5 alkalmazás a legjobb takbiran 2020-ra, készítsen takbiran éjszakákat otthon

Szeretne takbirant, de nem tudja elhagyni a házat? Nyugodjon meg, a takbiran ezen alkalmazási sora élénké teheti a takbiran hangulatát, annak ellenére, hogy #DIRUMAHAJA.

Nem csak az Al-Korán alkalmazás és az imaprogram alkalmazások állnak rendelkezésre, hanem különböző takbiran alkalmazások is jelen vannak, hogy megkönnyítsék tevékenységeit az Eid előestéjén.

Ez az alkalmazássor tűnik a legjobb alternatív megoldásnak a jelenlegi helyzetben, amikor a muszlimok a bekövetkezett világjárvány miatt az otthonon kívül nem végezhetnek takbiránt.

Ennek ellenére használhatja a Jaka takbir alkalmazás-ajánlását, hogy visszhangozza a takbir visszhangját az adott otthonában, amikor nem hagyhatja el a házat.

5 legjobb Takbiran alkalmazás a PlayStore-ban

Sok takbiran-alkalmazás érhető el ma, ezért az ApkVenue kiválasztja a legjobb 5-et az összes takbiran-alkalmazás közül, amelyeket jelenleg használhat.

Jaka az előnyök miatt választotta ezt az alkalmazási sort. A rendelkezésre álló audio takbir változatosságától kezdve, az egyszerű használat és számos egyéb tényező miatt, amely ezt az alkalmazást felülmúlja másokénál.

Kíváncsi arra, hogy milyen takbiran alkalmazásokat tölthet le és használhat a #dirumahaja takbiran éjszaka kíséretében? Itt további információk találhatók.

1. Takbiran Mp3 Offline v2

Az első takbiran alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl Takbiran Mp3 Offline v2. Ez az egy alkalmazás lehetővé teszi a takbir audio lejátszását internetkapcsolat nélkül is.

Ezen felül, akkor használja az audio takbiran ebben az alkalmazásban, mint csengőhangok és riasztások is, banda. Azok számára, akiknek nehézségei vannak a korai keléssel, használhatja az audio takbirant így könnyebb felébredni.

Az e muzulmán alkalmazásba ágyazott hangminőség szintén jó, bandának minősül. Nem kell aggódnia, ha a takbir hangja megreped vagy nem tiszta.

2. Takbir MP3 - Takbiran Offline

Az ApkVenue takbiran alkalmazásának második ajánlása a neve Takbir Mp3. Csakúgy, mint az előző alkalmazásban, ebben az alkalmazásban is hallgathat audio fájlokat offline módon, banda.

Ezen kívül a kifinomult alkalmazásban elérhető audio takbiran változatossága is meglehetősen változatos. Van hang Takbiran Mekka, Takbiran Anak, is takbiran a híres ustad-ustad hazából tudod.

Ezt a Takbir Mp3-ot is lejátszhatja háttér, így a mobiltelefon segítségével Android-játékokat játszhat, és a takbiran hangja még mindig a házában szól.

3. Teljes Takbiran Mp3

Ezután ott vannak a legjobb takbiran alkalmazások Teljes Takbiran Mp3. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás számos teljes Ausio Takbiran variációt kínál, amelyeket kiválaszthat és lejátszhat.

Ebben az alkalmazásban különböző audiókat hallgathat takbiran kívülről és az országon belülről, csak válassza ki, melyik tetszik a legjobban, és forgassa el tetszés szerint.

Ezzel a takbiran alkalmazással még mindig érezheti az ünnepi hangulatot és a takbiran áldását, annak ellenére, hogy otthon kell maradnia a 2020-as Corona vírusjárvány, banda közepette.

4. Takbiran mp3 Teljesen offline

A következő takbiran alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl Takbiran mp3 Teljesen offline. Ez az alkalmazás offline is lejátszható, így nem kell aggódnia, hogy elfogy a kvóta.

Az alkalmazás által kínált takbiran típusok sokfélesége meglehetősen sokféle. Kezdve a gyermekek takbiranjától, a felnőttek takbiranjától a néhai Ustad Jefri takbiranjáig, aki híres arról, hogy dallamos.

Az összes alkalmazás által kínált változat és szolgáltatás élvezheti offline csak egy letöltéssel, és mi több, ez a muszlim alkalmazás teljesen ingyenes.

5. Takbir mp3 Takbiran Offline

Jaka ajánlási becslésének utolsó alkalmazása a Takbir Mp3 Takbiran Offline. Csakúgy, mint más alkalmazások, ez a takbiran alkalmazás internetkapcsolat nélkül is lejátszható.

Ezenkívül, ha úgy érzi, hogy az alkalmazás hangja jó hallgatni, akkor a csengőhangok és a riasztási hangok megváltoztathatók az alkalmazás hangjának használatával.

Takbir mp3 takbiran Offline is már támogatja a választást sötét mód tudod, a banda, így nem kell félnie attól, hogy elkápráztatja, még akkor is, ha éjszaka használja.

Ez a takbiran alkalmazások listája, amelyeket most letölthet, hogy kísérje a takbiran menetet otthon a pandémia közepette.

Annak ellenére, hogy csak randevúja van otthon, az alkalmazáson keresztül továbbra is élvezheti az éjszakai takbir visszhangokat anélkül, hogy bonyolult lenne.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found