lehet számítógépet futtatni merevlemez nélkül?

Ma már szinte mindenkinek van laptopja vagy személyi számítógépe, amelyet általában napi szinten használnak. De, megpróbálta-e már, ha merevlemez nélkül fut vagy játszik számítógépet, mi történik?

Ma már szinte mindenkinek van laptopja vagy személyi számítógépe, amelyet általában napi szinten használnak. De, megpróbálta-e már, ha merevlemez nélkül fut, vagy számítógépet játszik, mi történik?

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogy a merevlemez nélküli számítógép továbbra is képes-e futtatni vagy sem. Kíváncsi vagy milyen lesz?

  • Hogyan lehet elrejteni a fényképeket egy Android mobiltelefonon, garantáltan nem fog elkapni!
  • Könnyű módszerek az alkalmazások elrejtésére Android okostelefonokon
  • A fájlok elrejtésének egyszerű módjai Androidon (alkalmazás nélkül)

Futtatható számítógép merevlemez nélkül?

A válasz arra a kérdésre, hogy lehetséges-e számítógép futtatása merevlemez nélkül: TUD. Hogyan lehet? Természetesen megteheti, csak néhány dolgot kell előkészítenie később, a számítógép akkor is fel fog működni, bár nem olyan tökéletes, mint a merevlemez használata.

A számítógép futtatása merevlemez nélkül

Valójában a számítógép merevlemez nélküli bekapcsolása egyszerű, csak az operációs rendszert kell telepítenie egy másik helyről, például egy flash lemezről. Ezen kívül használhat más módszereket is?

Természetesen megteheti, csak egy másik USB-eszközt kell használnia az operációs rendszer futtatásához. Például, ha van rések Még SD kártya vagy micro SD telepítéséhez is képes futtatni a számítógépet. De általában azok, akik kipróbálják, általában Linuxot használnak.

Következtetés

Tehát a számítógép rendes működtetése a merevlemez használata nélkül megtehető. De sok tapasztalat alapján általában a Linux operációs rendszert használják. Valójában a használata csak használatával történhet CD / DVD tudod.

Emellett elolvashatja a Wow! Ez az 5 típusú Linux helyettesítheti a Windows rendszert, és megpróbálja kipróbálni a Linuxot. Ne felejtsen el olvasni számítógépekkel kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Herian-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found