a nyomtatott könyv tartalmának egyszerű másolása és beillesztése a számítógép szövegébe

Az iskolai vagy főiskolai feladatok elvégzésénél általában ajánlatot kell tennie egy könyvből. Tehát az ApkVenue egy egyszerű módot kíván adni a nyomtatott könyv tartalmának másolására és beillesztésére a számítógép szövegébe.

Azok számára, akik még mindig iskolában vagy főiskolán tanulnak, általában a feladatok elvégzéséhez kivonatokat kell venniük könyvekből. De bizonyára lusta vagy, ha be kell írnod ​​egy mondatot a könyvbe. Különösen, ha az idézni kívánt szavak sokak, például egy oldal teljes. Nos, az ApkVenue egy egyszerű utat akar neked adni másolás beillesztés a kinyomtatott könyvek tartalma szöveggé válik a számítógépen.

  • A Notebook automatikus másolása a Microsoft Word dokumentumba
  • Hogyan készíthet egyedi fényképeket a fotók szöveggé alakításával
  • Hogyan készítsünk automatikus szöveget Androidon

Az alkalmazott módszer az OCR (Optikai karakter felismerés). Az OCR működése az, hogy felismeri a képben lévő írást és átalakítja digitális szöveges karakterekké. Az ApkVenue azonnal megmondta a lépéseket, igen!

A nyomtatott könyv tartalmának egyszerű másolása és beillesztése szöveggé a számítógépen

  • Készítse elő a kapott képet letapogatás az idézni kívánt könyvet. Próbáld ki letapogatás vagy könyvének fényképe nagy képfelbontással, és ügyeljen arra, hogy az íráson ne legyenek foltok vagy karcolások.
  • Ön Letöltés múlt szoftver a következő. Neve FreeOCR. Aztán te telepítés mint általában. Meg tudod csinálni.
Apps Produktivitás Paperfile LETÖLTÉS
  • Miutántelepítés, nyissa meg a programot. Ezután kattintson a jelre x piros szín a szöveg törléséhez alapértelmezett ami létezik. Ez a szöveg valójában egy rövid utasítás a program használatáról FreeOCR.
  • Kattintson a gombra "Nyisd ki" kinyitni fájlokat az eredmény letapogatás vagy fotó a könyvéről.
  • Válassza ki a kapott képet letapogatás vagy egy könyv fényképe, amelyet szövegként szeretne használni. Kattints tovább "Nyisd ki". Több képet vagy oldalt is kiválaszthat.
  • Kattintson a gombra "OCR" hogy elindítsa az OCR folyamatot. Ha a beírt kép több, akkor választhat "OCR aktuális oldal" csak egy oldal feldolgozásához, vagy válassza ki "OCR összes oldal" az összes oldalra egyszerre.
  • Várja meg az OCR folyamat futtatását. A folyamat hossza függ a beírt kép szövegének mennyiségétől.
  • Miután megjelenik a szöveg, nézze meg az egyes szavakat, hogy voltak-e hibák a szöveg olvasásakor. Mivel a szavak pontossága az eredmények egyértelműségétől is függ letapogatás a könyved.
  • Utána lehetBlokk a szöveg egy része vagy egészemásolat másik programra. Formában is menthet fájlokat * .txt (jegyzettömb), * .doc (Microsoft Word) vagy RTF.

Nos, most megváltoztathatja a kinyomtatott könyv szövegét, hogy a lehető leggépeltebb legyen másolás beillesztés és tetszés szerint szerkesztheti. Ennek a módszernek valóban hasznosnak kell lennie, ha bent van határidő szoros. Például olyan feladatok, amelyek csak egy napot kapnak, vagy nincs időd, mert más munkával van elfoglalva. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found