bonyolult garanciális igény? Ezt a 4 dolgot figyelembe kell venni a forgalmazó garanciális okostelefonján

Mielőtt megkísértene és megvásárolná a forgalmazó garanciális okostelefonját, jobb, ha körültekintő. Itt vannak azok az okok, amelyek miatt körültekintően kell eljárni a forgalmazó garanciájával.

Mint a szerető tudja szerkentyű általában, leszámítva hivatalos garancia, vannak okostelefonok is forgalmazói garancia. Ez a forgalmazó garantált okostelefonja valójában egy okostelefon nem hivatalos csatornákon keresztül léphet be vagy olyan forgalmazó importálja, amelyet az okostelefon gyártója nem hivatalosan nevezett ki.

Ahhoz képest hivatalos okostelefon, a forgalmazó garanciális okostelefonja valóban ára van elérhetőbb áron. Mielőtt azonban megkísértene és megvásárolná a forgalmazó garanciális okostelefonját, jobb, ha körültekintő. Következő az ok, amiért óvatosnak kell lenned a forgalmazó garanciájával.

  • 7 titok, miért lehetnek olcsóak a kínai okostelefonok!
  • 5 legjobb kínai Android okostelefon 2017. július
  • 5 ok, amiért szerencsés kínai mobilt vásárolni

Bonyolult garanciális igények! 4 dolog, amit keresni kell a forgalmazó garantált okostelefonján

1. Korlátozott szolgáltató központ

Fotó forrása: Fotó: www.hape.net

Okostelefon vásárlásakor általában az eladó tanácsolja azonnal jöjjön nak nek szolgáltatóközpont. Ez rendben van, ha van vásároljon hivatalos garanciális terméket. A forgalmazó garanciális okostelefonja esetében azonban a kérdéses szervizközpont sajnos csak egyes városokban központosul csak. A legegyenletesebb csak Jakartában.

Azért, mert szolgáltatóközpont tisztviselő, amely általában sok fiókot nyit ne fogadd el forgalmazói garancia okostelefonok. Ha Jakartában élsz, talán ez nem jelent problémát. Ha azonban Jakarta városán kívül él, akkor természetesen az küldeni kell áruk, amelyeket szállítmányozón keresztül szeretne ellenőrizni.

Néha vannak olyan eladók, akik kezdeményeznek segítséget nyújt a jótállási igényekkel kapcsolatban. A hosszabb kárigény miatt azonban természetesen a kezelési idő szolgáltatás is tovább fog tartani.

2. A garanciális igények bonyolult eljárása

Fotó forrása: Fotó: dailyedge.ie

Mivel a szervizközpont helye egyes városokban központosított, a forgalmazó garanciális igénylési eljárása is érvényes bonyolultabbá válik. A garancia igényléséhez valóban segítséget kérhet az eladótól. Amikor azonban garanciát igényel a boltban, nem feltétlenül az árukat közvetlenül a szervizhez küldjük.

Néha van olyan időeltolódás, amely nem rövid. Akkor is be kell tartani az eljárást, ha saját szavatosságát szeretné igényelni összezavarodottnak és hosszúnak érezheti magát.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Régi szolgáltatási folyamat

Fotó forrása: Fotó: prolabsmobile.com

Ha a jótállási igényt egy hivatalos szervizben nyújtják be, akkor a jótállási igények szokásos kezelése az gyorsan elkészült, különösen, ha nincs okostelefon-alkatrész cseréje. Még ha vannak is alkatrészek, amelyeket ki kell cserélni, a folyamat általában az csak néhány hétig tart legfeljebb egy hónapig, a rendelkezésre állás függvényében pótalkatrész. A forgalmazó garanciális okostelefonjaival azonban a kezelési folyamat különösen hosszabb ideig tarthat ha vannak alkatrészek, amelyeket ki kell cserélni.

Ezen alkatrészek cseréjének hossza elválaszthatatlan a követendő hosszú és bonyolult eljárástól forgalmazói garanciavállaló ez. Mivel nincs hivatalos együttműködésük a kapcsolódó okostelefon-gyártókkal, természetesen vannak más módon kell hogy megszerezzék a szükséges pótalkatrészeket.

4. Nem feltétlenül kielégítő szolgáltatások

Fotóforrás: Fotó: hirdeskkulfoldon.hu

El kell ismerni, hogy ez a forgalmazói szolgáltatási szolgáltatás továbbra is a szolgáltatási színvonal alatt van amelyet hivatalos szervizközpont nyújthat. Barátság és profizmus is nem olyan jó, mint a szervizközpont hivatalos személyzete. Valójában nem kevés fogyasztó nem elégedett a forgalmazó szolgáltatásával.

A forgalmazói garancia okostelefonja inkább hasonlít pszichológiai bizonyosság csak. Valójában a fogyasztók nem számíthatnak teljes mértékben erre a garanciára, és nem számíthatnak rá, hogy garantálják az általuk vásárolt okostelefon-szolgáltatás kezelését.

Nos, ez az oka annak óvatosnak kell lenned ha nem hivatalos garanciával szeretne okostelefon terméket vásárolni. Mindazonáltal az Ön választásától függ ha nem áll készen, talán jobb válassza a hivatalos garanciát csak a nem kívánt lehetőségek minimalizálása érdekében.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found