női mobil legendák: felépítés, készségek és használatuk

Kíváncsi erre a Keleti harcosok Marksman hősére? Vessen egy pillantást a legfrissebb Wanwan Mobile Legends hősökre, a fájlt építményekre, a készségekre és azok használatára.

Az életben csak bizonyosságok vannak. Az egyik a kérdésről szól, "Mikor jelenik meg a Hero Wanwan Mobile Legends?".

Nem kell tovább várni, Wanwan Mobile Legends 2019. október 26-án hivatalosan is megjelent Indonézia legnépszerűbb mobil MOBA játékában tapasz 1.4.30, banda.

Tagja az Oriental Fighters Mobile Legends-nek, sokan gondolják ezt a Wanwan Mobile Legends-t túl erős (OP).

Érdekel a felülvizsgálat? Itt vannak az ajánlások épít fáj, vélemények készség, és a Wanwan Mobile Legends használatának módja, amelyet ismernie kell.

Wanwan Mobile Legends: Hero Mesterlövész Keleti harcosok Végső készség Egyedi

Ahogy az ApkVenue megemlítette a címben, Wanwan a legújabb Mobile Legends hős, aki belépett szerep Marksman, akárcsak Kimmy és Lesley.

Összhangban a szerepMárkaként Wanwan a hosszútávú támadásokra specializálódott kár a nagyot.

Ismertek azonban arról is, hogy nagyon törékenyek, és erőfeszítéseket is igényelnek készség a játékostól, hogy életben maradjon. Sőt, azt is mondhatnánk, hogy használata ujjmozgást igényel.

Mielőtt technikai kérdésekbe kezdene, az ApkVenue egy kis hátteret és a Wanwan Mobile Legends történetét akarja megvitatni, amelyeket ismernie kell.

Wanwan története a Mobile Legends-ben, az agilis fehér tigris

A Mobile Legends legtöbb hőséhez hasonlóan Wanwannak is számos egyedi ténye van a kínai kultúrából, amelyekre alkalmazta Keleti harcosok.

Ez a csapat áll Zilong, Kelet vörös sárkánya, Baxia, Az északi fekete teknős, Ling, A déli kék madár és Wanwan, A nyugati fehér tigris.

A kínai mitológiában négy védőállatnak hívják őket, és magában a Mobile Legends játékban egy csapat, amely rendelkezik a fenti négy karakterrel, sebességfokozó buff.

Külsejét tekintve Wanwan karakterrel emlékezteti Jakát Csun-Li a játék sorozatból verekedés legnépszerűbb, a Street Fighter két zsemlével és cheongsam ami igazán egyedi!

De a tekintetben játékmenet, úgy tűnik, hogy Moontont a karakter ihlette Tíz tíz a hasonló nevű és nagy hatótávolságú fegyverekre szakosodott Naruto animéből.

A Mobile Legends játékban Wanwan a nyílpuska kis bal kéz, mint fő fegyvere.

De soha ne tévessze meg aranyos megjelenése! Mert ez a hős válhat Tartály gyilkos, még azok is, akik a legerősebbek és a legvastagabbak. Elborzad, nem?

Hero Wanwan ára a Mobile Legends-ben

A Hero Wanwan Mobile Legends áron jelenik meg 32 000 csatapont vagy 599 Gyémánt. Eredeti megjelenésekor akár 419 Diamond kedvezménnyel birtokolhatja ezt a hősöt.

Eltekintve attól, hogy előáll alapértelmezett bőr Wanwan - Agile Tiger, vásárolhat is bőr Elite Wanwan - Darting csillag a 188 Gyémánt.

Felülvizsgálat Skill Wanwan Mobile Legends

Ami egyedülállóvá teszi Wanwant, nemcsak a megjelenése, hanem a játékstílusa és a felállása is készség van, banda.

Mert ahogy Jaka mondta az elején, készség A Wanwan Mobile Legends egyedülálló és különbséget tesz más Marksman hősöknél.

Itt egy lista és egy áttekintés készség Wanwan Mobile Legends rövid magyarázattal együtt, banda.

1. Tigris tempó - passzív képesség

Wanwan képes volt felfedni Gyengeség aka az ellenfél támadásának és adásának gyenge pontja valódi kár megegyezik a Max HP 2,5% -ával, ha eléri a Gyengeséget.

Ha az összes gyengeségi pontot eléri, akkor Wanwan növekedni fog kár 30% -kal 6 másodpercig.

Wanwan rövid távon is mozoghat dobás közben Sleeve Dart. Ennek a mozgásnak a sebességét méretezik támadási sebesség.

2. Fecske útja - 1. ügyesség

Ez a hős lő Tűzifecske a megadott irányba, és a sújtott hős kiváltja Tiger Pace-t, hogy felfedje az ellenség Gyengeségét.

Az első támadás számot fog okozni kár kiegészítések és hatások lassú 30% -kal 1,5 másodpercig.

Wanwan visszavonhatja támadását, és a kétszer eltalált hősöket ez érinti kábító 0,5 másodpercig.

3. Tűk virágokban - 2. készség

Wanwan eltávolítja a hatást tömeg irányítása aki megütötte és elengedte Halálos tű ellenségei körülötte.

Ez a támadás a Tiger Pace-t is aktiválja és számot ad kár hősök körül.

4. Tang számszeríja - végső képesség

Végső készség Wanwan csak akkor hajtható végre, ha az ellenséges hősök összes gyengeségét eltalálta.

Wanwan 2,5 másodpercig ismételten nyilakat lő. Ha az első ellenség befejeződött, Wanwan megváltoztatja a célpontot, és további 1 másodpercet ad hozzá.

Lőni végső készség Wanwan-nak számít alapvető támadás és a skálán kilőtt nyilak száma támadási sebesség-övé.

Wanwan játékstílusának elemzése a mobil legendákban

Marksman hősként Wanwan egyértelműen a közepes és hosszú távú támadásokra specializálódott nyílpuska az övé.

Wanwan különlegességekkel is rendelkezik Reap / Burst Damage amely hatékony ellenségek megölésében és elkövetésében kár hatalmas mennyiségű rövid idő alatt.

Sajnos ennek az egy hősnek az irányítása egyszerű, mert azt mondhatnánk, hogy Wanwan túl mozgékony és kézsebességre van szüksége a játékhoz.

Hasonlóan az élesen levágott ceruzához, Wanwan is nagyon beteg lehet és törékeny is. Különösen, ha találkozol egy ellenséges bérgyilkos hőssel, bandával.

Épít Wanwan Mobile Legends A legjobb és fájdalmas

Néz készségA Wanwan Mobile Legends-nek azonban elemre van szüksége a frissítéshez támadási sebesség.

Nos, itt vannak ajánlások épít A Wanwan Mobile Legends fáj és a legjobb, amit a meccsen felhasználhatsz.

  • Swift Boots, a fejlesztéshez szükséges elemek egyike mozgási sebesség miközben hozzáad egy számot támadási sebesség Wanwan-tól.
  • Démonvadász kard, egy ajándékozó cikk kár valamint fokozó támadási sebesség. A tétel hatása fokozódik fizikai támadás a támadásból, és számot ad le életlopás hogy Wanwan.
  • Berserker dühe, a burst Damage szakosodásának maximalizálását szolgálja azáltal, hogy növeli kritikus sérülés és kritikus esély a hős Wanwan-tól.
  • Korróziós kasza, különleges hatással vannak az okozásra lassú az ellenséges hősökön. Ez kombinálható a készség 2 Wanwan, ugyanakkor a javulásra is szolgál kár, támadási sebesség, és egy számot mozgási sebesség.
  • Végtelen csata, egy teljes elem, amelyre képes csapatharc ellenséges hősökkel. Ez az elem a továbbfejlesztésre használható életlopás és fizikai támadás további.
  • A kétségbeesés pengéje, javulást szolgál fizikai támadás jelentős összeggel és esélygel növelni az ellenséges hősök elleni támadást 50% alatti HP-vel.
  • Raptor Machete (opcionális), egy elem dzsungelezés amelyet használhat, ha használ harci varázslat Megtorlás növekményekkel fizikai támadás és fizikai behatolás.

Közben az opciókért harci varázslat választhat Inspirálja növelni támadási sebesség azonnal vagy Büntetés segíteni mezőgazdasági.

Az emblémák beállításához pedig választhat Custom Marksman embléma, banda.

Tippek a Wanwan Mobile Legends használatához

Nos, érted készség és épít a legjobb Wanwan számára? Előtte Jaka összefoglalt néhányat hogyan kell játszani a Wanwan Mobile Legends-et hogy a meccsen alkalmazható.

  • Először is tudni kell megtanulják használni Wanwan agilitását mert Wanwan nagyban támaszkodik a támadáshoz és a védekezéshez szükséges mozgásra.
  • Aktiválni végső készség, meg kell szokni, hogy Wanwan ugró képességével különböző irányokba ütközik az ellenfelek.
  • Ugrás távolsága készség passzív és a rajta lévő nyilak száma végső készség Wanwan határozza meg támadási sebesség, ezért arra kell összpontosítania épít upgrade elem támadási sebesség.
  • Második szakasz készség 1 Wanwan használható hátulról támadja az ellenfél Gyengeségét ami nagyon hasznos az előkészítéshez és a gyorsításhoz végső készség Wanwan.
  • Wanwan kombinációja csak akkor fordul elő, ha az ellenfél összes gyengeségét eléri és ezzel befejezi őket végső készség. De a kivégzés elég nehéz, banda!
  • Skill 2 A Wanwan a túlélés legfőbb fegyvere, ezért ismernie kell a használatának megfelelő idejét.
  • Potenciállal kár Nagy és mozgékony mozdulatokkal Wanwan a leghatékonyabban Tank romboló hős álnévként használható Tartály gyilkos.

A Wanwan Mobile Legends erősségei és gyengeségei

Az élet nem tökéletes, főleg, ha csak a Mobile Legends: Bang Bang!

A többi Mobile Legends hőshöz hasonlóan Wanwannak számos előnye és hátránya van, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban ismertet.

A Wanwan Mobile Legends erősségei

  • Azon kevés Marksman hősök egyike, akik mozgás közben támadhatnak, leszámítva Irithel.
  • Fürge mozgása van készség passzív.
  • Skill 1 Wanwan felhasználható az ellenfél mögött álló hős gyengeségének megtámadására.
  • Van készség 2, amely segíthet megszüntetni a hatást tömeg irányítása az ellenfél támadásától.
  • Van potenciálja kár nagyon nagy végső készség kikapcsolni.

A Wanwan Mobile Legends hiánya

  • Olyan játékosokra van szükség, akik értenek a koncepcióhoz mozgalom és pozícionálás hogy hatékonyan működjön.
  • Nagyon sérülékeny más nagy mozgékonyságú hősök, mint pl Helcurt, Gúzióés más Assassin hősök.
  • Végső készség van követelményeknek amelyet elég nehéz aktiválni és hatékonyan használni.
  • Hős, akit a játék elején kissé nehéz túlélni és megölni az ellenséget (korai játszma), de elég erős lesz a közepétől a későig tartó játék.

Nos, ez egy kis áttekintés a Wanwan Mobile Legends-ről, áttekintés készség, épít legerősebb, és hogyan kell használni a mérkőzéseken.

A Wanwan-nal való játék türelmet és kitartást igényel a mozgás miatt is végső készség Wanwan alkalmazkodásra szorul.

Ezenkívül Wanwan egyfajta karakter, akiben van potenciál kár amely a játék előrehaladtával növekszik. Ne félj tehát veszíteni a játék elején.

Mit gondol erről a Mobile Legends hősről? Vagy van más tipp és trükk? Ne felejtsd el megosztani véleményed a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found