7 nyílt világú játék a legszélesebb térképpel, amelyet a játékosoknak meg kell játszaniuk

Ezúttal az ApkVenue 7 nyílt világú játékról oszt meg információkat a legszélesebb térképpel. Cekidot!

Nyílt világ világszerte a játékosok egyik legkedveltebb műfajának tűnik. Miért? A feltárás szabadsága a nagyvilágban, miközben különféle tevékenységeket végeznek benne, a nyílt világú játékok fő vonzereje. Valójában az átlagos nyertes GOTY vagy az év játéka minden év egy nyílt világú játék játékából származik.

Ahogy a neve is sugallja, a nyitott világ minden bizonnyal kínál egy nagy térkép számtalan tevékenységgel végezhető benne. Néhány nyílt világú játékban még olyan térképek is vannak, amelyek egészen széleskörűek órákig tartott vagy napok minden sarok felfedezéséhez. Ezért ezúttal az ApkVenue megosztja az információkat 7 nyílt világú játék a legszélesebb térképpel. Cekidot!

  • Indonéz gyermekek által készített 7 csevegőalkalmazás, amelyet ki kell próbálni!
  • Kerülje el ezt az 5 dolgot, hogy okostelefonjának ujjlenyomat-érzékelője utolsó legyen!
  • Hogyan szerezhetünk root hozzáférést anélkül, hogy rootolnunk kellene az Android-ot

7 nyílt világú játék a legszélesebb térképekkel, amelyeket el kell játszanod!

1. Csak a 3. ok

Csak a 3. ok a 3. sorozat franchise Just Cause fejlesztette ki Avalanche Studios. Ez a játék egy nyílt világú játék, amelyben erős a cselekvés érzéke. Óriási játék tartozik Square Enix ennek is van egy szuper széles térképe. Ha kiszámolják, a Just Cause 3 térképének területe hozzávetőleges 1000 négyzetkilométer.

Ne feledje, ha a terület nagy része be van kapcsolva Mediterrán Medici hatalmas tenger, de az a tény, hogy erre a játékra nincs szükség Betöltés lenyűgözőnek számít bármelyik területre menni. Becslések szerint időbe telik kb. 8 óra hogy felfedezzék a mediterrán mediterrán Medici minden centiméterét.

2. Ghost Recon Wildlands

Ubisfot úgy néz ki, hogy sikerült elkészítenie Ghost Recon Wildlands hogy szegecses nyílt világú játékként jelenjen meg. Nem csak a rengeteg elvégezhető küldetés és tevékenység, de a játék területe is széles nagyon masszív.

A terület minden széle Bolívia ebben a játékban a becslések szerint körülbelül 21 km nagyságú. Ha összességében vesszük figyelembe, akkor az előrejelzések szerint a játék teljes területe el fog érni kb. 440 négyzetkilométer.

3. Grand Theft Auto V

A Grand Theft Auto létezését a játékvilágban nem lehet tagadni. A világ hatalmasságáról híres játék most elérte az 5. sorozatot, nevezetesen a tegnap 2013-ban megjelent GTA V.

Mintha a hagyományokat követné, a GTA minden új sorozata mindig kínál docket amely egyre szélesebb. A bizonyíték, hogy a GTA V a legnagyobb nyílt világú játék Rock sztár területe körülbelül 81 km négyzet.

4. Xenoblade Chronicle X

Sokak szerint a Wii U hatással vannak a konzolon megjelenő játékokra. Azonban, Xenoblade Chronicle X mintha mindent tagadna.

Ez a nyílt világba burkolt ARPG műfaji játék új ízelítőt kínál a Wii U játékok világában, nevezetesen egy hihetetlenül nagy térképet. Bár a legtöbb terület ebben a játékban kopár földet tartalmaz és nincs élete, valójában ennek a játéknak a teljes területe négyzetenként kb. 400 km.

5. Assassin's Creed 4 fekete zászló

Franchise Assassin s Creed akció kalandjátékként ismert, amely nagyon széles és nagy térképet kínál. Nos, folytassuk a sorozatot Fekete zászló, Ubisoft nagyon jól megteremtette a Karib-óceán térségét.

Igaz, ha a fekete zászló térképe többnyire óceánok uralják. Azonban a meglehetősen nagy szigetek száma legalább tíz órát vehet igénybe, ha mindegyiket felfedezni szeretné. Mi több, a város olyan Kingston és Havanna meglehetősen kompakt városközpont a felfedezéshez. Becslések szerint ennek a játéknak a területe körülbelül 87 négyzetkilométer.

6. Legend Of Zelda Breath of Wild

Legend of Zelda Breath of Wild az egyetlen játék a franchise-ból Zelda amelynek a legszélesebb területe, valamint a nyitott világ műfaja van benne. Ez a játék sokat arat pozitív áttekintés kritikusoktól és rajongóktól egyaránt.

A kínált terület meglehetősen széles, így más nyílt világú játékokkal, például A Witcher vagy az Elder Scroll. Az egyik felhasználó Reddit nevezett CrystalVivian megjegyezte, hogy ennek a játéknak a területe körülbelül 72 négyzetkilométer. Ez nem foglalja magában azokat a más területeket, amelyek nem fedezhetők fel, ill nem játszható.

7. A boszorkány 3 - vad vadászat

Nem csak széles, A Boszorkány olyan egyszerű, mint a benne elvégezhető tevékenységek és tartalom, mint pl mellékmisszió, szerződés, fő küldetés, új területeket és tartalmat tartalmazó új bővítésekre. Kb 150-200 óra hogy mindent befejezzek.

CD Projekt RED egyszer azt mondta, hogy a Witcher 3 térképmérete 139 négyzetkilométer. Az intézkedés azonban tartalmaz egy olyan területet, amely nem lehet megadni vagy játszott. A Reddit egyik felhasználója, mégpedig m051293, megjegyezve, hogy a Wither területe megközelítőleg 55 négyzetkilométer.

Ennyi volt 7 nyílt világú játék a videojáték-ipar legszélesebb térképével. Ilyen nagy területen természetesen órákba telik, míg mindent elkészítenek. A fenti 7 játék közül melyik a kedvenced? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found