Az 5 leggyakrabban telepített androidos alkalmazás az Alay Children számára

Az ezeréveseknek, vagyis a mai gyerekeknek átlagosan saját okostelefonjuk van. Még azok is, akik még általános iskolások, már rendelkeznek közösségi médiával, és hobbijuk az alay státusszal kiegészített fotók feltöltése.

Az ezeréveseknek, vagyis a mai gyerekeknek átlagosan saját okostelefonjuk van. Még azoknak is vannak közösségi média és hobbijuk, akik még általános iskolások feltöltés feltöltés teljes fénykép alay státusszal. Nem ritka, hogy rengeteg szelfit találunk olyan stílusban, amely bántja a szemet és az állapotot olyan szavakkal, amelyek mulatságossá és émelyítővé teszik. Általában az feltölteni A szelfik és az állapotok egy Alay-gyermek, akinek a viselkedése valóban ragacsos.

Ha az alay gyerekekről beszélünk, tudod, milyen alkalmazásokat telepítenek velük a legjobban? Nos, valóban, az ApkVenue ezúttal néhányat akar megvitatni Alkalmazás a gyerekek alay-t használnak a kalájánjuk csatornázására. Szeretné tudni, hogy milyen alkalmazások? Nézze meg a következő véleményeket.

  • 5 leggyakrabban használt alkalmazás

5 legtöbb telepített Android-alkalmazás Anak Alay

1. Facebook

Fotóforrás: Wajibbaca.com Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Az a közösségi média alkalmazás, amely az Alay gyerekeknek mindenképpen van, a Facebook. A Twitterhez vagy az Instagramhoz képest az alay gyerekek többet játszanak a Facebookon. Nem ritkán találunk A Facebook-fiók neve, ami azt jelenti, az Alay-írást olyan szavakra használva, amelyeket nem értünk az olvasáshoz. A Facebook a gyermekek számára is megoszthatja állapotukat és szelfiket, amelyek néha percenként egyszer frissíthetők.

2. Tik Tok

Fotóforrás: TikTok Apps Video & Audio TikTok Pte. kft LETÖLTÉS

Ki ne ismerné ezt a népszerű alkalmazást? A Tik Tok egy rövid videó közösségi média platform, amelyet zene működtet. Ebben az alkalmazásban rövid videókat készíthetünk saját választású zenével, hozzá effektek és matricák az arcon és ossza meg sokaknak, hogy lássák.

Sok gyermek telepíti ezt az alkalmazást, és különféle videókat készít, amelyek néha láthatók Túlreagál. Ha a Tik Tokot használja, akkor biztosan sok Alay videót talál, amelyek nem viccesek, hanem undorítóak.

3. Camera 360

Fotóforrás: hotmagz.com A PINGUO Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

Első megjelenése óta ez a kamera alkalmazás nagyon népszerű volt, és sokan letöltötték. A Camera 360 segítségével valaki, akinek csúnya az arca, vagy csak alig lehet átalakítani gyönyörű / jóképű emberré, különféle effektusokkal és szerkesztési funkciókkal. Egy pattanásos arc annyira fényes lehet, hogy koreai művészeknek tűnik.

Nos, a kifinomultság miatt a Camera 360 számos lehetséges telepítéssel rendelkezik nem megbízható valódi arcukkal. Tehát a Camera 360 segítségével remek fotókat készítenek, és különféle módon tölthetik fel őket a közösségi médiába felirat.

4. Blackberry Messenger (BBM)

Fotóforrás: MarcellaPurnama BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Bár most a BBM nem olyan népszerű, mint korábban, mégis sokan vannak tudod alay gyerekek, akik viselik az alkalmazást csevegés ezt. Biztosan láttad a Facebookon, ők megmutatják BBM-csapjaikat, és meghívást kérnek. Alay BBM számlájának neve általában nehezen olvasható és furcsa, nem beszélve az alay stílusról és az aranyos profilfotóról.

5. Smule

Fotóforrás: Youtube Böngészőalkalmazások Smule LETÖLTÉS

Ez a karaoke alkalmazás nagyon népszerű és eddig is voltLetöltés több mint 100 milliószor. A Karaokean on Smule nagyon szórakoztató, így nem meglepő, hogy sokan használják ezt az alkalmazást éneki tehetségük csatornázására, sőt sok művész használja a Smule-t, tudod!

Smule-ban sajnos vannak alay gyerekek is. Ez az alkalmazás telepítve van sok alay gyerek, akik szeretnének karaoke és megmutatja „arany hangjukat”. Pusztító hangon, eltúlzott stílusukkal, valamint pedáljukkal, megosztva a Smule karaoke eredményeitfeltölteni a közösségi médiába.

Nos, ott van 5 Android-alkalmazást telepített leggyakrabban Anak Alay. Ha Ön is használja ezeket az alkalmazásokat, akkor csak figyelmen kívül kell hagynia a szétszórt alay gyerekeket. Ne engedd, hogy a saját érzelmeid lássák azok szenvedését, akik bántanak, Hehehe. Igen, ha tudsz más alkalmazásokat, amelyeket Alay gyermeke telepített, Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found