hogyan lehet egy okostelefonon nyomon követni egy ismeretlen mobiltelefonszámot

Korábban annak kiderítésére, hogy kié egy ismeretlen telefonszám, általában sárga oldal szolgáltatást vagy sárga könyvet használtak. Bonyolult. És most könnyebben megteheti okostelefonjáról!

Mint JalanTikus korábban kifejtette, veszélyes lehet egy telefon emelése ismeretlen számról. Bizonyára ismeretlen számokról hívásokat fogadott, igaz? Kíváncsi és aggódhatott a szám miatt.

Nos, a technika fejlődésével már nem kell aggódnia. Most könnyen nyomon követheti az ismeretlen mobiltelefonszámokat közvetlenül egy okostelefon segítségével, tudod!

  • 3 A telefonok ismeretlen számokból történő felvételének veszélyei
  • 7 legjobb Android-alkalmazás a telefonhívások és az SMS-ek blokkolásához
  • Könnyű módszer Whatsapp-fiók létrehozására telefonszám nélkül

Hogyan lehet nyomon követni és megtalálni az ismeretlen mobilszámot

Korábban annak kiderítésére, hogy egy ismeretlen telefonszám tulajdonosa ki használta a szolgáltatásokat Sárga oldalak vagy a sárga könyv. Bonyolult. És most könnyebben megteheti okostelefonjáról!

Ha mobiltelefonszámot szeretne okostelefonon nyomon követni, használhat egy alkalmazást Truecaller. Ez az alkalmazás könnyen megadja a hívó fél adatait. Hogyan:

  • Töltse le és telepítse az alkalmazást Truecaller - Hívófél-azonosító és letiltás okostelefonján.
Alkalmazások Termelékenység Valódi szoftver Skandinávia AB LETÖLTÉS
  • Regisztráljon az utasításoknak megfelelően. Nos, ezt a regisztrációt felhasználjuk adatbázis a Truecaller telefonszámát.
  • Igen, ne felejtsd el megadni a kért hozzáférési engedélyt, hogy bejövő telefonszám esetén előhívhasd a hívó fél adatait.
  • Igen, megadhatja a kívánt nevet, ha bejön egy ismeretlen telefonszám, de nincs regisztrálva a Truecaller-en.
  • Később, amikor bejön egy ismeretlen telefonszám, a Truecaller alkalmazás megjeleníti a nevét. Így könnyen eldöntheti, hogy felveszi-e a telefont vagy sem.

Nem igazán könnyű használni a Truecallert? Nem kell többé kíváncsi lenni az ismeretlen telefonszámra, amely az okostelefonjára kerül. Könnyedén figyelmen kívül hagyhatja a marketingbank telefonszámát promóciók vagy egyéb ismeretlen szolgáltatások esetén.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found