10+ androidos játék, amelyek mindenképpen rabjává tesznek

Ez a legjobb Android-játékok gyűjteménye lehet a referencia a játékélményhez. Tehát ne habozzon elolvasni.

Nektek, igazi játékkedvelőknek, ezúttal az ApkVenue szeretne meglepetést okozni. Igen, ezúttal az ApkVenue felsorolja azokat az Android-játékokat, amelyek rabjává tesznek.

Függő? Nyugodtan, a játékkal okosabbá is tehet. Ez nem azt jelenti, hogy játék közben abszolút hülye leszel. De ne feledje, ki kell egyensúlyoznia a rendszeres tanulmányokkal is. Tehát nem szabad megfeledkezni arról, hogy szorgalmasan játszunk, rendszeresen tanulunk, imádjuk. Így, csak folytassa, a legjobb és izgalmas Android-játék, amely rabja lehet a játéktól.

  • 15+ ingyenes és legizgalmasabb Android-játék 2016. április

10+ Android-játék, amely rabja lesz

1. S t Mobil

** Az S t Mobile ** a legforróbb Vietnámban készült MMORPG műfaji játék, amelyet hivatalosan is elindítottak Android-felhasználók számára. Ebben az izgalmas Android-játékban a harcrendszer, mint a háború istene, olyan nagyságrendű borítékba helyezi Önt, amellyel még soha nem találkoztunk tapasztalatok szerint. szerencsejáték Ön.

Töltse le a legjobb Android játékot, az S t Mobile alkalmazást a JalanTikus-ra:

GAMOTA LETÖLTÉS RPG játékok

2. Futball Világliga

Szeretne labdázni? Itt az ideje, hogy fordulj Futball Világliga. Ez a sportműfajú játék nagyon IGAZ szenzációt kelt, amely 60 válogatottra, 60 klubra és összesen 2000 játékosra oszlik. Tehát ki kész csöpögni és fantasztikus gólt szerezni?

Töltse le a legjobb Android játékot, a Futball Világ Ligát a JalanTikus-ra:

Mobirix Sportjátékok LETÖLTÉS

3. City Racing 3D

Szeretné hozzáadni az élményt ahhoz, hogy az utcai versenyzés királyává váljon? City Racing 3D olyan igazi versenyt mutat be. Benyomás sodródás így az lebegés felpumpálja az adrenalint, hogy megnyerhesse és bajnok lehessen a versenyeken ebben az izgalmas Android-játékban. Különböző szuper autókat kaphat frissítés és optimalizálja, ahogy szeretné.

Töltse le a legjobb Android játékot, a City Racing 3D-t a JalanTikus-ra:

Versenyjátékok 3DGames LETÖLTÉS

4. csúszik.io

LÉGY ÓVATOS! Soha ne csapd le kedvenc Android okostelefonodat játék közben. Mivel, csúszik.io nagyon izgalmas, amikor játszik. Különleges türelemre van szükség ahhoz, hogy kígyód nagyra nőjön azáltal, hogy megeszi az ott lévő ételt, és nem érinti meg a többi kígyót, hogy kígyója ne robbanjon fel! Mer kipróbálni?

Töltse le a legjobb Android játékot, slither.io a JalanTikus-on:

Thorntree Studios Árkád játékok LETÖLTÉS

5. Versus Run

Gyere, érezd a szórakozást a futással Versus Run. Ez az androidos játék pokolian fogja idegessé tenni, miközben megpróbálja elakadni egy labirintusban, amelynek csempéi imádnak mozogni. Ez az Arcade műfaji játék célja annyi karakter kinyitása, amennyit csak tudsz. Tudsz? Először próbáld meg a szenzációt.

Töltse le a legjobb Android játékot, a Versus Run alkalmazást a JalanTikus-on:

Játékok Arcade 3DGames LETÖLTÉS

6. Sniper Shoot War 3D

Sniper Shoot War egy fantasztikus 3D-s hangulatú FPS műfajú játék. Hajtsa végre küldetését a terrorista tevékenységek elleni harccal az X City-ben. Minden megölt ellenségért díjat kaphat arany formájában, amellyel fegyvereket és lőszert vásárolhat a háborúhoz. Ha úgy gondolja, hogy ez a játék csak egy közönséges háborús játék, akkor téved! Ez egy nagyon valóságos mesterlövész háború!

Töltse le a legjobb Android játékot, a Sniper Shoot War 3D-t Jalan Rat-ra:

WAWOO Studio lövöldözős játékok LETÖLTÉS

7. Nagy Gengszterek 3D

Bizonyítsa be bátorságát, amikor belép a különféle bűncselekmények kegyetlen világába San Andreas Fault városában. Egy szórakoztató Android játékban Grand Gengszter 3D, bármi lehetsz, amire vágysz. Szeretne járműveket lopni és jó állampolgárként viselkedni? Vagy lőni és megölni más bandákat? Tiéd a választás!

Töltse le a legjobb Android játékot, a Grand Gangster 3D-t a Rat Street-en:

Kalandjátékok Doodle Mobile Ltd. LETÖLTÉS

8. Utolsó Birodalom-háború Z

Különleges taktikákra és stratégiákra van szükség a győzelemhez, amikor gonosz zombik ellen harcolnak. Utolsó Birodalom-háború Z tematikus Ingyenesen játszható mobil stratégia, ahol erősnek kell építenie és fejlesztenie birodalmát. Ne legyél hülye, csatlakozz egy szövetséghez, és működj együtt a világod elpusztításában a Zombik ellen. Ölje meg őket brutálisan, és soha ne bocsássanak meg nekik!

Töltse le a legjobb Android játékot, a Last Empire-War Z-t Jalan Rat-ra:

Az IM30.net stratégiai játékok LETÖLTÉS

9. Growtopia

Nem gondolja, hogy ezt a játékot aranyos karakterekkel könnyű játszani. Vigyáznia kell a holmijaira, mert az emberek a világ minden tájáról, akik ezt a legizgalmasabb Android-játékot játsszák, ellophatták őket. Ha ez megtörténik, soha ne számítson arra, hogy az elemét visszaküldik. Meneküljön a Growtopia játékban felszolgált tárgyak elé, és használja azokat okosan!

Töltse le a legjobb Android játékot, a Growtopia-t a JalanTikus-ra:

Robinson Technologies Corporation Kalandjátékok LETÖLTÉS

10. Mobil sztrájk

Ez a masszívan többjátékos online műfajú játék olyan lesz, mint egy erős hadseregparancsnok. Mobile Strike, lehetővé teszi az elit csapatok tesztelését, hogy képesek legyünk harcolni az ellenségekkel a csatatéren. Rendezze el az ellenállás és a védekezés stratégiáját, hogy a támadása ne legyen hiábavaló.

Töltse le a legjobb Android játékot, a Mobile Strike alkalmazást a JalanTikus-on:

Epikus háborús stratégiai játékok LETÖLTÉS

11. Invázió: Modern Birodalom

Invázió: Modern Birodalom az egyik legjobb mobil játék, amelyet a Facebook választott 2015-ben. Minden eszközzel váljon a világ legerősebb katonai parancsnokává, majd legyőzze az összes ellenséget a megfelelő stratégiával. Invázió! Azonnal uralja az ellenfél területét! Nézd, milyen jó parancsod van a támadás elrendelésében!

Töltse le a legjobb Android játékot: Invasion: Modern Empire on Rat Street:

Tap4fun stratégiai játékok LETÖLTÉS

12. Clash Royale

Valójában Clash Royale egy régi játék, de a nagyszerű dolog az, hogy ez a játék még mindig szerepel a legizgalmasabb Android-játékok listájában, amelyek mindenképpen addiktívak. Az ApkVenue gyakran adott friss információkat a Clash Royale-ról. Az egyik legújabb Hogyan lehet legendás kártyákat szerezni a Clash Royale-ban. Sok szerencsét!

Töltse le a legjobb Android játékot, a Clash Royale-t Jalan Rat-on:

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

13. Koppintson a Tap Dash elemre

Ez még mindig egy régi játék, de úgy tűnik, hogy ennek a játéknak van egy addiktív anyaga, amely rabjaivá teszi a felhasználókat. Koppintson a Tap Dash elemre van néhány aranyos és imádnivaló karaktere. Óriási koncentrációra van szükség ahhoz, hogy ezt a legizgalmasabb Android-játékot el tudja játszani.

Töltse le a legjobb Android játékot, érintse meg a Tap Dash alkalmazást a JalanTikus oldalon:

Játékok Arcade Gyors Ingyenes játékok LETÖLTÉS

Az ApkVenue által biztosított 13 Android-játék közül melyiket játszotta korábban? Lehet, hogy van más ajánlása a legjobb Android-játékokról. Ha igen, akkor szívesen megírja véleményét az alábbi megjegyzések oszlopba ingyen. Szép játékot!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found