a legújabb Dramacute webhelycím 2020 + hogyan kell letölteni!

A Drakorot szeretné közvetíteni a DramaCute-on, de nem tudja az URL-t? Itt van az ApkVenue legújabb, 2020-as DramaCute webhelycíme, amelyhez továbbra is hozzáférhet!

Még mindig nem elégedett a koreai drámákkal, amelyeket film streaming alkalmazásokban mutatnak be? Vagy csak a Drakor címek megtekintésére szorítkozik, mert ingyenes fiókhasználó vagy?

Az alkalmazások használatán kívül a koreai drámák megtekintését ma már számos filmfolyam-oldal biztosítja, köztük az egyik DramaCute.

Ez a fajta oldal egyre népszerűbb a nyilvánosság körében, mert nagy választékban kínálja a legújabb koreai drámacímeket, amelyek ingyen megtekinthetők vagy akár letölthetők.

Azonban sajnos az olyan webhelyek címei, mint a DramaCute, gyakran több domainnel rendelkeznek, ami megnehezíti a látogatók megtalálását. Te is közéjük tartozol?

Ne aggódj, banda! Ebben a cikkben az ApkVenue ad neked néhányat a legújabb DramaCute webhelycím és a film letöltésének módja. Gyere, figyelj!

Mi a DramaCute webhely?

Azok számára, akik szeretnek ingyen filmeket nézni, ismerniük kell a Ganool webhelyet, az IndoXX1-et és hasonlókat? Nos, maga a DramaCute nem sokban különbözik ezektől az oldalaktól, banda.

A DramaCute egy olyan webhely, amely biztosítja letöltési link vagy koreai dráma streaming szolgáltatás amelyhez ingyen vagy ingyen férhet hozzá.

Bár sok más webhely is kínál hasonló dolgokat, a DramaCute az egyik legnépszerűbb, mert meglehetősen teljes választékot kínál a Drakor címek közül.

A legújabb koreai drámától kezdve folyamatban lévő a legnépszerűbbekhez, például A házasok világához, mindent megtalál ezen az oldalon.

Nem csak a DramaCute webhely számos címet is tartalmaz változatosság híres, mint egyikük Running Man, tudod!

Miért blokkolják mindig a DramaCute webhelyet?

Mintha a mennyei világ lenne a koreai rajongók számára, sajnos a DramaCute webhely elérése néha megköveteli erőfeszítés vége, banda.

Ennek oka, amint azt Jaka az elején kifejtette, hogy a DramaCute gyakran megváltoztatja a domainjét, hogy elkerülje a kormány általi blokkolást a pozitív internet-szabályok hatálybalépése óta.

De pontosan mi az oka annak, hogy a DramaCute webhely mindig is a kormányzati blokkok célpontja volt? Íme néhány ok.

1. Illegális videotartalmat tartalmaz

Az első ok, hogy a DramaCute webhely mindig a blokkolás célpontja, az illegális videotartalmat nyújtani, banda.

Ellentétben a hivatalos drakor streaming platformokkal, mint például a Viu vagy a Netflix, amelyek minden bizonnyal együttműködési köteléket kötnek a két fél között, a DramaCute webhely sajnos ettől függetlenül működik.

Csak akkor szereznek személyes hasznot, ha drakor-műsorokat kínálnak a közvetítési jogok zsebelése nélkül, nem beszélve a filmtulajdonosok jogdíjának megadásáról.

2. A szerzői jogok megsértése

A következő ok, amiért a DramaCute webhely gyakran blokkol domaineket a blokkolás elkerülése érdekében, az az, hogy tudják, hogy a megadott tartalom sérti a szerzői jogokat.

Mint az ApkVenue korábban említette, az illegális filmnézési és letöltési oldalak, mint például a DramaCute, műsorszolgáltatási jogok zsebre tétele vagy a filmfilmesekkel kötött együttműködési szerződések nélkül működnek.

Ez azt jelenti, hogy ez az akció a szerzői jogok megsértésének kategóriájának mondható, és természetesen törvényt sért.

3. Káros filmfilmek

Az utolsó ok az, hogy a filmletöltés és az olyan streaming oldalak megtekintése, mint a DramaCute, egyértelműen megkapta káros a filmfilmesek számára, banda.

Míg a filmesek küzdenek azért, hogy idejüket, energiájukat és anyagukat feláldozzák a jó Drakor-műsorok elkészítéséhez, néhány más párt véletlenül szabadon terjeszti őket a nyilvánosság számára.

Ezt már biztosan nem tolerálhatják a filmesek, igaz?

A legújabb DramaCute webhelycím 2020

Fotóforrás: LastaFella (Az alábbiakban látható a legújabb DramaCute 2020 webhely egyetlen címe, amely még mindig elérhető).

Annak ellenére, hogy egyértelműen illegális, és használatát a kormány tiltja, nem lehet tagadni, hogy ez a fajta webhely nagyon elkeserítő tartalmat kínál.

Különösen az ingyen sallangokkal, amelyek minden bizonnyal a legtöbb indonéz szerelmek.

Ezért ne csodálkozzon, ha ezt az oldalt a hűséges látogatók eddig is gyakran keresik, banda.

Nos, ha közülük való, itt van a legújabb DramaCute 2020 webhely címe, amelyhez még mindig hozzáférhet:

  • //dramacute.xyz/

Ha korábban volt alternatív URL dramacute.org amelyhez a felhasználó hozzáférhet, sajnos most az URL le van tiltva, és csak egyet hagy.

Filmek letöltése a DramaCute-ra

Hiányos, ha már ismeri a legújabb DramaCute webhelycímet, de nem érti, hogyan töltse le a Drakor-ot ezen az oldalon, igaz?

Ehhez ezúttal az ApkVenue azt is elmagyarázza, hogyan tölthet le teljes egészében filmeket a DramaCute-ban.

1. lépés - Keresse fel a DramaCute webhelyet

  • Először meglátogatja a DramaCute webhelyet az URL //dramacute.xyz/ címen a böngésző alkalmazásán keresztül a mobiltelefonján vagy laptopján.

Fotó jóvoltából: JalanTikus (Ez a DramaCute webhely főoldalának megtekintése).

2. lépés - Keresse meg a letölteni kívánt drakor címet

  • A következő lépés megtalálja és kiválasztja a letölteni kívánt koreai dráma címet.

  • Például itt az ApkVenue egy bosszúról szóló koreai drámát, az Itaewon Classot akar letölteni.

Fotóforrás: JalanTikus (Azok számára, akik a DramaCute A házasok világát keresik, ez az oldal is biztosítja, tudod).

3. lépés - Kattintson a letöltési linkre

  • Ezek után te először válassza ki az epizódot melyiket töltse le.

  • Ha igen, akkor te kattintson a letöltési linkre amely elérhető.

Sajnos, miután átment ezen a szakaszon, már nem találja a kérdéses letöltési linket, banda. Csak letöltési linket kap a Drakor feliratokhoz, az alábbiak szerint.

És miután Jaka megpróbált egy újabb koreai drámacímet, kiderült, hogy ez a probléma még mindig zajlik. Ez azt jelenti, hogy a DramaCute webhely egyelőre csak streameléshez, bandázáshoz használható.

Végül is az ilyen illegális webhelyekről való letöltés vagy streaming megtekintése valójában nem ajánlott, mert szerepel a kategóriában Szellemi tulajdonjogok (IPR) megsértése.

Újra ne számos online szerencsejátékkal és pornográfiával kapcsolatos hirdetés megjelenése amely a DramaCute webhely oldalán található, ahol ez potenciálisan bűncselekmény célpontjává tehet kibernetikus.

Tehát, mielőtt letöltene vagy streamelne egy ilyen webhelyen, újra meg kell gondolnia, huh!

Nos, ez volt a legújabb DramaCute 2020 webhely címe, és az, hogy ezúttal hogyan tölthetjük le az ApkVenue oldalról, banda.

Sajnos jelenleg a Drakor letöltési linkje a DramaCute webhelyen már nem érhető el, így csak streamingben nézheti meg.

Olvassa el a cikkeket is Out Of Tech vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found