a zene egyszerű lejátszásának egyszerű módja több okostelefonon

Szórakoztató lehet, ha egyszerre több okostelefonon tudsz zenét játszani? A probléma az, hogy hangos hangot kap. Így lehet több okostelefonon egyszerre zenét játszani.

A zene egy univerzális nyelv, amelyet az érzelmek közvetítésére használnak. Zene nélkül el tudod képzelni, milyen magányos ez a világ? Tekintettel arra, hogy a zene milyen fontos szerepet játszik az életben, nem csoda, hogy a zenében sok tehetséges ember magasabb fokozatot szerez a társadalomban.

Tehát a zene szerelmesei számára biztosan bárhol, bármikor élvezni akarja a zenét, anélkül, hogy a létesítmények korlátoznák? Az ApkVenue szórakoztató módon sok okostelefonon egyszerre tud zenélni.

  • Hogyan lehet feltörni a fejhallgatót a hangosabb hangzáshoz root nélkül
  • Hangos hangszóró alkalmazás, indítsa el a HP hangszórót
  • Tegye hangossá mobil hangszóróját tőke nélkül

Az egyidejű zenelejátszás előnyei

A módszer ismerete felesleges, ha nem ismeri a funkcióját. Nos, annak az előnye, hogy egyszerre több okostelefonon is zenélhet, az, hogy nincs szüksége további hangszóróra.

Ha tömegben tartózkodik, például buli hangulatban van, de az áramellátás ki van kapcsolva, vagy nincsenek hangszórók, akkor egyszerre zenélhet, hogy a hang hangosan hallható legyen. Képzelje el, mi történik, ha egy zenét egyszerre 10 okostelefonon játszanak? Biztos, hogy minden sarkon hallható, és a hang erősebb, igaz?

AmpMe, Hűvös alkalmazás a zenekedvelők számára

Lejátszhatunk zenét egyszerre több okostelefonon? Ha manuálisan csinálod, akkor bonyolult lesz, mert barátainknak is ugyanazt a dalt kell lenniük. Emellett a lejátszás gomb megnyomásának is együtt kell lennie. De nem lesz bonyolult, ha használja az alkalmazást AmpMe.

Apps Video & Audio Amp Me, LETÖLTÉS

Az AmpMe segítségével egyszerre zenélhet több okostelefonon. Nem csak Android-eszközökkel, hanem iOS-eszközökkel is. Tehát telepítsük az AmpMe-t barátaid összes okostelefonjára!

  • Az AmpMe telepítése után nyissa meg az alkalmazást. Ezután kattintson a gombra Rendezzen egy párt. Ezt a részt olyan személynek kell elvégeznie, akinek teljes és szórakoztató dalgyűjteménye van.
  • Kérjük, játsszon el egy dalt azon az okostelefonon, amelyik a házigazda. A lejátszott dal származhat a galériában található gyűjteményből, vagy felhasználható lejátszási lista a Souncloudban.
SoundCloud LETÖLTÉS Videó és audio alkalmazások
  • Ezután egy másik okostelefonon nyissa meg az AmpMe alkalmazást. Ha észleli, automatikusan kapcsolódik közvetlenül a gazdagépként működő okostelefonhoz. És a dalt automatikusan egyszerre játssza le.
  • Az alábbiakban látható a kijelző, ha zenét játszik le egyszerre az AmpMe használatával. A 3 okostelefon közül a hang kimenete elég hangos. Képzelje el, ha lenne 10 okostelefon!
  • Ha be akarja fejezni a munkamenetet buli az AmpMe-vel a Host megteheti Buli vége. Vagy más pártok, akik élénkíteni tudják Hagyd a pártot.

Könnyű, nem úgy lehet zenét játszani egyszerre ezen a sok okostelefonon? Az AmpMe használatával már nem kell további hangszórókra támaszkodnia, csak hogy hangosabb zenei hangot kapjon. Ezenkívül terjesztheti a helyeket az okostelefonok között, hogy még izgalmasabbá tegye a zenét.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found