Az 5 legjobb programozási nyelv, amelyet 2017-ben széles körben használnak

az elmúlt években, még 2017 februárjáig. Mit gondolsz, mi a legjobb programozási nyelv 2017-re?

Számos programozási nyelvet használnak szoftverek, Android-alkalmazások, alkalmazások létrehozására Mobil mások, még programozási nyelvek is, hogy klassz weboldalt hozzanak létre. Tehát a digitális korszak fejlődésével ott van a legjobb programozási nyelv, amelyet meg kell tanulnia.

Miért van az, hogy? Ezt a programozási nyelvet ugyanis az elmúlt években széles körben használták, még 2017 februárjától is. Mit gondolsz, mi a legjobb programozási nyelv 2017-ben?

  • Ezek a programozási nyelvek és a legjobban fizetett informatikai szakmák
  • 5 új programozási nyelv, amelyet meg kell tanulni
  • Hacker akarsz lenni? Ez a programozási nyelv, amelyet meg kell tanulnia

5 legjobb programozási nyelv 2017

1. SQL

Fotó forrása: Fotó: Udemy

SQL vagy Strukturált lekérdezési nyelv ez valóban az egyik programozási nyelv mainstream vagy az IT-játékosok használják a legszélesebb körben. Valójában ennek az egy programnyelvnek a használata eléri az 50 000-et ebben az évben.

Ezt a programnyelvet általában az adatok rendszerezésére használják Relációs adatbázis-kezelő rendszer vagy RDBMS. Tavaly a Microsoft kiadta az SQL Server 2016-ot, amely számos új funkciót vezetett be, hogy még jobb legyen nyílt forráskód.

2. Java

Fotó forrása: Fotó: Nearsoft

Aki nem tudja ugyanezt Jáva? Ezt a programozási nyelvet mindenki széles körben használja, még azok is, akik csak a kódolást tanulják. Ennek oka, hogy a Java programnyelv felhasználói növekedése 2017 folyamán közel 30 000-et ért el.

A Java egy jól ismert programozási nyelv, amelyet általában különböző célokra használnak, például operációs rendszerek, programozó eszközök és platformok számára. Leghatározottabban Android-alkalmazások, számítógépes alkalmazások is videójátékok általában Java használatával készül.

3. Python

Fotó forrása: Fotó: Ozassignmenthelp

Piton az a programozási nyelv, amelyet 2016-ban mostanáig a legszélesebb körben használnak a munkahelyeken. Általában a Pythont használják magas szintű programozáshoz. Érdekes módon maga a Python egy olyan kódoló nyelv, amelyet nagyon könnyű megtanulni.

Számos könyvtár a matematikához, a fizikához és az oktatás természetes feldolgozásához kötötte ezt az egy programnyelvet. Az olyan óriási cégek, mint a Google, a Yahoo, a NASA, a PBS és a Reddit, a Python-ot használják webhelyeikhez.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. JavaScript

Fotó forrása: Fotó: Udemy

A JavaScript 2016-tól 2017 elejéig szintén jó programozási nyelv. Valójában mit lehet tenni a JavaScript-szel? Sok!

Először is felhasználhat egy hihetetlenül jó weboldalt, majd egy játékot az interneten. Maga a JavaScript kompatibilis mindennel böngésző amit általában használ. Tehát a kudarc esélye kevés.

5. C ++

Fotó forrása: Fotó: Visualstudio

Programozási nyelv C ++ közel 20 000 állásajánlatot mutat be, amelyek elsajátításához szükséges. Tehát következtetni lehet arra, hogy magát a C ++ -ot széles körben használták 2016-tól 2017 februárjáig.

Maga a C ++ egy C alapú általános programozási nyelv Nyelv. Maga a C ++ meglehetősen nagy teljesítményű, nagy teljesítményt nyújt szoftver rendszerek, játékmotorok, webes és asztali alkalmazások kiépítéséhez.

Ez az 5 programozási nyelv, amelyet 2017-ig széles körben használnak. Ne felejtsen el elolvasni a programról szóló cikkeket és Jofinno Herian egyéb érdekes írásait.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found