5 legjobb és legizgalmasabb fiú előre (gba) játék

Íme néhány a legjobb és legizgalmasabb Game Boy (GBA) játékok közül, amelyek biztosan nem alacsonyabbak a többi konzolos játéknál.

A Game Boy egy videojáték-konzol, amelyet a Nintendo. Számos különféle Game Boy konzolt adtak ki Game Boy Advance (GBA) még mindig játékkonzol, amire sokan emlékeznek. Most már nem sok más aki eladja ezeket a játékkonzolokat. De a technológia fejlődésének köszönhetően továbbra is lejátszhatjuk számítógépeken, laptopokon, akár okostelefonokon is emulátor segítségével.

Sok-sok szórakoztató GBA-játék. Néhányuk képes volt rávenni Jakát, hogy egész éjjel fent maradjon, hogy játsszon. Valójában Jaka eddig is szereti játszani, pedig sokszor végzett. Következő a legjobb és legizgalmasabb Game Boy Advance (GBA) játékok ami egyértelműen nem kevésbé izgalmas, mint a többi konzolos játék.

  • A kalóz játékok megölik a játékipart? Nyilvánvalóan ....
  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!

5 legjobb és legizgalmasabb Gameboy Advance (GBA) játék

1. Kingdom Heart: Az emlékek láncolata

JátékmenetKingdom Heart: Az emlékek láncolata továbbra is kártyákat használnak a felfedezés és a harc elemeként. Minden kártya képviselve az egyes támadásokat hogy megtehetjük. Az egyszerű támadásoktól a felhasználásig megidézni, mindent kártyával rendeznek. Minden a kártyáknak van értéke nullától kilencig. A támadás sikerét az alapján számítják ki a legmagasabb kártyaérték az ami neked van.

Csak pótolni tudjuk fedélzet harc közben annak érdekében, hogy a kártya megfeleljen az ellenségnek, akivel szembesülünk, vagy kombináljon három kártyát valamint a támadás megerősítésére. Az eredeti Kingdom Hearts harci rendszerhez képest, amely megkövetelte tőlünk az X gomb ismételt megnyomásával, a kártyarendszer mindenképpen jobb és nagyobb kihívást jelent.

2. Yggdra Union: Soha nem fogunk egyedül küzdeni

Játékmenet Yggdra Union: Soha nem fogunk egyedül küzdeni egy taktikai RPG, ahol stratégiáznunk kell a hadviselést, hogy minden csatát megnyerjünk. Kártyák, amelyeket mindenben használunk fordulat (fordulat) az alapja az egyes támadások mozgásának és erejének.

Annak ismerete, hogy kik vagyunk ellenfeleink és hogyan helyezzük el csapatainkat a legfontosabb dolog és a csata megnyerésének kulcsa. ebben a játékban ránk van szükség rack az agyam hogy pontos és hatékony harci stratégiát dolgozzon ki.

3. Idézd meg az Éjszakai sorozatot

  • Idézd meg az éjszakát: Kardművészeti történet

Idézd meg az éjszakát: Kardművészeti történet fő célja az fegyvereket kovácsolni harcolni. Fegyver hamisításához meg kell fegyver receptek és összetevők azok elkészítéséhez. A fegyver előírásait naponta egyszer adja meg Bron és lehetetlen kihagyni.

Bron is tanítani fog harci technika minden nap. Töltse ki a különleges küldetéseket és a mellékes küldetéseket, hogy különféle típusokat kapjon sokféle fegyver mint a fejszék, dárdák, fúrók stb legjobb fegyverkovács a városban.

  • Summon Night: Swordcraft Story 2

Játékmenet Summon Night: Swordcraft Story 2 továbbra is ugyanaz, mint korábban, nevezetesen RPG alapú játék kaland, a rendszer használatával Valós idejű csata val vel 2 dimenziós alap.

A különbség az, hogy ebben a 2. sorozatban a megjelenített grafika színesebb, a történet és a térkép feltárása szélesebb, mint az előző sorozat. Plusz a főszereplő, aki fejlődhet (átalakul) és erős főnökök, akik kissé stresszessé tehetnek.

4. Dragon Ball: Haladó kaland

Dragon Ball: Haladó kaland játékmenete van nem monoton mint 2D platformer. Nem csak jobbra mozgatjuk a karaktert, nem ugrunk és verjük meg az ellenséget, hanem más műveleteket is végezhetünk, például harc a levegőben lovagolni Repülő Nimbus, vagy az arénában játszik Világbajnokság ami nagyon kihívást jelent. Sőt, van egy mód multiplayer amely lehetővé teszi az összefonódó harcot játékos, műfajok születtek egy az egyben harcol amely szorosan kapcsolódott a sorozatokhoz Dragon Ball.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Final Fantasy Tactics Advance

Final Fantasy Tactics Advance egy stratégiai RPG játék, ahol a játékosok klánt alkotnak az egyes szereplők közül, és irányíthatják a harcban tetteiket

Sokak számára a játék története és megjelenése lenyűgözte vidám, bár ennek a játéknak a népszerűsége a gyerekektől a felnőtt játékosokig terjed. Bár a Final Fantasy Tactics Advance számos elemében van valami közös a verzióval Play Station, de ez a játék bemutatja új szabályozási rendszer.

Ez az 5 Game Boy játék, amelyek nem kevésbé izgalmasak játszani. Valójában sok más Egy másik izgalmas Game Boy játék, amelyről letöltheti az emulátort és a játékot. Tehát, ha meg akarja próbálni okostelefonon játszani, letöltheti az emulátort itt (playstore). Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found