fél a rajongótól? Ez a 8 hős el tudja érni, hogy a rajongók ne repüljenek a háborús mobil legendákban

Ki ne ismerné ezt a szörnyű bérgyilkos hősöt? Igen, ő Fanny, az egyik bérgyilkos hős, akit nagyon szörnyű hősnek titulálnak, ha megbízható felhasználó tartja.

Ki ne ismerné ezt a szörnyű bérgyilkos hősöt? Igen, ő Fanny, az egyik bérgyilkos hős, akit nagyon szörnyű hősnek titulálnak amikor megbízható felhasználó tartja. Annak ellenére, hogy Fanny olyan hős, akit nagyon nehéz irányítani és függ rajta barnássárga vagy a térképen egy lila ponttal megjelölt erdei szörnyeteg, amely növelheti az őt megölő hős hatását, de ha haladó felhasználó kezeli, akkor a felhasználóval rendelkező csapat nagyobb eséllyel nyer.

Az egyik szörnyű dolog ebben a hősben a készség Acél kábel övé, ez a képesség arra készteti, hogy a kábelt abba az irányba dobja, ahová a játékos mutat, és akkor repül, amikor a kábelt a falhoz kötik. Ha repülés közben eltalálja az ellenfelet, akkor ügyesség Tornado Strike az övé beindul, ez a képesség arra készteti, hogy forgassa a kardot, mint egy tornádó, és szállítson kár az eltalált ellenfélnek. Ráadásul ha ez a képesség olyan ellenfélről szól, akinek van zsákmányjelző, akkor Fanny energiája jobban visszanyeri. Nos, ettől a készségtől fél játékos akik azért foglalkoznak, mert ha Fannyt egy hozzáértő és jó pontosságú felhasználó tartja, akkor ezzel a készséggel mindig megállás nélkül eltalálja az ellenség hősét. levélszemét, mivel az energia mindig regenerálódik, ez azonnal megölheti az ellenség hőseit, ha az ellenséges hősök nem tudnak elmenekülni, vagy nem tudnak szembenézni vele.

  • 5 legjobb hőspult a mobil legendákban
  • Az 5 legtöbb jó hős a mobil legendákban
  • Ez a mobil legendákban szereplő 5 hős drága, hogy megbánja a vásárlást

8 hős, akik miatt Fanny nem tud repülni

De nyugodj meg, nem lehetetlen legyőzni ezt a hősöt. Fanny megölése szükséges jó csapatmunka és biztosan ott van Fanny hőspultja. Akkor kik azok a hősök, akik szembesülhetnek ezzel a Fannyval? Vessünk egy pillantást a következő cikkre.

1. Sabre

Fotó forrása: mobaind.blogspot.com
  • Szerep: Assassin
  • Ajánlott képesség: kábítás, megtorlás

Saber egy bérgyilkos, aki rendelkezik a legfelsõbb képességekkel CC vagy a Triple Sweep elnevezésű tömegirányítás, amely három mozdulat kombinációja kár a nagy a tömeg irányításával együtt. Természetesen Saber legyőzheti Fannyt, főleg, ha egy megnevezett képességgel kombinálják Repülő kard ahol ez a képesség elforgatja a kardot a szablya körül, ha a végsõvel kombinálják, ez a kard összeolvad a szablyával, és további károkat okoz a hõsnek, amely Sabre által végső, de ennek a kombinációnak nem szabad önkényesnek lennie.

Próbáld ki részletekben először találta el Fanny pontját, hogy közel legyen az összes találati pont feléhez. Ezt a Repülő kard készségének felhasználásával teszi, hogy elkerülje Fanny képességeinek spamelését, csak részletekkel kell fizetnie ezzel a készséggel, és ne érje el közvetlenül. Ez a kombináció nagyon jó Fanny megölésére, különösen akkor, ha háború folyamatban lévő.

2. Moszkov

Fotó forrása: mobile-legends.net
  • Szerep: Marksman
  • Ajánlott képesség: inspirál, megtorlás

Annak ellenére, hogy a bérgyilkos hős az a hős, akitől a hős lövész fél játékok, különösen ha olyan hőssel van dolgunk, mint Fanny, aki adni tud kár fenntartható. De nem Moszkovra, feltéve, hogy a megfelelő stratégiát kell alkalmaznia.

Moszkovnak van egy visszacsatolási képessége A halál lándzsa ahová a moszkov teljes erejével lándzsáját dobja, és az ellenséges hősre fogja. Ha a Moszkov dárdájához ragadt ellenség ismét egy másik ellenséges hősre ragad, ez 1 másodperc kábító hatást vált ki. Ha azonban az ellenséges hős, aki elakadt egy moszkov dárdánál, akkor a falra akadt, akkor a kábítási idő 2 másodperc.

Ezt Moskov kihasználhatja, amikor Fanny-val foglalkozik, az elején játékok próbáljon először biztonságosan játszani a torony közelében, ha van egy Fanny a közelben. Mivel a játék elején Fanny könnyedén megöl egy lövészt, közel kerülhet a Toronyhoz, amikor Fanny szenvedélyes megtámad a torony belsejében akkor ez az esélye, hogy a torony hatótávolságában a falnak dobja a halál dárdáját. Akkor üsd meg Fannyt, amikor a lehető legnagyobb mértékben elkábul, nagy eséllyel Fanny meghal, mert kár a nagy torony mellett. Amikor a végéhez közeledik játékok ahol a csapat hőse teljes az építkezéssel, akkor csak meg kell próbálni Fanny-t a falra ragasztani, majd minél többet eltalálni, mert a végén játékok lövész hatalmas lesz kár és a támadás sebessége.

3. Rubin

Fotó forrása: teknosaurus.com
  • Szerep: Harcos
  • Ajánlott képesség: kábítás, villogás

Ruby nem csak megöli Fannyt, annak ellenére, hogy harcos, emiatt gondjai lesznek Fanny megölésével kár az hiányzik. Ennek ellenére nagy ellenállással rendelkezik, ezért nagyon alkalmas használatra tétel féltartály. Hős, aki valóban segíthet a barátoknak abban, hogy megöljék Fannyt, amikor háború, így kevésbé alkalmas a Fanny elleni szólóra nagyon alkalmas csapatmunka.

Rubynak van egy képessége Ne szaladj, Farkaskirály!, ez a készség arra készteti Rubyt, hogy forgassa a sarlóját, ami ellenségeket vonzhat maga köré. Annak érdekében, hogy a csapat legyőzze Fannyt, használja ezt a képességet hatékonyan, amikor Fanny repül a csapat hordáiban, csatlakozzon és használja ezt a készséget. Javasoljuk, hogy használja a kábító képességet, ha a csapatának nincs hős, aki a Ruby-on kívül más tömegirányítási képességekkel rendelkezik, így Fanny hosszabb ideig megállítható, így nagyobb valószínűséggel megölik.

4. Chou

Fotó forrása: mobile-legends-hero.blogspot.com
  • Szerep: Harcos
  • Ajánlott képesség: Pislákolás

Chou régen nagyon szörnyű hős volt, mert van kár ami rendkívüli, azon kívül, hogy ha építőtartályt használ, akkor nagyon idegesítő tank is lesz. Amellett, hogy nehéz megölni, 2 CC képessége is van, mégpedig Jeet Kune Do és a végső képesség, A Sárkány útja amely az ellenséget a levegőbe fogja rúgni. Ami még félelmetesebb volt, hogy akkoriban voltak képességei Shunpo ami minden támadás készségét megteremti, ha ezzel a készséggel elüt, és amikor a végsőkig megteszi az ellenség egyik hősét, akkor immunis lesz minden támadásra is.

Hála istennek Chou voltremake, ahol csak a Shunpo-ja tette immunivá. Hero Chou ugyanaz, mint Ruby, ő az szükség csapatmunka hogy megöljék Fannyt, ha mégis tartják megbízható felhasználó Ez a Chou még mindig egyedül tud menni Fanny ellen.

5. Hayabusa

Fotó forrása: upstation.id
  • Szerep: Assassin
  • Ajánlott képesség: kábítás, megtorlás

Hayabusa nagyon megbízható hős, hogy szembeszálljon Fannyval, mert ennek az egy nindzsának megvan a legfőbb oka, ami megváltoztatja árnyékba és szállít kár az ellenségnek. Ha a cél egyedül van, akkor Hayabusa árnyéka csak ezt a célpontot fogja követni.

Hát nem csodálatos? Hayabusa Ultimate tökéletesen megfelel Fanny szólóval. De mielőtt eltávolítaná a végső dolgot, győződjön meg róla, hogy megtisztította az összes kegyencet, és kiadta a készségeit Quad Shadow hogy amikor az Ultimate elfogy, könnyen elmenekülhet. Amikor sikerül véghezvinni Fanny felé, Hayabusa üldözi Fannyt, miközben ad kár ami nagyszerű, bárhová is repül Fanny, ha ő az egyetlen célpont, de Fanny nem fog tudni adni kár neked.

6. Akai

Fotóforrás: steemit.com
  • Szerep: Tank
  • Ajánlott képesség: kábítás, villogás, gyengülés

Egyszer hívták egy tanknak, amely nem volt túl nagy hatással, de miután voltremake, Akai az egyik legbosszantóbb tank. Most nagyon veszélyes harckocsi, mert tud károsíthatja az ellenfél formációját nevű végső készségét felhasználva Hurrikán tánc, ahol ha ezt a végső Akai-t használja, akkor megpördül és visszavágó hatást vált ki az ellene közeledő ellenségeknek.

Ezzel a végső Akai megállíthatja a repülő Fannyt. Nem fogják eltalálni kár Fanny-tól repülés közben, mert amikor Fanny Akai felé repül, aki végső, akkor Fanny ugrál. Ez valójában Fanny energiapazarlása lesz. Ráadásul, ha Akai-nak sikerül a falhoz szorítani Fannyt, akkor ez alkalom lesz arra, hogy csapata megölje.

7. Helcurt

Fotó forrása: teknosaurus.com
  • Szerep: Assassin
  • Ajánlott képesség: kábítás, megtorlás, villogás, Aegis

Helcurt, az Árnyak hordozója hős, akitől félnek az ellenségek, különösen azok, akik a képességekre támaszkodnak. Mert amikor az ellenség ad kár Helcurt a képességeivel, az ellenség megtapasztalja csend vagy nem tudja ideiglenesen használni a készségeket. Ezen képesség mellett Shadow Rush Ha Helcurt birtokában van az ellenfélnek, az elnémítja az ellenfelet is. A legidegesítőbb ebben a hősben az a végső, amely megnehezíti az ellenség számára, hogy átlássa a környező területet, és nem tudja használni mappába 3,5 másodpercig.

Persze ezt nagyon megijeszti Fanny. Ha Fanny nem használja megtisztító képességét, mert amikor Fanny Helcurt felé repül, akkor Fanny elnémul, így nehéz megadni kár folyamatosan Helcurtnak. Ezenkívül Helcurt még mindig további csendben van, felhasználva az Árnyékrohamát és az adakozás lehetőségét kár míg Fanny nehezen adta kár tól től Halálosan megmérgezett Stinger amikor tele van, akkor el fogja borítani Fannyt, hogy szembenézzen Helcurttal.

8. Martis

Fotó forrása: greenscene.co.id
  • Szerep: Harcos
  • Ajánlott képesség: villogás, megtorlás, kábítás, inspirálás, Aegis

Martis, a nemrégiben megjelent hős vitathatatlanul nagyon szörnyű, azon kívül, hogy sok visszavágási képessége van, Martis rendelkezik a Végső végrehajtói készséggel is, amely szinte megfelel Karinának. Amikor megöli az ellenség hősét a végsővel, akkor a végső újra felhasználható, de a különbség az, hogy a Végső Martist újra fel lehet használni, ha az ellenség hősét csak a végsőjével megöli. Karinával ellentétben, ha bármilyen készséggel vagy alapvető támadással megöl egy ellenséges hősöt, akkor a lehűlési képességei addig csökkennek, amíg újra felhasználhatók lesznek.

Martis visszavágó képességei különös félelmet jelentenek Fanny számára, mert amikor repül, nagyon megzavarják ezeket a képességeket. Skill Ashura Aura behúzza Fannyt az általa létrehozott legyező alakú területre, nem beszélve arról, ha hozzáadja a képességeit Halandó tekercs amely akár 3-szoros visszalépést ad. Ha ezt a két képességet egyesítik, akkor Fannynek gondjai vannak a repüléssel, miközben ad kár és visszacsapás, amíg Fanny ütési pontja el nem hever, addig Martisnak esélye kivégezni Fannyt.

Ez a 8 hős, akikről úgy gondolják, hogy képesek Fanny repülni, de emlékezni kell arra, hogy mi a hős, ha használják játékos megbízható, akkor a hős nagy hős lesz. Ne felejtse el megjegyzéseit és javaslatait az alábbi oszlopban hagyni. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found