6 előny, amelyet akkor kap, ha 6 erdei szörnyet ölsz meg mobil legendákon

A Mobile Legends minden dzsungelszörnyének számos előnye van, amelyeket valóban tudnia kell. Kíváncsi? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

Erdei szörnyek természetesen ismerős, ha gyakran játszik a Mobile Legends játékkal. Az erdei szörnyeket gyakran más néven is ismerik dzsungel szörnyeteg. Term dzsungelezés olyan dolog, amelynek célja erdei szörnyek megölése a megszerzése érdekében Arany, Buff, EXP.

És természetesen ezeknek a dzsungel-szörnyeknek mindegyiküknek több is van előnyök, amelyeket valóban tudnia kell. Különösen akkor, ha kezdő játékos vagy KÍVÁNT ha tudod, hogy később, amikor háborúban vagy, a támadások maximálisak lesznek. Kíváncsi? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

  • Ez a 4 mobil legendás hős egyszerre két szerepet játszhat! Használnia kell, ha nyerni akar
  • 5 hiba, amelyek a Hero Assassin mobil legendákban történő használatakor keletkeztek
  • 5 legszörnyűbb mágus és tartályduett a mobil legendákban

6 előnyt kap, ha megöli ezt a 6 erdei szörnyet! A mobil legendákban

1. Lord Monster

Monster lord a Mobile Legends játékban egy nagy szörny, más néven a király. Megölni ezt a szörnyeteget elég nehéz lehet. De biztos lehet benne kapjon jó előnyöket hozza létre hősét, és ez megkönnyítheti a harc megnyerését is.

Szörnyeteg ez gyakran küzd a játékosokért. Mert a kapott előnyök nagyon jók, ha akkor sikerül legyőzni Ez a Lord Monster a tied lesz. Használhatja a támadás megkönnyítésére és tönkretegye az ellenfél bázisát.

2. Teknős szörny

Akkor a második az Teknős szörny. Azok az előnyök is nagyon jók voltak, amelyek ennek a szörnyetegnek a legyőzése után születtek! Talán nagyon hasznos lehet és nagy hatás mert ha sikerül megölnöd, az megtörténik nyerje az EXP-t és az aranyat amelyet az egész csapat is megszerezhet. Bár nem mindenki képes megölni könnyen, legalább meg kell próbálnia.

3. Rák szörnyeteg

Jaka azt is javasolta, hogy szánjon időt az ölésre Rák szörnyeteg ezt játék közben, mert a megszerzett előnyök nagyon jövedelmezőek. Az Goldtól és az EXP-től kezdődően **, és másodpercenként ** 10 aranyat is kap! Meggyilkolni ezt az egy szörnyeteget, azt hiszem, ezt nagyon könnyű megtenni.

4. Kaszás szörny

Kaszás szörny ez valóban segíthet. Ennek az az oka, hogy ha megöli, megkapja további arany és EXP Nagyon nagy. Nem csak, hogy ez a szörny egyben a barnássárga ami később javulhat mágikus kár és fizikai is hősöd akár 10 százalék.

5. Spinner Monster

Spinner Monster pók alakú. Ezenkívül ez a Spinner Monster is nagyon fontos, és meg kell ölnöd, mert később megteszed védelmet kapott ellenfeleinek akár 10 százaléka. Tehát nagyon hasznos, sőt erősen ajánlott! Csak ez a szörnyeteg elég erős, ezért kissé nehéz legyőzni.

6. Normális szörny

Normális szörnyeteg korábban jelenik meg a többi szörnyhez képest, mert alapvetően ez a szörny a kezdeti szint, más néven ugyanaz legegyszerűbb. Tehát természetes, hogy korán érkezünk. Azt is javasoljuk, hogy ölje meg, mert a kapott előnyök is fontosak, mint pl add hozzá az aranyat és az EXP-t a tiéd.

Mert végül is a hős EXP növelése később nagyon fontos gyorsan növelheti a hős szintjét. Megölni nagyon könnyű, mert Normal Monster az Kis szörny, sokkal gyorsabb K.O mint a fenti öt szörny.

Erről szól Jaka áttekintése az erdei szörnyek megölésének előnyei a legkisebbektől a legnehezebbekig (nagy szörnyek). Ha komoly Mobile Legends játékos vagy, akkor a fenti hat szörny megölése nagyon kötelező.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found