Nem kisgyerekeknek, ez az 5 legbrutálisabb és legkísértetiesebb anime!

De láthatóan nem minden animét nézhet minden korosztály. Több olyan anime is létezik, amelyek kifejezetten felnőttek számára készültek. Nem hiszek? Gyere, lásd, minden idők öt legbrutálisabb és legkísértetiesebb animéje ...

Japánból származó anime vagy rajzfilmek nagyon népszerűek Indonéziában. Bár manapság ritkán mutatják be a tévéképernyőkön, a tinédzserek gyakran az interneten keresztül nézik.

De láthatóan nem minden animét nézhet minden korosztály. Több olyan anime is létezik, amelyek kifejezetten felnőttek számára készültek. Nem hiszek? Gyere, lásd, minden idők öt legbrutálisabb és legkísértetiesebb animéje ...

  • Ne nézd meg ezt a 7 animét, ha nem akarod lemondani a böjtöt (1. rész)
  • Ne nézd meg ezt a 7 animét, ha nem szeretnél lemondani a gyorsról (2. rész)
  • Csak felnőttek! Íme 5 anime játék a Steam-en, amelyek zsidók

Ez az 5 legbrutálisabb és legfélelmetesebb anime!

1. Berserk

Fotó jóvoltából: Kép: Koei Tecmo

Ez az anime egy utazást mesél el Belek hogy bosszút álljon Griffith. Ennek az az oka, hogy Griffith feláldozta Guts összes barátját (beleértve magát Guts-ot is), sőt meg is erőszakolta azt a lányt, akinek Guts istenné szeret válni.

Útközben Gutsnak bármi ellen küzdenie kell, legyen szó démonokról vagy szörnyekről vagy emberekről, természetesen brutális események nagyon gyakran előfordulnak. Útközben akad néhány figyelemelterelő felnőtt jelenet is, ami sokkal színesebbé teszi ezt az animét.

2. Parazita

Fotóforrás: Kép: ShowCase

Van egy produkció Őrültek háza ami elég híres az olyan animékkel, mint Sakura kártyatartó vagy Halállista. A Parasyte című anime parazita idegenekről mesél, amelyek testüket átveszve támadják meg az embereket.

De a közönséges animével ellentétben ez az anime rettenetes jeleneteket mer bemutatni, amelyek meghaladják az emberi észeket. Mint a jelenet, amikor valaki megeszi a fejét, vagy más emberi részeket. Mivel nagyon izgalmas, ez az anime egy élő akciófilm-adaptációt is kap.

3. Elfen hazudott

Fotó forrása: Kép: JxbP

Anime egy aranyos főszereplővel Lucy tulajdonképpen. Olyan pszichés képességekkel rendelkezik, amelyek bármit mozgathatnak körülötte 2 méteres távolságig, így a laboratóriumban ragadva tartják.

Az anime elején kiadják Lucyt. Bármi okból megölt minden embert ott. A gyilkosság különösen brutális volt, mivel bőséges vért és megcsonkított emberi testet tartalmazott.

4. Tokió Ghoul

Fotó forrása: Kép: Creepypasta Wiki

A legtöbbeteknek ismernie kell ezt az animét, mert nagyon népszerű volt. Mond egy alakot Vámpír körülöttünk lévő emberek formájában. Bár hasonlóak az emberekhez, a ghoulok emberi húst és vért esznek.

A megnevezett ghoul egyik lehetséges áldozata Ken Kaneki, hogy ne váljon áldozatává, át kellett ültetni, hogy fél ghoullá váljon. Végül Ken Kanekinek meg kellett küzdenie a többi ghoullal, hogy ne legyenek más áldozatok.

5. Boku No Pico

Fotó jóvoltából: Kép: Dnovax

Anime, amely egy elnevezett férfi szerelmi útját meséli el Tomatsu. Nyaralás közben megismerkedett egy nagyon szép és nőies "lánnyal", akit elneveztek Pico. Aztán Tomatsu úgy döntött, hogy kimegy Picóval.

Minden olyan szép és kedvező volt, hogy ez az eset megtörtént. Ekkor ismerte el Pico, hogy férfi. Mi a következő történet, a Tomatsu még mindig átéli ezt a tiltott kapcsolatot?

Ez az eddigi 5 legbrutálisabb és legkísértetiesebb anime Jaka szerint. A legszörnyűbb Jaka számára őszintén szólva az 5. szám. Mi van veled, melyik szám a legfélelmetesebb? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Ja, ne felejtsd el olvasni az Anime-hoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes írásokat az 1S-től.

Transzparens: Shutterstock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found