13 legizgalmasabb legjobb és legújabb androidos alkalmazás a 2017. októberi kiadáshoz

Nos, ezúttal az ApkVenue szorgalmasan gyűjti a legújabb, legizgalmasabb Android-alkalmazások listáját, amelyeket szórakozásból használhat. Természetesen nem hagyhatja ki.

Az új alkalmazások továbbra is megjelennek, egyeseket komolyan terveznek például a termelékenység növelésére. Vannak azonban olyanok is, amelyek „szórakoztatóak”, más néven szórakozásból.

Nos, ezúttal az ApkVenue szorgalmas lesz a listák gyűjtésében a legújabb legizgalmasabb Android alkalmazás amelyet szórakozásból használhat. Természetesen nem hagyhatja ki.

  • 7 legújabb Android-alkalmazás, 2017. augusztus ingyenes kiadás!
  • 7 legújabb ingyenes Android-alkalmazás 2017. július kiadás
  • 7 legújabb ingyenes Android-alkalmazás, 2017. június kiadás

A legújabb legizgalmasabb Andorid alkalmazás

1. Duolingo bádogkártyák

Biztosan ismeri a Duolingo idegen nyelv tanulási alkalmazást? Tehát most kiadtak egy második nevű alkalmazást Tinycards by Duolingo: Szórakoztató és ingyenes kártyák.

Ez az alkalmazás időszakos ismétlést és okos tanulási technikákat használ, hogy sok új dolgot megtanuljon, nemcsak a nyelveket. Igen, ez az alkalmazás könnyen okossá teheti és csiszolja a memóriáját, így nem lesz tompa.

2. Vizmato

Nem csak fotókat tesz közzé, itt az ideje a videók megosztásának. Ha azok közé tartozik, akik mindig követik ezt a tendenciát, akkor a Vizmato hasznos lesz Önnek.

Vismato egy olyan alkalmazás, amely rövid videóit igazán szórakoztatóvá varázsolja. A szűrőeffektusok, a témák, a zene, az effektusok és a szöveg széles választéka van.

A Vismato segítségével közvetlenül is felvehet videókat lassított vagy gyors mozgásban, tetszése szerint.

3. Cashtree

A következő legizgalmasabb Android-alkalmazás Cashtree. Kevésbé izgalmas kipróbálni, pénzt lehet keresni a Cashtree által ajánlott alkalmazások vagy játékok letöltésével. Linkek felkeresése, hirdetések megjelenítése a lezárási képernyőn és a fiókja hivatkozása.

Az utalványokat az összegyűjtött készpénzzel vásárolhatja meg. A Matahari Mall, a Lazada, a Tokopedia és mások utalványaiból kiindulva. Valójában új okostelefont vásárolhat az összegyűjtött készpénzzel.

4. Hypocam

A Hypocam segítségével nemcsak a szokásos fekete-fehér effektussal fényképezhet. Ehelyett játszhat a Hypocam elérhető funkcióival, hogy lenyűgöző fekete-fehér fotókat készítsen.

Egyes színeket mélyebbé, sötétebbé vagy világosabbá tehet. A Hypocam végtelen lehetőséget kínál a többitől eltérő fényképek készítésére.

5. LINE Creators Studio

Mint tudják, a LINE-en olyan sok jó matrica van. Ha nem elégedett, saját matricáit is létrehozhatja a legújabb Android nevű alkalmazással LINE Alkotói Stúdió.

Nagyon egyszerű matricákat létrehozni a LINE-n, csak importálnia kell bármilyen képet az okostelefonról az alkalmazásba. Ezután válassza ki a matricaként kivágott területet, az alkalmazás elvégzi a többit.

6. SoundMash

Ezzel a SoundMash alkalmazással testreszabott üdvözlőkártyákat hozhat létre. Válasszon ki egy GIF-képet, majd az okostelefon mikrofonjával beszéljen vagy akár énekeljen rajta. Ezután küldje el videóként.

7. Szaruhártya: Korlátlan szűrők, Népszerűség előrejelző

Azok számára, akik igazán belekötnek Ossza meg fotókat a közösségi médiában, biztosan zavarodott volt a megosztani kívánt fotók kiválasztásában. Nos alkalmazás Szaruhártya segít abban, hogy hozzávetőleges pontszámot ad arról, hogy mennyire valószínű, hogy fényképe vírusos lesz.

Különböző hűvös szűrőket adhat hozzá, amelyek biztosan eltérnek a fotóitól. A Cornea emellett olyan hashtagekről is tud ajánlásokat adni, amelyek alkalmasak a megosztani kívánt fotókra. Tényleg izgalmas, igaz?

8. Ottipo Photo Editor: Matricák, keretek, effektusok

A következő legizgalmasabb Android-alkalmazás Ottipo Photo Editor. Igen, amint a neve is mutatja, ez egy képszerkesztő alkalmazás, amely számtalan funkcióval rendelkezik, matricákat, szűrőket, kereteket, szöveget és egyebeket adhat hozzá.

Ez az alkalmazás még mindig bétaverzióban van, ezért kérjük, értesítse, ha van néhány hiba. A funkciók azonban továbbra is növekedni fognak.

9. LightX Photo Editor

Ez is egy képszerkesztő alkalmazás. Az általa kínált szolgáltatások azonban eltérnek az Ottipótól. Mit lehet kezdeni LightX Photo Editor?

Annyi, kezdve a törléstől háttér, változtassa meg a viselt ruhák színét, változtassa meg a háttér színét, két fénykép kombinálásával álnévvé váljon kettős expozíció, és egyéb jó funkciókat. Tényleg ki kell próbálni.

10. Teleport

A következő legizgalmasabb Android-alkalmazás a Teleport. Ez az alkalmazás érzékeli a képen lévő arcokat, és elválasztja őket a háttértől.

Ez azt jelenti, hogy megváltoztathatja a haj színét, elmoshatja a hátteret, vagy teljesen megváltoztathatja a hátteret. Nagyon klassz, igaz?

11. Mozgóképek

Az iPhone egyik legmenőbb funkciója, amelyre az Android-felhasználók féltékenyek, a Live Photo funkció. Ahol valódi mozgóképeket készíthet.

A Google maga kiadta a Motion Still alkalmazást az iOS rendszeren. Ez az alkalmazás célja az iPhone Live Photos GIF formátumba konvertálásának egyszerű módja, hogy könnyebben bekapcsolható legyen Ossza meg.

Jó hír, hogy a Google nemrég adott ki egy alkalmazást Mozgóképek Androidon. De más funkcióval az iOS rendszeren. Kétféle mód áll rendelkezésre, nevezetesen a "Motion Still" mód, más néven Live Photo stílus három másodperces GIF készítéséhez.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezután a második mód a "Gyors előre", amely a videót az eredeti sebesség kétszereséről nyolcszorosára gyorsíthatja. Igen, mint a Boomerang az Instagram-on.

12. Görbe szöveg a fotón: Stílusos névArt

Jaka a következő Android-alkalmazás következő választása Görbe szöveg a fotón: Stílusos NameArt. Ez egy jó fotószerkesztő alkalmazás.

Ez lehetővé teszi a gyönyörű ívelt szöveg szabad elhelyezését. Nagyon alkalmas az Instagram fotóihoz.

13. Vezérlőközpont iOS 11

Egy perc frissítés Az iOS 11 elindul. Kipróbálhatja az alkalmazást azoknak az Android felhasználóknak, akik szeretnének egy kis kifinomultságot tapasztalni az iOS 11 rendszerben Vezérlőközpont iOS 11.

Igen, csúsztasson alulról felfelé, hogy élvezhesse a Vezérlőközpont nézetet az iOS 11 rendszeren. Igaz, nagyon klassznak tűnik.

Tehát ez a legizgalmasabb Android-alkalmazások listája 2017. szeptemberre. A Jaka továbbra is havonta frissül. Van további hűvös alkalmazása? Ossza meg véleményét.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found