A 7 legjobb ingyenes tűzszereplő 2020-ig, képességeik remegéssé teszik!

A következő hét legjobb Free Fire 2020 karakter megkönnyíti az önálló és jövedelmező képességeiknek köszönhetően a kifinomult képességek elsajátítását.

A legjobb ingyenes Tűz karakter természetesen mindig vita folyik a játékosok között ebben a csata királyi játékban. A PUBG Mobile-tól eltérően az FF karakterek olyan képességekkel vannak felszerelve, amelyek segítenek a játékban.

Nemcsak saját magának válik hasznára, sőt vannak olyan karakterek is, akik rendelkeznek képességekkel barnássárga a csapattársaknak, tudod. Ezért nagyon fontos kiválasztani az FF játék legjobb karakterét, a bandát.

Ennek a hős koncepciónak a létezése minden bizonnyal hasonlóvá teszi a Free Fire -t Apex Legends amelyeket konzolokon és PC-ken játszhat.

Ez a hős koncepció bizonyos összetettséget is nyújt, mivel minden szereplő rendelkezik bizonyos képességekkel és szerepekkel, amelyeket először meg kell tanulnia.

Azoknak, akik szeretik a stratégiai elemet csata royale, a Free Fire karakter képességeinek kombinációja nagyon alkalmas lesz, te.

Ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti a 2020 legjobb Free Fire karakterei ami lehetőséget ad arra booyah tehát egyre nagyobb. Nézd meg!

1. Andrew (A legjobb ingyenes karakter nélküli tűz)

András a Free Fire egyik legnépszerűbb szereplője, mert nagyon megkönnyíti és alkalmassá teszi kezdőknek.

Skill Páncélszakember Andrew passzív és automatikusan elkészíti a játékban kapott mellényt nem könnyen törékeny.

Minden játékos határozottan kihasználhatja ezt a képességet, így Andrew sokkal hasznosabbá válik, mint más karakterek, akiknek képességei a helyzettől függenek.

Ha elég szerencsés vagy és megtalálod mellény Magas szintű játékban Andrew képességei valóban segítenek tovább élni.

A Free Fire legerősebb karakterének megszerzése nagyon egyszerű. Csak be kell jelentkeznie, és néhány játékot kell játszania. Ha régi játékos vagy, biztosan megvan már ez a karakter.

2. Kelly

Andrew mellett van egy másik karakter is, akinek univerzális képességei vannak, amelyeket minden játékos kihasználhat, mégpedig Kelly.

Futó sportolóként jellemzett karakterként nem csoda, hogy ennek a nőnek passzív képességei vannak Gondolatjel melyik tud növelje a futási sebességet 6% -kal.

Játékként csata royale, A Free Fire használja a rendszert biztonsági zóna ami folyamatosan változni fog, és szinte folyamatosan mozgásra kényszeríti a játékost, ezáltal Kelly nagyon hasznos lesz.

Kelly azonban valójában jobban megfelel azoknak a játékosoknak, akik már ismerik a helyszínt zsákmány, így elérheti ezt a helyet más játékosok előtt.

Azonban, hogyan lehet megszerezni a Kelly ébredést elég furfangos. A Free Fire legjobb karakterének frissítésének egyik módja az ölj meg 200 ellenséget és booyah 20-szor bármilyen módban.

3. Rafael

Azoknál a játékosoknál, akik inkább lopakodva játszanak, vagy opportunista taktikát alkalmaznak, Rafel a megfelelő választás egyedülálló képességeivel.

A legerősebb Free Fire 2020 karakter aktív képességekkel rendelkezik Holt csendes amit ha használnak, az elkészíti eltűnt a minimapról néhány másodpercig.

Ne felejtsd el, banda, tovább csata royale a célod a túlélés a végsőkig. Tehát használhatja ezt a készséget szippantás ellenségek, félelem nélkül, hogy felfedezik őket.

Ha lövöldözés zajlik, akkor Rafael ügyessége felhasználható az ellenfél lesújtására, ami szintén hasznos, ha barátjának segít.

Ahhoz, hogy megszerezd ezt a karaktert, sajnos muszáj töltsön fel 499 gyémántot múlt. Vásárolhat is csomag Rafael karaktere áron 2500 gyémánt.

4. Paloma

A Szabad Tűzben az egyik gyakran felmerülő probléma az, hogy mely tárgyakat kell magaddal hoznod, különösen, ha nem találod őket Hátizsák a játék elején.

Nos, azok számára, akik szeretnek zavarodni zsákmány, Paloma lehet egy opció, banda, mert van képessége Fegyverkereskedelem mitől lőszer gépkarabély nem csökkenti a kapacitást.

Valóban kénytelen lesz használni gépkarabély, de mivel ez a fegyver a Free Fire egyik legerősebb fegyvere, az ApkVenue nem utasítja el.

Paloma készsége a túlélésben is segíthet, bandázhat, mert hordozhatja medkit inkább kiegészítő készletként.

Paloma DJ Alok, Laura és Kelly mellett egy legjobb FF karakterkombináció 2020, tudod. Csak annyit kell feltölteni 499 gyémánt hogy eljuthasson Palomába.

5. Olivia (Legjobb FF karakter)

Ez a karakter tökéletes azok számára, akik nem szeretik magányosnak lenni, mert Olivia a Free Fire legjobb mellékszereplője, aki a legkellemesebb is a szemnek.

Olivia készsége nagyon hasznos, ha mélyen játszik duó vagy osztag azon karakter miatt ban ben-feléleszt Olivia további HP-t kap.

Olivia nagyon hatékony belül osztag mert az egyik karakter felelős lehet a támadásért, egy másik pedig megóvhatja Oliviát az ellenséges támadásoktól.

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni ezt az egyetlen támogató karaktert, fizethetnek 399 gyémánt vagy 2600 gyémánt hogy egy sor köteget készítsen karakterekkel.

6. Nikita

Bocs, banda, Jaka most egy kicsit szubjektív, mert mégis Nikita rendelkezik egy kissé specifikus képességekkel, az ApkVenue személy szerint nagyon szereti ezt a karaktert.

Nikita nevű passzív képesség Lőfegyver-szakértő engedje meg a játékosoknak Használat esetén gyorsabban töltse fel a fegyvereket géppisztoly (SMG).

Az SMG nem olyan népszerű gépkarabély mert távolsági harcra nem használható, de ez a fegyver igen tűzgyorsaság magas.

Nikita képességeivel együttvéve az SMG közepes hatótávolságú bandáknál nagyon halálos lehet.

Ahhoz, hogy megkapd ezt a 2020 legjobb Free Fire Fire karaktert, ki kell hoznod 499 gyémánt vagy 2500 gyémánt verzióhoz csomag ruháival.

7. Hayato (szabad legerősebb karakter)

Először beteg, később szórakozz, bandázz és Hayato úgy tűnik, valóban megfelel ennek a közmondásnak. A legerősebb FF karakter ezen a területen azt mondhatja, hogy specializálódott tartály.

Hayato passzív képességekkel rendelkezik Bushido nagyon veszélyes hol Amikor csökkent a vére, Hayato páncél behatolási képessége megnő.

Karakterként, amelyet a szamuráj, Hayato passzív készsége közelharci fegyverekkel kombinálva nagyon hatékony. Nagyon alkalmas azok számára, akik szeretnek barbározni.

Jaka személy szerint ritkán használja ezt a karaktert, de amikor látta, hogy Hayato közeledik, képességei miatt gyakran magától pánikol.

Hayato megszerzéséhez áron megvásárolhatja 499 gyémánt vagy megvásárolhatja a csomagot, ahol Hayato készségeit azonnal a 4. szintre emelheti.

Az ApkVenue szerint ezek a bandák a 2020 legjobb 7 ingyenes tűzszereplője. Valójában nincsenek rossz karakterek ebben a játékban, minden attól függ, hogy mindenki hogyan játszik.

Tehát az ApkVenue reméli, hogy ezekkel a tippekkel már nem kell bajlódnia a gyémántokkal vásárolni kívánt karakter kiválasztásában.

Mi a véleményed a fenti karakterről? Van más karakterajánlata, banda? Oszd meg a megjegyzések oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Ingyenes tűz vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found