5 mód az önmagában mozgó érintőképernyős hibák kezelésére

Az okostelefon-képernyők gyakran tapasztalnak problémákat, amelyek közül az egyik a szellemírás, vagy az érintőképernyő önállóan mozog. Íme 5 módszer az érintőképernyős hibák kezelésére!

Az okostelefonok képernyőjén gyakran jelennek meg problémák, az egyik az szellemírás. Ez az állapot gyakran okozza az érintőképernyőt a képernyőn egyedül mozogni anélkül, hogy megérintenénk.

Probléma szellemírás ezt több dolog is okozhatja. Tehát ezúttal az ApkVenue ad tippeket 5 mód az önmagában mozgó érintőképernyős hibák kezelésére.

  • 5 Android okostelefon képernyő problémája és hogyan lehet megoldani őket
  • 8 módja annak, hogy a karcos okostelefon képernyője újból új legyen
  • Kreatív módszerek a repedt okostelefon képernyőjének javítására

Íme 5 módszer az egyedül mozgó érintőképernyős hiba leküzdésére

Az érintőképernyős hibák leküzdéséhez először meg kell derítenünk az okát. Miután ismert az ok, meghatározhatjuk, milyen lépéseket tegyünk. Így kell oldja meg az érintőképernyős hibákat :

1. Ellenőrizze a töltő állapotát

A töltő fontos szerepet játszik, mert ettől az eszköztől kapja az áramellátást. A mozgó érintőképernyőt maga okozhatja túlzott elektromos áram. Ez gyakran akkor fordul elő, ha kalóz töltőt használ, nem pedig az eredeti gyári alapértelmezett töltőt.

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Ezért kerülje a használatát kalóz töltősrácok. Mert ha továbbra sem ellenőrzik, akkor nemcsak a képernyőt, hanem az egész okostelefont is károsíthatja.

2. Képernyővédő problémák

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Az önállóan mozgó érintőképernyős hibákat az Ön által használt képernyővédő megrongálhatja vagy problémája is okozhatja. Hogy biztos legyél benne, próbáld ki tisztítsa meg a képernyővédő réteget, ha mégis megtörténik, először próbálja meg eltávolítani az okostelefon képernyővédőjét.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Túlmelegedett okostelefon

Fotó jóvoltából: Shutterstock

A túlfűtött okostelefon valóban különféle problémákat okozhat, amelyek közül az egyik egy érintőképernyős hiba, és önmagában mozog. Ha úgy érzi, hogy okostelefonja felmelegszik, és hiba jelenik meg a képernyőn, először hagyja abba a használatát és várja meg, amíg a hőmérséklet normalizálódik.

4. Próbálja meg kalibrálni az érintőképernyőt

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Megteheti, hogy megoldja az érintőképernyő hibáját, amely önmagában mozog kalibrációs lépés. Használhat speciális alkalmazásokat, mint például a MultiTouch Tester vagy az érintőképernyős kalibrálás. Ez az alkalmazás tesztek sorozatát hajtja végre annak megállapítására, hogy az okostelefon képernyője továbbra is megfelelően működik-e vagy sem.

Letöltés Apps Utilities 511plus

5. Vigye el az okostelefon-javító helyre

Fotó jóvoltából: Shutterstock

Ha a probléma továbbra is fennáll megjelent és rosszabb lett, azonnal forduljon szakemberhez. Ennek oka lehet, hogy az okostelefon képernyője teljesen megsérült, és javításra szorul. Ne próbálja meg szétszedni a mobiltelefonját srácok, jobb hagyja a szakértőkre.

Szóval ennyi volt 5 mód az önmagában mozgó érintőképernyős hibák kezelésére. Ha érintőképernyős hibái vannak, próbálkozzon a fenti tippekkel. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone képernyő vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found