5 oka annak, hogy miért nem adnak el cgi nélküli szuperhősös filmeket a cuan kedvéért?

Szuperhős-filmet készíteni CGI-effektus nélkül? Íme néhány ok, amiért a CGI nélküli szuperhősfilmek nem fognak jól eladni a piacon.

Melyikőtök nagyon szereti nézni szuperhős filmek?

A szuperhősös filmek nem alacsonyabbak a dráma- vagy horrorfilmeknél, és rajongók, bandák is nagyon sokan vannak.

Nem csak azért, mert a színészek megjelenése általában szép és jóképű, a szuperhősös filmek számos jelenete is annyira valóságosnak tűnik a CGI-effektus alkalmazásának köszönhetően.

Ezért tűnik úgy, hogy a szuperhősfilmek CGI-hatása kötelező csomaggá vált, ha a filmes azt akarja, hogy filmje jól eladható legyen a piacon.

De mit gondolsz, huh, a CGI nélküli szuperhősfilmek oka gyakran eladhatatlan a legtöbb netező? Itt a pemabahasan!

Miért nem adják el a CGI nélküli szuperhősös filmeket

Nem sokan gondolják úgy, hogy a CGI hatása a szuperhősös filmekben az egyik fontos szempont, amely meghatározhatja a film sikerét.

De mi az oka ennek a gondolatnak? Íme néhány ok, amiért egy CGI nélküli szuperhősfilm nem fog eladni.

1. Az extrém jelenetek nehéznek tűnnek

A szuperhősös filmek minden bizonnyal egyet jelentenek egy számmal extrém jelenet ami még izgalmasabbá és feszültebbé teszi a történetet.

Sajnos, ha ezeket a jeleneteket a CGI-effektus használata nélkül készítik el, akkor valószínű, hogy az a jelenet, amelynek menőnek kell lennie, még silány, bandás is.

Látja, a filmkészítő és a forgatócsoportnak figyelembe kell vennie a színész biztonságát is.

Bár a valóságban lesznek kaszkadőr akik készek segíteni, de a szélsőséges jelenetek mégsem lesznek olyan optimálisak, ha a CGI segítségével készítik el őket.

2. Nehéz lesz egyedi karaktereket megmutatni

Az erős és bátor szuperhős karakterek bemutatásán kívül a szuperhős filmek többségében általában szerepelni is fog egy szörnyeteg vagy állat alakja hogy növelje a történet izgalmát.

Nevezzük filmnek a galaxis őrzői ahol van egy alak Groot és Rakéta mosómedve amely szinte minden jelenetben megjelenik.

Ha a CGI-effektus használata nélkül képesek-e a szuperhősös filmek mégis hosszú időn keresztül bemutatni az ilyen karaktereket? Biztosan nagyon nehéz, igaz, banda?

Valójában egy ilyen karakter megjelenése színesebbé és kevésbé unalmassá teszi a szuperhős film történetét.

3. A hely beállítása nem olyan jó, mint a CGI használata

A színészek megjelenésétől eltekintve ábrázoláshely beállítása az egyik fontos szempont, amely olyan módon befolyásolja, hogy egy film működik-e vagy sem, bandázik.

Mint azt Ön is tudja, a szuperhősös filmek általában több jelenetet mutatnak be egyedi és futurisztikus helyszínkészlettel, amelyeket a valós világban nehéz lehet megtalálni.

A CGI-effektusnak köszönhetően azonban mindent gyakorlatilag egyedül a filmstúdióban lehet megtenni.

Próbáld meg elképzelni, hogy mindezt a CGI-effektus segítsége nélkül tették-e meg, amellett, hogy a sok előkészítendő tulajdonság miatt bonyolultabb, az eredmények nem biztos, hogy olyan jók és futurisztikusak, mint amit most láthatsz.

4. A szuperhős-jelmezek furán fognak kinézni

Amellett, hogy az extrém jelenetek valóságosabbá tételére van szükség, a CGI effektusokat gyakran használják arra is, hogy a szuperhősök jelmezei hűvösebbek legyenek.

Valójában nem ritka, hogy a filmekben látható szuperhős-jelmezek teljesen digitalizáltak, tudod!

Tehát ne csodálkozzon, ha CGI-re valóban szükség van a szuperhősök készítésének folyamatában, akik egyértelműen kitalált karakterek.

5. Szoros verseny a filmiparban

Az utolsó ok, amiért a CGI nélküli szuperhősös filmek nem fognak jól eladni, az az, hogy verseny a filmiparban ez egyre szorosabb, banda.

A szuperhősfilmek megjelenésével együtt, amelyeknek hűvös a CGI hatása, ez minden bizonnyal így is lesz emelje a filmkedvelők ízlésének színvonalát ebben a világban.

Akkor mi történik, ha Önnek, aki kifinomult hatású szuperhős-filmeket szokott nézni, hirtelen minimális hatású szuperhős-filmeket mutat be? Biztos nem lesz érdekes, igaz?

Éppen ezért a szuperhősös filmek többsége jelenleg egyre inkább a CGI-re támaszkodik a készítés során, beleértve a Marvel-filmek, bandák sorozatát.

Tehát ezek az okok, amelyek miatt a CGI-effektusokkal nem rendelkező szuperhősfilmekről úgy gondolják, hogy nem sikeresek a piacon, bandában.

Bár valójában létezhetnek olyan szuperhősfilmek, amelyek még mindig jól néznek ki a CGI használata nélkül, de a számok biztosan alacsonyabbak lesznek, mint azok a filmek, amelyek átvették a CGI-hatást.

Mit gondolsz róla? Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found