hogyan lehet látni a wifi jelszót az androidos telefonon [nincs gyökér!]

Így láthatja a Wifi jelszavakat Android telefonokon, PROVEN alkalmazás nélkül! Nézze meg a cikk részleteit ⬇️.

Az, hogy miként lehet megnézni a WiFi jelszót egy mobiltelefonon, triviális dolognak tűnik, de a gyakorlatban ez a módszer nagyon fontos annak tudatában, hogy mindig csatlakozzon egy WiFi hálózathoz.

Szeretett volna már csatlakozni a WiFi-hez, de elfelejtette a jelszavát? Vagy barátja házában szeretné látni a WiFi jelszót?

Nos, ha igen, ez azt jelenti, hogy tudnia kell, hogyan tudja megtudni a WiFi jelszót a mobiltelefonján azokon a trükkökön keresztül, amelyeket az ApkVenue elmond ebben a cikkben.

Az ApkVenue alatt elmagyarázta hogyan lehet megtekinteni a WiFi jelszót az Androidon visszahozza a korábban csatlakoztatott WiFi jelszóadatokat.

Hogyan lehet megtalálni az elfelejtett WiFi jelszavakat az elfelejtett Android telefonokon

Tudnod kell, Jelszó WiFi amelyeket az alábbiak szerint "feltörnek" Jelszó olyan WiFi hálózathoz, amelyet korábban már csatlakoztattak az Android mobiltelefonjához, és nem felejtette el a WiFi ill elfelejt.

Ha meg akarja tudni, hogyan lehet ellopni a WiFi-t olyan emberektől, akik még soha nem voltak csatlakoztatva a mobiltelefonjához, a módszer más, banda.

Röviden: az ApkVenue ezúttal megosztott módja az leszvisszahívás adja vissza a mobiltelefonhoz korábban csatlakoztatott WiFi jelszót a mobiltelefon adathordozójáról.

Mielőtt belekezdenénk mások WiFi jelszavainak megtekintésébe az Android rendszeren, a listán szereplő alkalmazások egy részéhez telepített mobiltelefon szükséges.gyökér.

Miért kell tudnod, hogyan látod a WiFi jelszavakat a mobiltelefonokon?

Az Android operációs rendszer nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a meglévő funkciók kihasználásában, de ez a szabadság nem teljesen ingyenes.

Csak néha olyan létfontosságú funkciók, mint például a korábban csatlakoztatott WiFi jelszavak megtekintése, továbbra sem végezhetők el további alkalmazások nélkül.

Ez néha nagyon kényelmetlen, ha meg akarja osztani otthoni vagy irodai WiFi-jét a látogató rokonokkal, és elfelejti a jelszót.

Ezért nagyon fontos, hogy miként ellenőrizhető az ApkVenue által megosztott mobiltelefonon a WiFi jelszó, mivel ez megkönnyítheti a WiFi-hez való csatlakozást, valamint a WiFi jelszó megosztását.

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a WiFi jelszavakkal [ROOT] alkalmazás

Először is az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megtudni a WiFi jelszót az alkalmazással WiFi jelszavak.

Mint a neve is mutatja, ez az alkalmazás a WiFi jelszavak ellenőrzésére összpontosít, és használható a mobiltelefonhoz csatlakoztatott WiFi jelszavak ellenőrzésére is.

Az alkalmazás használatához először gyökérzetet kell adnia a mobiltelefonról. Ha, itt van néhány lépés, amelyet követhet az egyik alkalmazás használatához.

 1. Töltse le az alkalmazást WiFi jelszavak [ROOT] és telepítse a szokásos módon az Android készülékére.
Alkalmazások segédprogramjai Laurenâ ›iu Onac LETÖLTÉS
 1. Ha az alkalmazás root hozzáférést kér, kattintson a menüre Grant.
 1. Várjon egy percet, és automatikusan megjelenik az Android-on tárolt összes WiFi jelszó.

Nagyon egyszerű, hogyan lehet megnézni és megtudni a WiFi jelszavakat ezzel az alkalmazással? De a feltétel az, hogy előbb az okostelefonodat kell gyökerezni!

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a WiFi Password Viewer használatával

Ezután az ApkVenue elmondja, hogyan lehet megtudni a WiFi jelszót egy Android mobiltelefonon a WiFi Password Viewer alkalmazással.

A felület és az egyetlen alkalmazás használata nagyon egyszerű, de a használatához root hozzáférésre van szükség.

Azoknak, akiknek a mobiltelefonja voltgyökér és szeretné ellenőrizni a WiFi jelszót ezzel az alkalmazással, íme néhány lépés, amelyet követhet.

 1. Töltse le az alkalmazást WiFi jelszó-megjelenítő (gyökér) és telepítse a szokásos módon az Android készülékére.
Töltse le a SimoneDev Apps Utilities alkalmazást
 1. Ügyeljen arra, hogy root hozzáférést adjon az alkalmazáshoz.

 2. Ha igen, akkor automatikusan megjelenik az SSID-k és a WiFi jelszavak listája.

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó a HP-n a WiFi kulcs-helyreállítással

A következő lépés az, hogy miként tekinthetők meg a jelszavak az Android-on egy speciális gyökeres mobiltelefon-alkalmazás segítségével WiFi kulcs helyreállítása.

Csakúgy, mint az előző alkalmazássor, ez a jelenlegi alkalmazás is elég megbízható ahhoz, hogy előhozza a mobiltelefonhoz csatlakoztatott WiFi jelszavakat.

Íme néhány lépés, amelyet követhet a WiFi-jelszavak megtekintéséhez Android-on a WiFi Key Recovery segítségével.

 1. Töltse le a WiFi kulcs-helyreállítást majd telepítse a szokásos módon az Android készülékére.
Alkalmazások termelékenysége Alexandros Schillings LETÖLTÉS
 1. Nyisd ki WiFi kulcs helyreállítása, amikor megjelenik Felugrik SuperSU kattintson a Támogatás gombra.
 1. Ha igen, a WiFi Key Recovery alkalmazás automatikusan mindent megjelenít Jelszó Az Androidon tárolt WiFi.
 1. Ez az alkalmazás funkciókat is kínál MásolatJelszó Android WiFi.

Hogyan tekinthető meg a WiFi jelszó az ingyenes WiFi jelszó-helyreállítással

Csatlakozott már valahol a WiFi-hez, de újra elfelejtette a WiFi jelszavát? Nyugodtan, az ingyenes WiFi jelszó-helyreállítást használhatja a WiFi jelszavak megtekintésére.

Ez az alkalmazás csak olyan mobiltelefonokra használható, amelyek már be vannak kapcsolva gyökér korábban, a munka jellege miatt, amely sok hozzáférést igényel a rendszerhez.

Íme néhány lépés, amelyet követhet, hogy ellenőrizze a WiFi jelszavakat a Jelszó-helyreállítás segítségével.

 1. Letöltés INGYENES WiFi jelszó-helyreállítás és telepítse a szokásos módon Android-okostelefonjára.
Apps-segédprogramok WiFi jelszó-helyreállító csapat LETÖLTÉS
 1. Győződjön meg róla, hogy megadta a hozzáférést gyökér ehhez az alkalmazáshoz.
 1. Miután hozzáférést kaptak gyökér, Automatikusan megjelenik az INGYENES WiFi jelszó-helyreállítás lista WiFi, amely csatlakozott az Android készülékéhez. Látni Jelszó WiFi, tudsz kattintson a Nézet gombra (szem).
 1. Automatikusan Jelszó Megjelenik a WiFi.
 1. Jelszó A sikeresen megjelenített WiFi-t másokkal is megoszthatja.

Hogyan lehet megnézni a WiFi jelszavakat mobiltelefonokon gyökér nélkül QR-kódolvasóval

Tudta, hogy jelenleg a QR Code sok mindenre használható? Az egyikük WiFi jelszavakat lát Android-on!

A jó dolog az, hogy nem kell rootolni az Android mobiltelefonját. Tehát nem kell attól tartania, hogy a mobiltelefon-garancia elvész, vagy ha felelőtlen emberek feltörik a mobiltelefonját.

Így tekintheti meg azokat a WiFi jelszavakat, amelyek már kapcsolódnak a Samsunghoz, a Xiaomihoz vagy más márkájú androidos telefonokhoz QR Code Scanner:

 1. Letöltés QR Code Scanner

 2. Ez az alkalmazás egyáltalán nem igényel root-t. Tehát a QR Code Scanner alkalmazás letöltése és telepítése után csak ki kell választania a menüt Szkennelés és mentés

 1. Ezután csak kölcsön kell kérnie barátja mobiltelefonját, és válassza ki a mobiltelefonján jelenleg csatlakoztatott Wi-Fi-t, majd válassza a „koppintson a megosztásra” lehetőséget.
 1. Most csak be kell szkennelnie a barátja mobiltelefonján megjelenő vonalkódot. Miután fényképet készített a beolvasott vonalkódról, válassza a "Kész" lehetőséget.
 1. Kész! Megjelenik a Wi-Fi jelszó, és csak annyit kell tennie, hogy beírja a jelszót a barátjához is csatlakozó Wi-Fi csatlakoztatásához.

A Wi-Fi jelszó a beolvasási eredményekből sikeresen megjelenített információk idézőjelei után jelenik meg. Nézze meg az alábbi példát.

BÓNUSZ: Hogyan lehet tudni a WiFi jelszavakat más mobiltelefonokon ~

Hogyan, sikerült-e megnéznie a WiFi jelszót a saját mobiltelefonján a fenti módszerek segítségével? Vagy szeretné tudni, hogyan lehet mások WiFi jelszavait megtekinteni, hogy ingyen szörfözhessen?

Annak ellenére, hogy a cél azonos a WiFi jelszó megismerésére, az alkalmazott módszer természetesen más. Az álnevek betörését valaki más WiFi jelszavába számos módon megteheti.

Az ApkVenue már megvitatta ezt, és ha kíváncsi, olvassa el a következő cikket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az ApkVenue cikke arról, hogyan tekinthetők meg a WiFi jelszavak Android telefonokon. Remélhetőleg a fenti útmutató hasznos volt a WiFi jelszavak csatlakoztatásához az Android rendszeren.

Ha elveszíti vagy elfelejti Jelszó A mobiltelefonhoz korábban csatlakoztatott WiFi-vel a fenti módszerek valóban kipróbálhatók.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is Jelszó vagy más érdekes cikkeket a Naufal.