mélyebb, mint a mély háló, a történelem 8 legszörnyűbb internetes rejtélye

Az interneten még senki sem tudott róla. A távolról végzett tevékenységek fórumaként létrehozott internet nem választható el a tabutól

Benne Internet valóban senki sem ismerte. A távolról végzett tevékenységek fórumaként létrehozott internet nem választható el a tabutól.

Néhány Internetes rejtélyek sok embert kíváncsivá tesz és választ keres. Jaka összeállította 8 A legfélelmetesebb internetes rejtélyek. Nézze meg az alábbi értékeléseket.

  • 7 mennyei rejtély, amelyek eddig nem oldódtak meg
  • Kiderült, ez az 1337-es rejtély a Hacker Legendából származik!
  • TITOK! 12 titokzatos játékszakasz, amelyekről a játékosok ritkán tudnak (2. rész)

8 A legfélelmetesebb internetes rejtélyek

1. A pestis doktor videó

Áll valakit visel védőmaszk furcsa tevékenységek sorozatát végzi az épületben lepusztult. A videó címe ugyanolyan zavaró, olvasható, 01101101 01110101 01100101 01110010 01110100 01100101', vagy a fordítás után bináris szám a szövegbe, „Muerte” ami azt jelenti, Halott A nyelvben spanyol.

Nem tudom, mit jelent a videó tartalma, mindegyik csak benyomást hagy ijedős és rejtélyes. Még a kommentekben megjelent „amatőr internetes nyomozók” sem kapták meg a valódi jelentést. Ez csak egy vicc Halloween? Vírusmarketing? Vagy terror videó? Az biztos, hogy eddig ez soha nem derült ki.

2. Cicada 3301

Egyszerű képek jelentek meg az interneten a világ minden tájáról 2012. január 4, egy szóval, amely olvassa,

'Helló. Rendkívül intelligens személyeket keresünk. Hogy megtaláljuk őket, tesztet készítettünk. Ebben a képben van egy üzenet. Keresse meg, és végigvezet bennünket a megtalálás útján. Reméljük, hogy találkozunk néhány emberrel, akinek sikerült megoldania. Sok szerencsét.'

A képet számokkal is jelölik '3301', amelyet egy puzzle alakú képpel párosítva egy tücsök adj neki egy nevet, Cicada 3301.

Azóta Cicada továbbra is minden évben megjelenik. Akinek sikerült befejeznie, beszéljen vele Gyors Társaság évében 2014, a webhelyhez való hozzáférésről darknet, és egy fejlesztési munkára vitte, Cicada Anonymous Key Letéti Rendszer vagy röviden Sütemények. Cicada azonban 1952 óta végleg eltűnt 2015. Eddig senki sem ismeri és nem magyarázza el az egészet.

3. A858

A858 az adott rövidítés A858DE45F56D9BC9, mindkettő felhasználónév Reddit és címet subreddit a titokzatos. Mivel 2011, Redditor Furcsa üzenetek sorozatát küldte, vélhetően megfelelő kódfejtésnek Cicada 3301.

Ez felkeltette a lakosság figyelmét is, a számítógépes szakértőktől az egyszerű emberekig, akik az összes létező kód feltörésével küzdöttek. Amíg végül apránként az eredmények csak egyszerű szavak formájában voltak ismertek, mint pl 'köszönöm'. Nem furcsa? Zavaróan ki áll mindezek mögött? Hogy mi a célja és célja, mindeddig nem derült ki.

4. Webdriver Torso YouTube-csatorna

2013, Közben hét hónap végül az egyik csatorna Youtube nevezett Webdriver Torso átlagosan egy-egy videót töltöttek fel 20 másodperc. Minden videó pontosan ugyanaz, időtartama 10 másodpercig, csak vörös és kék téglalap alakú animációkat tartalmaznak, hangsorok kíséretében. A pozíció, az alak mérete, a videó címe és a hangmagasság teljesen véletlenszerűnek tűnik.

Körül 77.000 vagy több videót töltöttek fel. Ez felkeltette a netezők figyelmét is, és elkezdték kitalálni, mi értelme van ennek. Van, akinek gyanús kormányzati titkos projekt, hackerek, maffia, sőt idegenek. Miután azonban mély és titokzatos benyomást kapott, a csatornát a YouTube és Google egy video tesztelési módszer. Most, ha írsz „törzshálózati meghajtó” a Google vagy a YouTube keresősávban a logó a videóra változik.

5. Markovian Parallaxus Denigrate

Évek óta 1996, ahol az internet egyik rejtélye rejlik A legrégebbi és legendás. Abban az időben a felhasználói közösség Usenet elöntötte levélszemét furcsa halom üzenet címmel Markovian Parallaxus Denigrate.

Az üzenet tartalma a következőképpen szól: jitterbugging McKinley Abe break Newtoni következtetés caw update Cohen levegő együttműködés rue sportswriting rokokó invocate tousle shadflower Debby Stirling pathogenezis escritoire adventive novo ITT legtöbb elnök Dwight Hertzog különböző pontos dunk McKinley medál tűzfény Uranus webbook flavográfia Uranus fájlok névadó gyógyszer'

Az irattárban Usenet Google, csak egy üzenet marad ugyanazzal a címmel. És a feladó e-mail címének neve a következő Susan Lindauer. Egykori újságíróként azonosították, akit letartóztattak 2004 miután meggyanúsították kormánymegbízottként Szaddam Huszein. Azóta beszállítója a különféle összeesküvés-elméleteknek, valamint a történelmi eseményeknek 9/11.

Röviddel ezután 1999-ben kiderült Lindauer kapcsolata mindehhez 2016, oldal Wikipédia aki megjegyezte, hogy volt ideje eltűnt. Eddig rejtélyes lett, igaz, hogy mindennek köze van az emberekhez világelit vagy csak vicc?

6. A Halott E-mail

Egy nevű férfi Tim Hart azt állítva, hogy a holdon 2011. november, megkapta a email legjobb barátjától Jack Froese, amely így szól: Hallasz A te házadban takarítom a padlást! Az e-mail tárgya a következő: 'Nézem'. Ami viccnek tűnhetett a barátok között, elsöprővé vált hátborzongató egy egyszerű részlet hozzáadásával, Jack Froese meghalt az e-mail küldésekor.

Sokan azt mondják, hogy ez egy vicc, ami nem vicces. Tim Hart azonban hangsúlyozza, hogy ez valótlan, amikor azt állítja, hogy utoljára Jackmel a padlás takarítása közben kommunikált, ez vicc volt. Tim elmondta, hogy soha nem mondott erről senkinek. Ezzel együtt Jack Froese családja kijelentette, hogy senki más nem fér hozzá az e-mail fiókhoz, csak maga Jack.

7. Eht-Namuh varázsolja az embert

Ez az oldal, 973-eht-name-973.com, ami teljesen zavart mindenkit, aki felkereste. A szóval kezdve "Egy labirintus" amelyet a szó követ 'varázsige' többször háromszög alakúra rendezve.

Ha megnyomjuk a szót "Egy labirintus" három animációs szimbólumhoz vezet. Hárman meglehetősen furcsa üzenetekkel rendelkező oldalakat jelenítenek meg. Mindegyikük idézett néhányat Biblia, számos más spirituális és vallási utalás, valamint számok gyűjteménye, amelyekről vélhetően valamit sejteni próbálnak. David Denison, az eredeti művész angol gyártóként azonosítva. Az oldal létrehozásának motívumát azonban senki sem ismeri.

8. Mariana hálója

Ha gondolod mély háló már elég mélyen az internet szélességétől, át kell gondolnia. Úgy hírlik, hogy van egy sokkal mélyebb rész, amelyet ún Mariana webe. A web ezen részéről kapta a nevét Mariana-árok, a világ legmélyebb óceáni árka.

Úgy gondolják, hogy a Mariana web egy olyan hely, ahol biztosan létezik bármi, amit keres, és úgy tartják, hogy mindent megtart a legtitkosabb az emberiség előtt. Valójában azt mondják, hogy van egy hely a várostól Atlantisz hiányzó. Kimondták azonban, hogy a Mariana webéhez való hozzáféréshez használnia kell Polimer Falcighol-származék. Ez egy típus matematikai függvény ez a létezéstől függ Quantum Computers, de a kvantum számítógépek eddig ismeretesek, senki sincs a világon.

Ez az 8 A legfélelmetesebb internetes rejtélyek. Melyik vonzza a legnagyobb figyelmet? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found