az android rootolásának biztonságos módja a garancia eltávolítása nélkül

Az alábbiakban biztonságos módon gyökereztethetjük az Androidot anélkül, hogy félnénk az Android okostelefon garanciájának elvesztésétől.

A root olyan tevékenység, amelyet gyakran sokan végeznek Android okostelefonokon. A cél a hozzáférési jogosultság megszerzése, így például több további alkalmazást is telepíthet Xposed Framework vagy más módosító alkalmazások.

Igen, gyökér számos előnyt nyújt az Android-eszközök számára, másrészt viszont jótállási szempontból is árthat a felhasználóknak.

A legtöbb androidos eszközgyártó nem akar felelősséget vállalni a gyökerezett okostelefonokért. Akkor hogyan lehet még eszközgarancia, miközben továbbra is képesek vagyunk rá gyökér?

  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
  • Miért kell az Androidot gyökerezni? Íme 8 ok!
  • Hogyan szerezhetünk root hozzáférést anélkül, hogy rootolnunk kellene az Android-ot

Hogyan lehet rootolni az Androidot a garancia megszüntetése nélkül

Nos, a válasz erre a kérdésre egy alkalmazás használata iRoot.

  • Először le kell töltenie az alkalmazást iRoot a hivatalos weboldalon, majd telepítse közvetlenül a számítógépére.
  • A telepítés befejezése után csatlakoztassa okostelefonját a számítógéphez, miközben az iRoot alkalmazást korábban futtatja.
  • Várjon néhány percet, amíg ez az alkalmazás elkezdi észlelni az eszközét. Ha az iRoot alkalmazás újraindítást kér, tegye meg. Győződjön meg arról is, hogy aktiválta-e USB hibakeresés androidos okostelefonján, vagy ha értesítés jelenik meg Engedélyezze az USB hibakeresést, érintse meg a lehetőségeket Igen mindig.

  • Egy idő után felismeri androidos okostelefonját, és most már készen áll az okostelefon gyökérkezelésére a gomb kiválasztásával Gyökér.

  • Várja meg a root folyamat befejezését.
  • Kapsz egy jelet elcseszett gyökér amikor a root folyamat befejeződött, és most különféle további alkalmazásokat telepíthet, amelyek root hozzáférést igényelnek az Android okostelefonon.
  • Tudniillik, hogy ennek az iRoot alkalmazásnak nagyon magas a sikeraránya, és jobb, mint a többi alkalmazásnál, így a készülék sérülésének kockázata nagyon kicsi, és természetesen így sokkal nagyobb az esélye az Android okostelefon garanciájának igénylésére.

Így gyökereztette le az Androidot a garancia elvesztése nélkül, remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. A tőlem küldött üzenetek nem gyökereznek túl gyakran, mert károsíthatják a készüléket.

, viszlát, és győződjön meg róla, hogy nyomokat hagy a megjegyzések oszlopban és Ossza meg barátainak.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found