nézd meg a filmet te vagy a szemem alma (2011)

Meg akarsz nézni egy olyan vígjátékfilmet, amely miatt meghalsz? Próbáld meg megtekinteni ezt a filmet: A szemed alma vagy!

Véleménye szerint melyik ázsiai országban van sok minőségi film? Talán válaszolna Dél-Koreára, Thaiföldre és természetesen a saját hazánkra.

Jakának van ajánlása egy másik országtól, egy bandától. Tudod, Tajvanon rengeteg filmkészlet is van, amelyeket meg kell nézned.

Az egyik az Te vagy a szemem almája ez garantáltan félig halálra kebelez!

A Te szemem alma vagy című film összefoglalója

Fotóforrás: IMDb

Az 1994-ben játszódó történet egy rossz és rossz nevű hallgatóval kezdődik Ko Csing-teng (Ko Chen-tung).

Az osztályban megtiltott cselekmény miatt Ching-teng átkerül egy gyönyörű és okos tanuló elé Shen Chia-yi (Michelle Chen).

Csing-teng egyszer azt állította, hogy soha nem vonzotta Chia-yi, pedig a nő népszerű volt, és a középiskola alatt osztálytárssá vált.

Egy nap Chia-yi elfelejtette elhozni az angol könyvét. Ez arra készteti Ching-teng-et, hogy odaadja a könyvet Chia-yinak, és beszámol a tanárnak, hogy elfelejtette elhozni a könyvet.

Chia-yit meghatotta ez a hőstett. Cserébe Csia-ji bátorítja Csing-tenget, hogy tanuljon nála, hogy az osztályzata emelkedjen.

Azóta kapcsolatuk fokozatosan szorossá vált. A sors azonban megakadályozta őket abban, hogy szerelmesek legyenek. Mi történt?

Érdekes tények Te vagy a szemem alma

Fotóforrás: IMDb

Mint az egyik ikonikus film, amelyre sokan emlékeznek, filmezzen Te vagy a szemem almája sok érdekes tény van, amit tudnia kell. Bármi?

  • Annak ellenére, hogy a filmeket ugyanabban a korban készítik, valójában Michelle Chen (Chia-yi) nyolc évvel idősebb, mint Ko Csen-tung (Csing-teng).

  • Amikor ezt a filmet elkészítették, Michelle Chen már öreg volt 28 év, miközben Kai Ko még mindig öreg 20 év. Sokan nem hiszik el Chen korát aranyos arca miatt.

  • Ennek a filmnek sikerült bevételt szereznie 24,5 millió dollár vagy azzal egyenértékű 443 milliárd Rp3.

  • Ez a film díjat nyert 13. Taipei Film Awards kategóriához Közönségdíj.

  • Ez a film számos egyéb rendezvény díját is elnyerte, például a 31. Hong Kong Film Awards és a 12. Chinese Film Media Awards.

  • Ko Chen-tung nyerte a kategóriát Legjobb új előadó rendezvényen 48. Golden Horse Awards és Legjobb új színész tovább 12. kínai filmmédia-díj.

  • Michelle Chennek is sikerült díjat szereznie az eseményen 12. kínai filmmédia-díj mint A legjobban várt teljesítmény.

Nézd meg a filmet: Te vagy a szemem alma

CímTe vagy a szemem almája
Élő2011. augusztus 19
Időtartam1 óra 49 perc
TermelésStar Ritz Productions
RendezőGiddens Ko
ÖntvényKai Ko, Michelle Chen, Shao-Wen Hao
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés84% (Rohadt paradicsomok)


7.6/10 (IMDB)

Csak annyit tudok mondani Te vagy a szemem almája hogyan lehet egy romantikus történetet kombinálni egy okos és kissé szemtelen vígjátékkal.

Sokan pozitívan reagáltak erre, miután megnézték, hogy a Te szemed alma vagy az elmúlt évtized egyik legjobb tajvani filmjének.

Ha meg szeretné nézni ezt az egy filmet, kattintson az alábbi linkre!

>>>Nézd meg a filmet: Te vagy a szemem alma<<<

Te vagy a szemem almája egy film, amely egy tinédzser életéről szól, akinek eseménysorozatot kell átélnie az életében bekövetkező változás érdekében.

Csing-teng, aki csak aggasztó volt, megváltozhat Chia-yi jelenléte miatt. Másrészt Chia-yi élete színesebbé vált Ching-teng jelenléte óta.

Van még egy film, amelyet szívesen megnézne? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found