hogyan kell nézni a Drakorot táviraton, lehet mobiltelefonon és laptopon!

A Drakorot a táviratban nagyon egyszerű megnézni! Itt megnézheti az oktatóanyagot arról, hogyan nézheti meg a Drakorot a Telegramon mobiltelefonon vagy laptopon keresztül!

Tudja már, hogyan kell nézni a Drakorot a táviratban? Igen, kiderült, hogy a WhatsApp mellett a legjobb csevegőalkalmazás lehetővé teszi kedvenc koreai drámájának megtekintését.

Annak ellenére, hogy eddig inkább kommunikációra használták, kiderült, hogy a Telegram szórakoztató eszközként is használható.

Nem csak nézni, de akár drámákat vagy filmeket is letölthet ezzel az egy alkalmazással. Wow, úgy néz ki, mint egy film streaming alkalmazás, huh!

Nos, ha már kíváncsi vagy, ezt itt az ApkVenue magyarázza hogyan nézhetjük meg Drakorot a legújabb Telegram 2021-en keresztül teljesen.

Hogyan nézhetjük meg a Drakor-ot a táviraton iPhone-on és Androidon keresztül

Fotó forrása: omgubuntu.co.uk

Először az ApkVenue felülvizsgálja hogyan lehet megtalálni Drakorot a Telegram-on mobiltelefonon keresztül, mind Android, mind iPhone felhasználók számára.

Mivel jelenleg sok a legjobb koreai dráma létezik, amelyeket jelenleg sugároznak, vagy amelyek még mindig népszerűek a rajongók körében, azoknak, akik koreai drámák szerelmeseinek vallják magukat, ismerniük kell ezt a módszert.

A filmek vagy a drakor mobiltelefonon való nézésének az az előnye, hogy bárhol megteheti, például amikor az ágyon fekve pihen. Az alábbi lépéseket követheti.

  1. Letöltés Távirat alkalmazás először az alábbi linken keresztül, ha még nincs. Ezután regisztráljon a mobiltelefonszámával.
Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS
  1. Miután belépett a távirat fő nézetébe, kattintson a gombra Keresés ikonra a csúcson. Ha Drakor-ot keres, akkor megadhat egy kulcsszót k_lovers.
  • A legújabb koreai drámák megtekintéséhez választhat csatornaK_Lovers koreai dráma OnGoing.
  • A véget ért koreai drámák megtekintéséhez választhat csatornaK_Lovers koreai dráma OnGoing.
  • Vannak lehetőségek is K_Lovers koreai film hogy megnézzem a legjobb koreai filmeket.
  1. Bejelentkezés után csatorna Távirat, kattintson három pont ikon> Keresés találni egy drámát, amelyet meg akar nézni.
  • Itt Jaka hozott példát azzal, hogy a legújabb Lee Min-ho drámát kereste A király: Örök uralkodó amely vírusos lett.
  1. Amikor a keresési eredmények megjelennek, csatlakozik valahova csatorna különleges drakor, hogy meg fogod nézni csaptelepen link alábbiak szerint.
  • Videók gyűjteménye kerül bemutatásra élőadás Koreai drámák, amelyeket egyenként lehet nézni. A Drakor nézése laptopon A távirat szintén nagyjából ugyanaz.

Ha csak tudni akarja, hogyan kell letölteni a Drakor-ot a táviraton, letöltés nélkül, akkor ebben a szakaszban végzett. De, ha úgy érzi, hogy a Drakor nézése a táviratban pazarolja a kvótáját, láthatja a következő lépést.

  1. Hogyan kell letölteni a Drakor-ot a Telegram-ra, hogy elmentse a mobiltelefon-galériába, érintse meg a gombot három pont ikon> Mentés a galériába.

Hogyan lehet filmeket találni táviraton laptopon keresztül

Annak érdekében, hogy a streaming élmény még kielégítőbb legyen, nagyobb képernyőn is élvezheti a PC-k vagy laptopok számára elérhető Telegram alkalmazás segítségével.

Ha a fenti bemutató a Drakor-t tárgyalja, akkor az ApkVenue példát hoz Hollywood legjobb filmjein keresztül. Következő hogyan lehet filmeket nézni a táviraton letöltés nélkül hogy követheted.

  1. Letöltés Távirat asztali alkalmazáshoz az alábbi linken keresztül. Továbbá, Belépés használja a Telegram-fiókját, vagy regisztráljon egy mobiltelefonszám segítségével.
Apps Social & Messaging Telegram LLC LETÖLTÉS
  1. Miután belépett a Telegram for Desktop alkalmazásba, írja be a jelszót @SharingFilm vagy lehet közvetlen kattintson erre a linkre csatlakozni.
  • Csoport @SharingFilm több ezer megtekintési gyűjteményt biztosít, kezdve hollywoodi filmektől, koreai drámáktól, animektől, Netflix-sorozatoktól és még sok mástól.
  1. Bejelentkezés után csatorna A távirat, filmek keresése Akarod. Például, ha filmeket keres Bosszúállók végjáték, majd írja be a kulcsszót Bosszúállók végjáték a funkciókról keresési üzenet.
  • A keresési eredmények a bal oldali oszlopban jelennek meg. Kattintson a kulcsszavakat tartalmazó csevegésre linket kapni a film megtekintésére vagy letöltésére.

Hogyan, a lépések nagyjából megegyeznek a filmnézéssel a Telegram iPhone-on és Android-on, igaz? Ezért kiválaszthatja, melyik eszközt szeretné megnézni egyedül.

Ajánlott távirati csoportok és csatornák filmek kereséséhez

Miután tudta, hogyan lehet filmeket találni a Táviraton, az ApkVenue most néhány javaslatot fog mondani a csoportok és csatornák számára a streaming linkek megosztására és a filmek letöltésére.

Itt választhatja ki a Telegram film linkjeit:

  • Zees filmek

  • Anime Indonézia

  • Új filmek

  • DML film

  • West sorozat

  • Netflix filmek és sorozatok

  • És még sok más.

Ajánlott távirati csoportok és csatornák a Drakor kereséséhez

Nos, azok számára, akik inkább koreai drámákat néznek, több Telegram-csoportot és csatornát is meglátogathatnak, amelyek kifejezetten linkeket adnak a koreai drámák megtekintésére.

Íme néhány a legjobb választások közül:

  • A K_Lovers Korea drámai befejezése

  • K_Lovers koreai dráma OnGoing

  • GPFDK Drakor On Going

  • Koreai drámák

  • Dráma- és filmkedvelők

  • Koreai Filmek Központ

  • Hangeul környéke

  • Kissasian

  • MovieDrama4u

  • És még sok más.

Nos, ez egy alternatív mód a Drakor megtekintésére a táviratban, amelyet Android telefonokon, iPhone-okon és laptopokon is könnyedén és ingyen megtehet.

Miután Jaka kipróbálta, sajnos a videó minősége folyam feltéve, hogy nem tud beállítani, és csak alacsony minőségben létezik, így módban nézve kissé megrázó Teljes képernyő.

Ezért jobb, ha továbbra is hasonlóan használja a Drakor figyelő alkalmazást VIU hogy a nézési élmény kielégítőbb legyen.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found