a legújabb Android 10 funkcióinak és előnyeinek gyűjteménye 2019-ben

A Google hivatalosan bejelentette, hogy az Android 10 lesz a legújabb Android Q neve. Ezen kívül mik az Android 10 jellemzői és előnyei? Gyere, nézd meg az értékeléseket!

Nem kell tovább várni! A Google meglepő módon bejelentette az Android OS hivatalos nevét, amely az Android 9.0 Pie sorozat utódja.

Android 10 hivatalosan az Android Q név lett, így az édes ételnevek, például a KitKat, a Lollipop, a Marshmallow, a Nougat, az Oreo felhasználásának trendje a Pie-re maradt.

Akkor a Google miért döntött úgy, hogy nem használja tovább az édes étel elnevezést? És bármi Az Android 10 jellemzői és előnyei kit fognak bemutatni? Nézze meg az értékeléseket!

A Google bejelentette, hogy az Android 10 az Android Q hivatalos neve

Az Android Q Beta azóta megjelent 2019. március 13 akkor és több eszközön is élvezhető, például a Google Pixel sorozatban sorozat, kezdve a régi sorozattól a legkésőbbiig.

Azóta sokan gondolkodtak azon édesség nevében, amely ezt az új Android OS sorozatot jelöli. Kezdve Quiche, Queijadas, Pudingkirálynő, és mások.

Jelentés a A perem, A Google meglepő módon bejelentette az Android Q hivatalos nevét, amely várhatóan idén a száraz évszakban jelenik meg hivatalosan.

Fotóforrás: 9to5google.com

Igen! Android 10 lett az Android operációs rendszer hivatalos neve, elhagyva az édes ételek nevének trendjét (desszert), amelyet még legalább az elmúlt 10 évben használtak.

Ez azt is jelenti, hogy a jövőben a számokat használó sorozat használata lesz a szabvány. Például a Android 11 stb.

Miért nem használja az Android 10 már az édes étel elnevezést?

Indító nyilatkozat Sameer Samat, Android termékmenedzsment-alelnöke mondd, hogy a névadás használ desszert világszerte kevésbé ismert, főleg több országban.

Mint "pite" ami nemcsak édes étel, "nyalóka" amelyet az "L" és az "R" kiejtésének több nyelven való hasonlósága miatt nehéz kimondani "mályvacukor" ami egyes országokban nem ismert.

Sőt, az Android mára vált márka globális törvény, amelyet minden körnek meg kell értenie. Tehát a jövőben az Android számok, csoportok szerint lesz rendezve.

Ezzel együtt Google be is jelentette az Android "fejlődését" azáltal, hogy néhány változtatást végrehajtott az általuk használt logón és ikonokon.

Amint arról beszámoltunk GSMArena, logóírás "android" változásokat tapasztal betűtípusok használt.

Ahol egyszerűbbnek tűnik, több ívelt oldallal, amelyek tükrözik a jövőben használt felhasználói felület kialakítását.

Zöld robot ikonra szintén változást tapasztalt, ahol az Android logó ezúttal csak a fejet használja. Míg a testrész eltávolításra került a logó használatából.

A Google az ikon színét is kékes zöldre változtatja, amelyet az előző verzióhoz képest könnyebben láthatunk, különösen néhány színes vak szenvedő számára.

A legújabb Android 10 2019 jellemzőinek és előnyeinek gyűjteménye

Android Q béta amely hatodik sorozatába lépett, az előző szériához képest számos jellemzővel és előnnyel rendelkezik.

Melyik lesz a fő jellemzője később az Android 10-ben?

1. Legújabb Dark Mode

Fotóforrás: gadgethacks.com

Mint ismeretes, az Android 9.0 Pie sötét móddal is rendelkezik, ill Sötét mód bár még mindig nem tökéletes.

Android 10-en a Google továbbfejlesztette a Sötét módot. A fehér elemek sötétszürkévé, egyes elemek, például az értesítések és a menük pedig feketévé válnak.

Ez a Sötét mód más alkalmazásokon is működik, például az Instagramon és a WhatsAppon.

2. Összetettebb értesítési lehetőségek

Az Android 10 következő legújabb funkciója, hogy lehetővé teszi az értesítések figyelmen kívül hagyását elcsór jobbra.

Korábban jó vele elcsór balra vagy jobbra, figyelmen kívül hagyhatja az értesítést. De Android 10-n, most ha úgy dönt elcsór balra vagy jobbra értesítési lehetőségek kiadása, banda.

3. Navigáció Gesztus

Az Android 10 is a legtöbbet hozza ki belőle navigációs használat gesztus a képernyőn, amely interaktívabbá teszi a felhasználóval.

Néhányon frissítés megy tovább, talán egy lehetőség navigációs sáv el fogja hagyni a fejlődést, és tovább fog lépni vele gesztus a képernyő alján balra és jobbra.

Egyéb Android 10 funkciók és előnyök ...

4. Gazdagabb témaválasztás

Az Android 10 emellett a testreszabási lehetőségek szélesebb választékát kínálja felhasználói felület (UI). Kezdve a felhasználói felület színeinek, betűtípusainak és ikonalakjainak kiválasztásával.

5. Pillanatkép A képernyő alakját követi

Fotóforrás: 9to5google.com

Az Android 10 rendelkezik egy olyan funkcióval is, ahol a felhasználók választhatnak képernyőképeket (képernyőképek) követi a HP képernyő alakját.

Mi az Android telefonod bemetszés vagy ív képernyőkép Android 10-en a mobiltelefon képernyőjének alakját fogja követni. Beleértve az ívelt oldalt is (lekerekített sarok).

6. Vészhelyzeti speciális gomb

Ha régen jellemző volt Vészhelyzet Kicsit nehéz megtalálni, most Android 10-nél csak néhány másodpercig kell lenyomnia a Bekapcsológombot, hogy előhozhassa.

A Vészhelyzet opció megjelenik a lehetőség alatt újrakezd vagy Leállitás tovább okostelefon Android.

7. Megosztás WiFi QR-kóddal

Fotóforrás: androidpolice.com

Nos, az Android 10 legújabb funkciói és előnyei, ez vitathatatlanul a régóta várt funkció a WiFi műértők számára.

Ehelyett bonyolultnak kell lennünk, ha itt-ott beszélgetünk, hogy lássuk Jelszó Wifi barátainknak, az Android 10-en megoszthatja Jelszó Wifi elég egy QR-kód használatával.

8. Zenelejátszó be Mindig látható

Az Android 10 legújabb funkciói és egyéb előnyei azok, amikor éppen vagy zenél, vágány amit hallgat, automatikusan megjelenik a kijelzőn zár képernyõ, különösen a okostelefon jellemzőkkel mindig kiállítva.

9. Asztali mód

Aztán az Android 10 is hoz jellemzők asztali mód mint mindig a Samsung Dexnél, amely lehetővé teszi a műtétet okostelefon mint egy PC, banda.

Nos, az Android 10 hasonló funkciókat fog felhozni, de nincs szükség további eszközökre, például a Samsung Dex-re. Nem érdekes?

10. Adatvédelmi ellenőrzések

Az Android 10 szintén rugalmasságot biztosít adatvédelmi ellenőrzés. A helybeállításokhoz hasonlóan több dolgot is megtehet, nevezetesen azt, hogy folyamatosan használható, csak akkor, amikor az alkalmazást használja, vagy soha.

11. Támogassa az összecsukható képernyő eszközöket

Fotóforrás: androidauthority.com

Az Android 10 is készen áll a befogadásra felhasználói felület amelyet a készüléken fognak használni okostelefon összecsukható képernyő, amely trend lesz a következő években.

Például Samsung Galaxy Fold vagy Huawei Mate X amelyet idén jelentettek be, banda.

12. Menü Ossza meg Továbbfejlesztett

Az Android 10 rendszer menüjében Ossza meg van néhány kiigazítás az előző verzióhoz képest. Tehát hivatkozás megosztása vagy a média gyorsabban elérhető a felhasználók számára.

13. Mélység fotóeffektusok

Az Android 10 több fotóeffektussal rendelkezik, többek között fókuszáltabbá teszi a fényképeket és simítja a bokeh hatást.

Ne felejtsen el más fényképezőgép-effektusokat sem, például haladó 3D és kibővített valóság az Android 10-en is maximalizált.

14. Opciók Screen Recorder Veleszületett

Fotóforrás: gadgethacks.com

Akkor az az érdekes az Android 10-ben, hogy már nem kelltelepítés harmadik féltől származó képernyőrögzítő alkalmazás tevékenységek rögzítésére, például játék közben.

Itt a Google főleg közvetlen képernyőfelvételi alkalmazásokat fog biztosítani okostelefon tiszta Android operációs rendszerrel!

15. Egyéb Android Q funkciók és előnyök

Az Android 10 fentiekben áttekintett tulajdonságain és előnyein kívül még mindig sok új dolog kerül bemutatásra egyesekben frissítés előre.

Sőt, az Android 10 operációs rendszer szintén nem végleges, és még mindig szakaszban van béta amelyet idén csak a száraz évszakban adnak ki nyilvánosan.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Itt vannak még egyedi és kifinomultabb funkciók és trükkök az Android Q-hoz!

Nos, ez a legújabb Android 10 áttekintése, annak jellemzőivel és előnyeivel együtt. Azok számára, akiknek még nincs meg, jobb megvárni a hivatalos megjelenési dátumot, banda!

A fenti funkciók közül melyik hasznos az Ön számára? Osszuk meg véleményünket az alábbi megjegyzések oszlopban, és ne felejtsük el, hogy lépést tartsunk a JalanTikus.com oldalon található információkkal.

Olvassa el a cikkeket is Android operációs rendszer vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found