egyre hűvösebb, hogyan lehet kiemelt borítót készíteni az Instagram-történetekről

Még hűvösebbé teszi Instagram-profilját? Csak alkalmazza, hogyan készítsen kiemelt borítót a következő Instagram-történeteken.

Ha hűséges Instagram-felhasználó vagy, ismerni fogsz egy új funkciót Fénypontok amely lehetővé teszi a spórolást történetek a profilodon. Amit nem tudhat, az az borító tovább kiemeli a profilodon megváltoztatható

Ha igen, akkor helyes a cikk elolvasása! Az ApkVenue megmondja hogyan lehet kiemelt borítót készíteni az Instagram-történetekről hogy szépítsd a profilod.

  • Engedje meg, hogy sokan lájkolják az Instagramon, próbálja ki ezt a 7 hatékony módszert
  • 5 legnépszerűbb Instagram hashtag a követők számának növelése érdekében, meg kell próbálni!
  • Hogyan lehet könnyen és pontosan megtalálni az Instagram követőket

Hogyan készítsen kiemelt borítót az Instagram-történetekről

Jellemzők kiemeli segít az álnevek megörökítésében történetek ami korábban csak 24 órán át tarthatott. Ezzel a funkcióval közzéteheti azokat a történeteket, amelyek profiljába szeretne kerülni, és amelyeket bármikor megtekinthet követői Ön.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Annak érdekében, hogy a szem számára kellemesebb legyen, a kívánt fénypontok borítóját is megváltoztathatja. Kövesse ezeket a lépéseket az Instagram Stories kiemelt borítójának létrehozásához:

  • Nyissa meg az Instagram alkalmazást, válassza ki a bal felső sarokban található kamera ikont, vagy az alábbi képen látható piros mezőben található ikont.
  • Válassza ki a kép / galéria ikont, amely a bal alsó sarokban található, és szintén az alábbi kép piros mezőjében található.
  • Miután meghatározta a lefedni kívánt képet, válassza ki az ikont Az ön története + a bal alsó részen (a piros mezőben).
  • Ezután a fénykép bepattan történetek te választasz profil kép te a bal felső sarokban.
  • Miután megnyíltak a történetek, válassza a lehetőséget három pont ikonra amely a jobb alsó sarokban található. Akkor válasszon egyet kiemeli hogy cserélni akarja a borítót.
  • Jelölje ki ismét a jobb alsó sarokban található három pont ikont, majd válasszon egy lehetőséget Kiemelés szerkesztése.
  • válassza Borító szerkesztése, majd írja be a borítónak kívánt fényképet. Ha beállította a megfelelő fénykép helyzetét vagy helyét, válassza a lehetőséget Kész.
  • TARAA! Fedezze fel kiemeli amit akarsz, készen áll!

Ez az a Instagram-történetek kiemelt borítóinak elkészítésének egyszerű módja hogy a profilod még hűvösebb legyen. Hűvös borítóval Instagramod mindenképpen jobb és jobb lesz követői te (talán írtál) növekedni fogsz. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found