el fogja mondani a 2020-as akciófilmek néhány pillanattal ezelőtt sugárzott listáját.

A következő filmek referenciaként szolgálhatnak a mozi későbbi megnyitásakor. Gyere, figyeld!

1. A projekt hatalma

Project Power bekerült a legújabb, 2020-ban megnézendő akciófilmek listájába. Augusztusban jelent meg ebben a filmben számos főszereplő, köztük Jamie Foxx.

Ez a netflixen sugárzott box office akciófilm egy varázslatos tabletta történetét meséli el. Aki issza, szuper erőt kap mindössze 5 percig.

Sajnos ezek a tabletták nagyon hajlamosak a visszaélésekre. Ezért a kábítószer-kereskedők, a rendőrség és a volt katonák összefogtak, hogy megakadályozzák a gyógyszer előállítását.

CímProject Power
Élő2020. augusztus 14
Időtartam1 óra 53 perc
RendezőHenry Joost, Ariel Schulman
ÖntvényJamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback
MűfajAkció, bűnözés, sci-fi
Értékelés60% (RottenTomatoes.com)


6.0/10 (IMDb.com)

2. Spenser bizalmas

A legjobb vígjátékba csomagolt akciófilmet keresi? Meg kell nézni Spenser bizalmas. A Netflix-en 2020 márciusában megjelent film nagyon jó cselekedetei miatt egyszerre ébren fog kacagni.

Ez a film egy rendőr történetét meséli el, akit börtönbe zárnak, miután állítólag részt vett saját felettesének bántalmazásában. Miután kijutott a börtönből, még olyan problémával is szembe kellett néznie, amely megváltoztatja az életét.

Ez vezetett arra, hogy a Spenser Confidential bekerüljön a legújabb akciófilm címébe 2020-ban. Kötelező az Ön számára, hogy megnézhesse barátaival, bandájával!

CímSpenser bizalmas
Élő2020. március 6
Időtartam1 óra 51 perc
RendezőBerg Berg
ÖntvényMark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Értékelés36% (RottenTomatoes.com)


6.2/10 (IMDb.com)

3. A régi gárda - (a 2020-as legfrissebb magas rangú akciófilm)

A következő legújabb, 2020-as akciófilm címe Az öreg gárda amelyet néhány nappal ezelőtt csak a Netflix sugárzott. Ez a film bumm annyira, hogy a közönség már kért folytatást.

A The Old Guard a képregény alapján egy zsoldoscsoportról mesél, akik képesek meggyógyítani magukat, hogy évezredekig örökké élhessenek.

Az életüket fenyegeti, amikor egy nagy gyógyszergyár személyes haszonszerzés céljából megpróbálja elrabolni és megragadni a regenerációs képességeiket. Szeretné tudni a következő történetet? Nézd meg a The Old Guard című filmet!

CímAz öreg gárda
Élő2020. március 11
Időtartam2 óra 15 perc
RendezőDave Wilson, David S F Wilson
ÖntvényJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
MűfajAkció, dráma, fantázia
Értékelés81% (RottenTomatoes.com)


6.6/10 (IMDb.com)

Egyéb 2020-as legújabb akciófilmek ~

4. Kivonás

Újabb új, 2020-as akciófilm a streaming oldalakról Netflix cím Kivonás. Ebben a filmben egy másik oldalt fog látni Chris Hemsworth aki mindig játékos szerepeket kap.

A kivonás egy zsoldosról szól, akit egy indiai drogfőnök fiának megmentésére béreltek fel, akit egy rivális elrabol.

A küldetés még nehezebbé válik, mert nemcsak az ellenséggel kell szembenéznie, hanem az emberek is elárulják, akikben megbízik. Egyébként nagyon izgalmas, deh!

CímKivonás
Élő2020. április 24. (USA)
Időtartam1 óra 56 perc
RendezőSam Hargrave
ÖntvényChris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum
MűfajAkció, krimi, thriller
Értékelés68% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

5. A vadászat

Vadászat egy film akció-thriller amely tavaly márciusban került adásba. Annak ellenére, hogy a promóció őrült, kár, hogy ez a film nem sikerül a nagy képernyőn, banda.

A Vadászat 12 idegenről mesél, akik erdőben ébrednek. Senki sem tudja, miért rabolták el őket. Nem sokkal később a dolgok rosszra fordultak.

Nyilvánvalóan egy vadászati ​​eseményen való részvételre választották ki őket. A különbség az, hogy őrült gazdag emberek vadásznak rájuk

CímVadászat
Élő2020. július 10. (USA)
Időtartam2 óra 5 perc
RendezőGina Prince-Bythewood
ÖntvényCharlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts
MűfajAkció, fantázia
Értékelés81% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

A legjobb akciófilm 2020

Ezután az ApkVenue áttekinti a 2020-ban bemutatott legjobb filmeket. Ezek a filmek a Covid-19 slágere előtt is zsúfoltvá tették a mozit. Nézd meg!

1. Vér

Véraláfutásos a legjobb hollywoodi akciófilm, amelynek témája a mainstreamellenes szuperhősök témája, akik nem állnak kapcsolatban a Marvel vagy a DC franchise-szal. Ez az egy film a főszerepben Vin Diesel.

Egy elnevezett tengerész történetét meséli el Ray Garrison amelyet a tudósok a nanotechnológia által feltámasztottak és megerősítettek.

A szuper katonává feltámadt Ray hirtelen rájön a múltjára, és megpróbál feltárni egy összeesküvést, amely életét elvette tőle és szeretett feleségétől.

CímVéraláfutásos
Élő2020. március 11
Időtartam2 óra 15 perc
RendezőDave Wilson, David S F Wilson
ÖntvényJohannes Haukur Johannesson, Vin Diesel, Eiza Gonzalez
MűfajAkció, dráma, fantázia
Értékelés31% (RottenTomatoes.com)


5.7/10 (IMDb.com)

2. Ragadozó madarak

A kudarcok között Öngyilkos osztag, kiderült, hogy ennek a filmnek van egy plusz pontja, nevezetesen a szereplők Harley Quinn játssza Margot Robbie.

Ebből kifolyólag, Warner Bros elkészítette a ragadozó madarak című filmet, amely ennek a női hősellenes karakternek a szólófilmje. A történet az, hogy Harley Quinn most szakított Dzsókerkártya, banda.

Ez a legújabb akciófilm más női hősökkel és új gazemberekkel is megismerteti Önt a DC Univerzumban.

CímRagadozó madarak
Élő2020. február 5
Időtartam1 óra 49 perc
RendezőCathy Yan
ÖntvényMargot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell
MűfajAkció, kaland, bűnözés
Értékelés78% (RottenTomatoes.com)


6.4 (IMDb.com)

3. Rossz fiúk az életért

Évtizedek után Rossz fiúk II kiadva, Bad Boys for Life úgy tűnik, hogy kiegészíti a legjobb trilógiát Rossz fiúk. A legújabb, 2020-as akciófilmben 2 fő színész is szerepel.

Bemutató filmek Martin Lawrence és Will Smith elmondja Marcus Burnett és Mike Lowry nyomozását, akiknek vissza kell lépniük Mike meggyilkolási kísérlete után.

A 90-es évek népszerű franchise-nevét kihasználva nem csoda, hogy a Bad Boys for Life az eddigi legkeresettebb film 2020-ban.

CímBad Boys for Life
Élő2020. január 17
Időtartam2 óra 3 perc
RendezőAdil El Arbi, Bilall Fallah
ÖntvényWill Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Értékelés75% (RottenTomatoes.com)


7.2/10 (IMDb.com)

Egy másik legjobb 2020-as akciófilm ~

4. Guns Akimbo

Daniel Radcliffe híres a franchise-ban betöltött szerepéről Harry Potter. A filmben Guns Akimbo, Daniel már nem varázspálcát tart, hanem fegyvert, bandát.

Mesél Miles, egy programozó, aki csapdába esett a élet-halál játszma eredeti közvetítés az interneten. Meg kell próbálnia megnyerni ezt a játékot megölve riválisait, Semmi.

A legjobb akciófilmnek feszült története van, de a gyomrot is felforgatja. Nem gondoltam volna, hogy a Harry Potter színész igazán jó komédia.

CímGuns Akimbo
Élő2020. február 28. (USA)
Időtartam1 óra 35 perc
RendezőJason Lei Howden
ÖntvénySamara Weaving, Daniel Radcliffe, Rhys Darby
MűfajAkció, vígjáték
Értékelés53% (RottenTomatoes.com)


6.4 (IMDb.com)

5. Sonic The Hedgehog

A rajongók kigúnyolták a Sonic karakter, a film rossz kialakítása miatt Sonic a sündisznó végül újratervezték és elhalasztották a kiadás.

Most láthatja a Sonic The Hedgehog filmet a mozikban, bandában. Ez az egy film különösen szórakoztató, főleg nosztalgikus elemekkel.

Ez a legújabb akciófilm Sonic történetét és egy rendőr erőfeszítéseinek történetét meséli el Dr. Robotnik, amelynek célja a Sonic erejével uralkodni a világon.

CímSonic a sündisznó
Élő2020. február 26
Időtartam1 óra 46 perc
RendezőJeff Fowler
ÖntvényJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey
MűfajAkció, kaland, család
Értékelés64% (RottenTomatoes.com)


6.7/10 (IMDb.com)

6. Víz alatti

Tulajdonképpen filmek viz alatti főszereplő Kristen Stewart azt a tervek szerint 2019-ben vetítették. Mivel azonban a Foxot a Disney vette meg, a film megjelenését januárra halasztották.

A víz alatt egy kutatócsoport történetét meséli el, akik csapdába esnek egy víz alatti laboratóriumban. A rémületük ezzel nem ért véget.

Nyilván volt egy óriási tengeri szörnyeteg, amely egyesével megölte a legénységet. Hú, nagyon stresszes, banda!

Címviz alatti
Élő2020. január 8
Időtartam1 óra 35 perc
RendezőWilliam Eubank
ÖntvényKristen Stewart, T.J. Miller, Jessica Henwick
MűfajAkció, dráma, horror
Értékelés47% (RottenTomatoes.com)


6.1/10 (IMDb.com)

7.1917 - (Legmagasabb besorolású legjobb akciófilm)

1917 egy legjobb háborús filmek amely 2 brit katonáról szól, akik veszélyes küldetést kaptak 1600 ember megmentésére az első világháború alatt.

A 2019-es év legjobb akciófilmje tavaly december óta jelent meg, de az 1917-es film által kapott 11 Oscar-jelölésnek köszönhetően újra bemutatják a mozikban.

Annak ellenére, hogy nem nyerte meg a kategóriát Legjobb kép Az Oscar-gálán a legújabb, 2019-es akciófilm sikeresen felkavarta a közönség érzéseit a rendező Sam Mendes által rendezett egyedi megközelítésnek köszönhetően.

Cím1917
Élő2019. december 25
Időtartam1 óra 59 perc
RendezőSam Mendes
ÖntvényDean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
MűfajDráma, háború
Értékelés90% (RottenTomatoes.com)


8.7/10 (IMDb.com)

Hogyan, izgalmas a fenti akciófilm számára? Ha más izgalmas filmeket szeretne találni, akkor a legújabb, 2020-as nyugati filmek is alkalmasak arra, hogy barátokkal vagy családdal, bandákkal együtt nézhesse meg.

Természetesen még sok olyan újabb akciófilm van, amelyet az ApkVenue nem vett fel a listára. Véleménye szerint melyik akciófilmek alkalmasak a fenti felvételre?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, találkozunk a következő cikkben, igen!

Olvassa el a cikkeket is akciófilm vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found