nagy bűn! Ez az 5 számítógépes játékok letöltésére szolgáló webhely haram

Annak ellenére, hogy a játék szórakoztató, ha a kalózok elfogyhatják a böjtöt. Annak érdekében, hogy ne töltsön le kalózokat, soha ne töltse le a következő 5 webhelyről. Mert Haram az!

A gyors megszakításra várva a legfinomabb játék közben. Kóstolhatja, hirtelen itt volt az ideje, hogy megtörje a böjtöt. Nemcsak az idő megölése, de még bizonyos játékok is hozzájárulnak az agy további fejlődéséhez.

Annak ellenére, hogy a játék szórakoztató, ha kalóz, akkor elfogyhat a böjti jutalma. Annak érdekében, hogy ne töltsön le kalózokat, soha ne töltse le a következő 5 webhelyről. Mert Haram az!

  • 5 PC-s játék minden idők legjobb grafikájával és játékmenetével
  • 7 jó PC-játék, amelyeket Android okostelefonján játszhat
  • 5 legjobb ingyenes klasszikus PC-játék, amelyet ki kell próbálni

Ez az 5 webhely a haram számítógépes játékok letöltésére

1. A játékok óceánja

Az első illegális játék letöltési oldal az Ocean of Game. Ez az oldal nem túl friss, és az új játékok letöltési folyamata is meglehetősen lassú. Valójában néha pénzt is kérnek tőled a kalóz játékok letöltéséhez. Ezért jobb, ha adsz hozzá egy keveset, és az alapokat az eredeti játékhoz vásárolják a Steam-en.

2. NoSteam

Következő, aki népszerű a közösségben, mégpedig a NoSteam. Ahogy a neve is mutatja, úgy tűnik, hogy ennek a webhelynek a célja a Steam elleni küzdelem kalóz linkek biztosításával. Gondolt már valaha ide letöltésre? Jobb, ha nem, mert előbb tagjává kell válnod. A taggá váláshoz díjat számítanak fel. Pénzkeresés az eredeti játék megvásárlásához, barátom.

3. OvaGames

A következő illegális játékletöltő webhely, amely meglehetősen népszerű, az OvaGames. De amit az ApkVenue ismer a barátaitól, a letöltési folyamat bonyolult. Mert szokás, hogy minden játékot 50 részre osztanak. Ha az egyik rész meghibásodik, a többi kvóta pazarlás. Inkább mentse az eredeti játék megvásárlásához.

4. Skidrow újratöltve

Van még egy Skidrow Reloaded, amely a mai aktív játékkalóz-aktivisták reprezentatív webhelye. Még mindig ugyanaz, mint az OvaGames, barátai szerint az itt található letöltő közösség bonyolult. Valójában nem ritkán feliratkoznak a prémium fájl tárhelyre is. Igen, ahelyett, hogy feliratkozna a fájlok tárolására, jobb, ha közvetlenül az eredeti játékot vásárolja meg, a játék halal.

5. DDLValley

Végül itt van a DDLValley. Valójában nem túl népszerű, sokkal többet használják a penész keresők az interneten a PPD-n (Pay Per Download) keresztül. A webhely tartalma ritkán frissül. Ha követi ezt a webhelyet, lehet, hogy elavult. Valóban, az eredeti megvásárlása sokkal jobb.

A név haram és kalóz, szabadnak és finomnak tűnik, sajnos nem ez a helyzet, amikor megpróbálja. Ezért ügyeljen arra, hogy mindig az eredeti játékot használja! Igen, ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found