hogyan lehet megváltoztatni a gmail jelszavát a mobiltelefonon és a laptopon

A Gmail jelszavának megváltoztatása mobiltelefonokon és laptopokon nagyon egyszerű! Itt van egy teljes bemutató azoknak, akik meg akarják változtatni a Gmail jelszavát.

A Gmail jelszavának módosítása valójában nem valami nehéz, de sajnos a felhasználók gyakran elfelejtik. Egy vagy közülük?

Valójában a Gmail jelszavainak rendszeres cseréje számos előnnyel jár, tudod, banda. Az új jelszó megváltoztatása a hackertámadások megakadályozása mellett a Gmail-fiók adatait is biztonságban tudja tartani.

De mit gondolsz arról, hogyan lehet megváltoztatni a Gmail jelszavát mobiltelefonokon és laptopokon? Azok számára, akik nem tudják, hogyan, az ApkVenue ezúttal teljes egészében megvitatja, különösen az Ön számára.

Gyere, nézd meg a teljes oktatóanyagot alább!

Gyűjtemény a Gmail jelszavának megváltoztatásáról a legújabb mobiltelefonokon és laptopokon 2020

Nem sokban különbözik attól, hogy miként készítsen e-mailt mobiltelefonon vagy laptopon, az elfelejtett Gmail jelszó megváltoztatása valójában nagyon egyszerű.

Nincs szükség külön kiegészítő alkalmazásra, mert mindent csak a Gmail-fiók beállításainak menüjén keresztül végeznek.

Ahelyett, hogy kíváncsi lenne, itt az ApkVenue oktatóanyagot készített hogyan lehet megváltoztatni a Gmail jelszavát a legújabb mobiltelefonokon és laptopokon 2020-ig teljesen.

Van egy oktatóanyag is hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett mobiltelefon Gmail jelszavát ha ez a probléma merül fel. Nézd meg!

1. Hogyan lehet megváltoztatni a Gmail jelszavát a HP-n

Nem csak trükkök a WiFi jelszavak megváltoztatására, amelyeket mobiltelefonokon, bandán keresztül lehet megtenni. Látja, kihasználhatja ezt a hatékony elemet a Gmail jelszavának megváltoztatásához.

Ami a módszert illeti, nem nehezebb, mint az Instagram jelszavának vagy ilyesmi megváltoztatása.

Kíváncsi? Itt vannak a lépések hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett mobiltelefon Gmail jelszavát teljesen.

  1. Az Android vagy iOS mobiltelefonján található Gmail alkalmazásból jelentkezzen be abba a Gmail-fiókba, amelynek jelszavát módosítani kívánja.
  1. Miután sikeresen bejelentkezett a fiókba, koppintson a ikonra burger menü ikonra a bal felső sarokban válassza a lehetőséget 'Beállítások'.
  1. Válasszon egy Gmail-fiókot akinek a jelszavát módosítani szeretné, ha több mint 1 fiókja van.
  1. Válassza a menüt "Google-fiókjának kezelése". Ezt követően válassza ki a menüt 'Személyes adatok'.
  1. A Személyes adatok oldalon válassza a lehetőséget 'Jelszó' és csináld fiók Belépés még egyszer, hogy megbizonyosodjon róla, hogy te vagy-e.

  2. Itt csak a Gmail-fiók jelszavát kell megadnia. Ha igen, válassza a gombot 'Következő'.

  1. A megerősítéshez írja be kétszer az új Gmail jelszót. Ezután nyomja meg a gombot 'Jelszó módosítása' befejezni az új Gmail jelszó módosítását.

Igen, a fenti lépések bármilyen márkájú vagy típusú mobiltelefonon is elvégezhetők, beleértve azokat is, akik keresik hogyan lehet bekapcsolni a Gmail jelszavátHP vivo, banda.

Nagyon könnyű, igaz? Most a Gmail-fiókja biztonságosabb lesz a fenyegetések ellen hackerek akik a fiókját nézik.

2. Hogyan lehet megváltoztatni a Gmail jelszavát a laptopon

Több időt tölt laptop monitor előtt, mint a HP? Nyugi, mert természetesen a laptop jelszavát is meg lehet változtatni.

A Gmail jelszavának megváltoztatása saját laptopján valójában szinte hasonló ahhoz, mint amikor mobiltelefonon teszi, de további részletekért lásd a következő lépéseket.

  1. Jelentkezzen be Gmail-fiókjába.
  1. Kattintson a profil ikonjára és válasszon egy lehetőséget "A Google-fiók kezelése".
  1. Válassza a menüt 'Személyes adatok' folytassa a Gmail laptop jelszavának módosításával a következő laptopon.
  1. Kattintson a lehetőségekre 'Jelszó' hogy elkezdje megváltoztatni az új jelszót.
  1. Csakúgy, mint miként módosíthatja a Gmail jelszavát mobiltelefonon keresztül, ebben a szakaszban vissza kell jelentkeznie Gmail-fiókjába is, mint ellenőrzési lépés.

  2. Csak írja be a Gmail jelszavát, és kattintson a gombra 'Következő'.

  1. Írjon be egy új Gmail-jelszót, amelyet kétszer használnak a megerősítéshez. Ha igen, kattintson a gombra 'Jelszó módosítása'.

3. Hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett Gmail jelszót

Nos, ha az előző két módszer kifejezetten azoknak szól, akik még emlékeznek a régi Gmail-fiók jelszavára, akkor most az ApkVenue is megvitatja hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett Gmail jelszót, banda.

Talán még mindig sokan vagytok kénytelenek új Gmail-fiókot létrehozni, mert elfelejtette a jelszavát, igaz? Nos, annak ellenére sem kell ezt tennie, hogy vannak trükkök a legyőzéséhez.

Kíváncsi? Itt vannak a lépések hogyan lehet megváltoztatni az elfelejtett mobiltelefon Gmail jelszavát. Figyelj figyelmesen, igen!

  1. Nyissa meg a Gmail-fiókot a HP alkalmazásban. Ezt követően érintse meg a profil ikonját, és válasszon egy lehetőséget "Google-fiókjának kezelése".
  1. Nyissa meg a menüt 'Személyes adatok' és válasszon egy lehetőséget 'Jelszó'.
  1. Csakúgy, mint az elfelejtett Facebook jelszavak kiderítéséhez használt szokásos trükkök, ebben a szakaszban is választ egy lehetőséget - Elfelejtette a jelszavát?.
  1. Ezen a helyreállítási oldalon, ha valóban nem emlékszik a régi Gmail jelszavára, az opció kiválasztásával kijavíthatja "Próbálkozzon más módon".
  1. Megjelennek a helyreállítási lehetőségek, köztük képernyőzár, HP ellenőrzés, küldjön ellenőrző kódot e-mailben, valamint ellenőrző kód küldése a következőn keresztül: Szöveg vagy hívás.
  1. Például itt az ApkVenue bizonyos módon használja a fiók-helyreállítási lehetőséget küldjön ellenőrző kódot SMS-ben, igen, banda.

  2. Miután kiválasztotta ezt a lehetőséget, kap egy SMS-t, amely tartalmazza a Google ellenőrző kódját. Másolja az ellenőrző kódot a megadott oszlopba, majd nyomja meg a gombot 'Következő'.

  1. Adjon meg egy új jelszót Kétszer, majd nyomja meg a gombot 'Jelszó mentése' hogy befejezze az elfelejtett Gmail jelszó megváltoztatásának folyamatát.

Igen, ezt a trükköt általában azok használják, akik mások Gmail-jelszavainak megváltoztatását keresik, de az ApkVenue nem javasolja, hogy ezt tedd, huh!

Ha tudni szeretné, hogyan kell megváltoztatni egy másik elfelejtett Gmail jelszót, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét: Hogyan lehet leküzdeni az elfelejtett Gmail jelszót.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, így kell megváltoztatni a Gmail jelszavát, és hogyan lehet megváltoztatni a Gmail jelszavát egy mobiltelefonon, amelyet ezúttal elfelejtettem az ApkVenue-tól, banda.

Nem nehezebb, mint megnézni a saját Gmail jelszavát, igaz? Nos, most csak magának kell gyakorolnia a Gmail-fiókján!

Remélem, segít és találkozunk a következő ApkVenue cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found