hogyan lehet kreatív instagram történeteket készíteni, például celebgram slágereket

Tedd Instagram-üzleted hűvös, celebgram stílusúvá, hogy minél több nézőt szerezz. Így készíthet kreatív Instagram-történetet, mint egy celebgram

Instagram Story az Instagram egyik olyan funkciója, amely lehetővé teszi számunkra, hogy 15 másodperces fényképeket és videókat osszunk meg. Instagram-történet vagy sokan gyakran hívják snapgram ma már az egyik média, amely kreativitást mutat.

Most az Instagram sztorik posztjai is ugyanolyan szépek, mint az Instagram feed. Akarsz készíts egy klassz snapgramot legyen kortárs is? Jaka tudja, hogyan srácok, itt van hogyan lehet kreatív Instagram-történetet készíteni.

  • Hogyan lehet könnyedén megosztani az Instagram történetet a Whatsapp alkalmazással
  • Hogyan lehet gyorsan törölni a keresést az Instagram-on, amíg tiszta
  • 100% MŰVEK és ingyenes! 2 módja annak, hogy sok Instagram-követőt szerezzünk botok nélkül

Hogyan készítsünk egy hűvös Snapgramot a Selebgram által

Kreatív Instagram-történeteket készíthet egy további alkalmazás segítségével srácok, neve Kibontás. Kezdetben ez az alkalmazás csak iOS felhasználóknak készült, de most már kipróbálhatjuk az Android verziót is. Töltse le az alkalmazást alább:

Alkalmazások letöltése

Ez az alkalmazás képes készíts egy hűvös snapgramot és érdekes, így a bejegyzések celebgramnak tűnnek. A használata is nagyon egyszerű srácok, kovesd ezeket a lepeseket:

1. Először nyissa meg a mobiltelefonjára már telepített UNFOLD alkalmazást. A hűvös snapgram létrehozásának megkezdéséhez koppintson az ikonra Plusz ami a tetején van. Ezt követően írja be a történet nevét a kívánságainak megfelelően, majd érintse meg a elemet Teremt.

2. Ezután belép a szerkesztés menübe. A kreatív Instagram-történet létrehozásának megkezdéséhez válasszon sablont bizonyos módon érintse meg a plusz ikont ami alul van. Ezt követően érintse meg a kívánt sablont.

3. A harmadik kreatív Instagram-történet elkészítésének lépése az fotó vagy videó hozzáadása hogy fel akarsz tölteni. Koppintson az ikonra Plusz majd válassza ki, honnan vegye a fénykép- és videofájlokat.

4. Miután befejezte a fényképek kiválasztását, ennek megfelelően beállíthatja a méretet dupla érintés a fotón. Megváltoztathatja a szöveget és a formátumot is. Koppintson kétszer az írásra, majd írja be a mondatot a kívánságainak megfelelően. A szerkesztés befejezése után koppintson a ikonra Kész.

5. Ha befejezte a történetbejegyzés szerkesztését, most bizonyos módon elmentheti érintse meg a letöltés ikont a jobb felső sarokban található. Amikor megjelenik az előugró ablak, válassza a lehetőséget Sztori.

6. A szerkesztési eredmények automatikusak lesznek elmentve a galériába Ön készen áll feltöltésre az Instagram Story-ba. Most az Instagram-sztorik posztjai jóbbak. Itt az eredmény:

ez volt a tipp hogyan lehet kreatív Instagram-történetet készíteni Jakából. Kipróbálhat különféle elérhető sablonokat, és hűvös snapgram stílusú bejegyzéseket készíthet srácok. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found