4 legdrágább tétel a mobil legendákban

A Mobile Legends számos eleme közül a legdrágábbak megvásárolhatók. Szeretné tudni, hogy mik ezek az elemek? Nos, itt van a 4 legdrágább tétel a mobil legendákban. Figyelj igen!

A játékban Mobile Legends, van egy úgynevezett kifejezés Tétel. Az elem működik növelje a hős képességét játszott annak érdekében, hogy hasznos legyen a csapat számára. Ahhoz, hogy megvásárolhassuk ezeket a termékeket, rendelkeznünk kell Arany. Hogy megszerezzem Arany, számos módon próbálkozhat, mint például mezőgazdasági, ölje meg az ellenséget, és öljön meg kúszás.

Tétel különféle típusok és különféle felhasználási módok léteznek. A sok közül tétel amelyek léteznek Mobile Legends, van tétel a legdrágább, amit meg lehet vásárolni. Szeretne tudni valamit tétel a? Nos, itt van egy 4 legdrágább tétel a mobil legendákban. Figyelj igen!

  • Használnia kell! 5 legjobb Hero Tank Mobile Legend 8. évad
  • 5 titkos tipp, hogy legmagasabb globális pozíciót szerezz a mobil legendákban
  • 4 erősség, ha a mobil legendák csapatának hős szerepe van

4 legdrágább tétel a mobil legendákban

1. A kétségbeesés pengéje

Fotóforrás: Forrás: Személyes eszköz

Tétel az első legdrágább A kétségbeesés pengéje. Megveheted tétel ez 3010-et tesz ki Arany. Ezt a tételt általában azok a hősök használják, akik szerep Assassins és Mesterlövész. Tétel ez adja a 170-et Fizikai támadás és 10% Támadási sebesség a hősnek, aki megvette.

2. Vérszárnyak

Fotó forrás: Forrás: Personal Asset

Tétel a továbbiakban származik tétel A megnevezett varázslat Vérszárnyak. Ha van hős, aki vásárol tétel ez, akkor a hősnek 150 Mágikus erő és 150 HP. Ez a cikk 2850-ért fogy Arany, általában csak a hősök rendelkeznek Mágusszerep csak akik használják tétel ez.

3. Végtelen csata

Fotóforrás: Forrás: Személyes eszköz

Az egyik tételÉletlopás amelyek léteznek Mobile Legends van Végtelen csata. Ezt a terméket 2470-ért vásárolhatja meg Arany. Tétel ez 65-öt ad Fizikai sérülés, 25 Mana Regen, 250 HP, 10% Cooldown Reduction, 5% Mozgási sebesség és 15% Lifesteeal a hősnek, aki megvette. Tétel ez alkalmas olyan hősökre, akiknek van szerep Assassins.

4. Vérszomjas király

Fotó forrás: Forrás: Personal Asset

Tétel az utolsó legdrágább Mobile Legends vagyis Vérszomjas király. Tétel amely általában alkalmas azoknak a hősöknek a használatára, akiknek szerep Tank ezeket 2380-ért lehet megvásárolni Arany. Ha vásárol tétel ezt megkapja HP ami nagyon körül van 1550 LE.

Ott van 4 legdrágább tétel a mobil legendákban. Minden tétel a fenti hős igényeinek megfelelően vásárolhat. Megvenni tétel ami növelheti hősies képességeit. Remélhetőleg a fenti cikk hasznos lehet mindannyiuk számára.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found