a legjobb mód az elveszett mobiltelefonok nyomon követésére, amikor kikapcsolt állapotban vannak!

Zavart HP vesztett, mert ellopták? Ne aggódjon, ezzel a módszerrel nyomon követheti az elveszett mobiltelefont, amikor ki van kapcsolva. Gyere és nézd meg a teljes módszert!

Elveszítette valaha a mobiltelefonját nyilvánosan?

Szar, ha elveszíti kedvenc mobiltelefonját. Vagy azért, mert hátrahagyták, vagy ellopták. Ezt nem lehet elkerülni.

A mobiltelefonja azonban nyomon követhető, ha elveszett. Nem a rendőrség feljelentésével, hanem a technológia alkalmazásával. A módszer meglehetősen egyszerű, banda.

Az ApkVenue itt bemutatja, hogyan lehet hatékonyan nyomon követni az elveszett mobiltelefont holt állapotban. Gyere, nézd meg teljes egészében!

Hogyan lehet követni egy elveszett mobiltelefont holt állapotban

A lopási esetek egyre gyakrabban fordulnak elő, különösen Nagy-Jakarta térségében. A Tirto.id oldalról idézve 2018-ban 3138 lopási ügyet nyújtottak be a rendőrségre.

Bár a lopások nem mindig a mobiltelefonokra koncentrálnak, mi a baj azzal, ha őrködik.

Győződjön meg róla, hogy nyilvános helyeken megfelelően tárolja a mobiltelefonját. Nem csak azt, hogy minden esetre töltse le a Google Find My Device alkalmazást.

Ezzel az alkalmazással nyomon követheti az elveszett mobiltelefonját. Ha van egy nem kívánt esemény, akkor nyomon követheti a mobiltelefonját.

Ez az alkalmazás csak akkor működik, ha mobiltelefonja csatlakozik az internethez. Tehát győződjön meg róla, hogy továbbra is csatlakoztatja a mobiltelefonját egy internetes csomagon keresztül.

Nyomon követés a Google Find My Device használatával

Google Find My Device egy olyan alkalmazás, hogy megtudja az elveszett mobiltelefon helyét. Nem csak ez az alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik.

Az elveszett mobiltelefont a legmagasabb hangerővel is lejátszhatja, még akkor is, ha a mobiltelefon állapotban van csendes.

Ez nem áll meg, az elvesztett eszköz üzeneteit és telefonszámait is lezárhatja.

A Google Find My Device csatlakozik a Google Maps-hez, így bekapcsolhatja a navigációt, amely elveszett eszközére irányítja.

Az alábbi alkalmazást ingyen letöltheti.

Apps Utilities Google LLC LETÖLTÉS

Az alkalmazás biztonsága garantált, banda. Mivel a Google Find My Device a Google Play Protect része.

Töltse le a Google Find My Device alkalmazást különböző eszközeire, és regisztráljon a Google-fiókjával történő bejelentkezéssel.

Győződjön meg arról, hogy minden eszközön azonos fiókkal jelentkezett be. Ezután a fiók automatikusan regisztrálásra kerül. Ne felejtse el bekapcsolni a Hely funkciót a mobiltelefonján.

Amikor a mobiltelefon kikapcsol, a Find My Device alkalmazás információt nyújt arról, hogy hol látták utoljára. Megtalálásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Nyissa meg a Google Find My Device webhelyet

  • Itt nyissa meg a weboldalt, használhat PC-t vagy okostelefont. Jelentkezzen be fiókjába, majd az eszköz megjelenik a főoldalon.

2. lépés - Válassza ki az elveszett eszközt

  • Választhatja készülékét a képernyő tetején található képből. Az alkalmazás beolvassa az utolsó helyet, a maradék akkumulátort és az IMEI-t.

3. lépés - Érintse meg a mobiltelefon helyjelét annak nyomon követéséhez

  • A mobiltelefon helyjelzője zöld, amikor megérinti, átirányítja a Google Maps alkalmazásba.

4. lépés - Kattintson a Direction gombra a navigáció megkezdéséhez

Most megvan a mobiltelefon utolsó helye. Azonnal közelítse meg a kijelölt helyet. A Google Maps által mutatott hely 20 méter pontosságú.

Más a helyzet, ha eszköze a szobában van, a Google Maps pontossága a mobiltelefon tartózkodási helyének nyomon követésére néha kevésbé pontos.

Utolsó helyről megkérdezheti a körülötted lévő embereket. Ha kiderül, hogy a mobiltelefon még mindig be van kapcsolva és körülötted, akkor használhatod a Clap to Find alkalmazást

Keresse meg a mobiltelefon jelenlétét a Clap to Find segítségével

Tapsoljon a kereséshez egy olyan alkalmazás a Frimus-tól, amely eszközként működik a mobiltelefonok megkeresésére a kezük tapsolásával.

Ez az alkalmazás háromszor is elkapja a tapsolás hangját, majd lejátssza a dalt. Ezzel megtudhatja mobiltelefonjának pontos tartózkodási helyét.

Az alkalmazást innen töltheti le.

Termelékenység Frimus Apps LETÖLTÉS

Az alkalmazás használata meglehetősen egyszerű, csak kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Nyissa meg a Clap to Find alkalmazást, majd kattintson az Első lépések gombra

2. lépés - Háromszor tapsoljon, majd válassza az Igen lehetőséget.

  • A funkció aktiválásához háromszor kell megérintenie. Próbálja meg ezt a funkciót csendes helyen, zajtól távol aktiválni.

3. lépés - Állítsa be a riasztás típusát a Beállításokban

  • A beállítási oldalon beállíthatja a riasztási módot, a hangerőt és az érzékenységet.

4. lépés - Zárja le mobiltelefonját

  • Amikor bezárja a mobiltelefonját, próbáljon háromszor tapsolni a kezével. Ha ez sikerül, a mobiltelefon automatikusan bekapcsolja a dalt.

Az elveszett mobiltelefon nyomon követése kikapcsolt állapotban nem adhat pontos helyet, ha többszintes épületben tartózkodik.

További tippként a tapsoló hang érzékenységét 100% -ra állíthatja be, hogy a mobiltelefonja továbbra is szóljon, amikor tapsol a kezével egy olyan távolságra, amely távolabb van.

Ó, igen, a mobiltelefon maximális távolsága, miután megtapsolod, csak 1-2 méter, banda!

Ne feledje, hogy ne egyedül keressen elveszett mobiltelefont, próbáljon biztonságban lenni barátokkal vagy a hatóságokkal.

Így lehet egy alkalmazás segítségével nyomon követni az elveszett mobiltelefont holt állapotban. Mit gondolsz erről a módszerről?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is pálya helye vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found