hogyan lehet megtekinteni a privát Instagram-ot, nem kell követni!

Szeretne ex-Instagramot szerezni, vagy összetörni, de vallomása zárolva van? Psst, próbáld meg megnézni a következő privát Instagram-ot. Garantáltan látom a tartalmát!

Kíváncsi a kedvenc Instagram-hírcsatornájára, de zárolva van? Ha igen, akkor tudnia kell, hogyan tekintheti meg a privát Instagram-ot, itt!

Mint az egyik legnépszerűbb közösségi média, az Instagram valóban fel van szerelve funkciókkal magán amely lehetővé teszi, hogy megvédje IG-fiókját attól, hogy bárki láthassa.

Néha azonban előfordul, hogy ezt a felhasználói adatvédelmi funkciót akadálynak tekintik azok számára, akik böngészni akarnak valaki IG-hírcsatornájában.

De nyugodj meg! Mert Jakának van megoldása hogyan lehet megtekinteni az Instagram-otmagán a következő részleteket.

A privát Instagram megtekintésének 6 módja

Privát törlesztő vagy ex fiókot szeretne megadni? Ha igen, akkor próbáljon meg néhány trükköt az alábbiakban, hogy szabadon megtekinthesse a benne található különféle bejegyzéseket.

Nem kell elidőzni, csak kövessen minden olyan módszert, amelyet az ApkVenue alább ismertet!

1. Hozzon létre egy hamis számlát

Ha valóban egy lezárt Instagram profilfiókot szeretne látni, legyen az összetörő, volt vagy akár a volt barátja, akkor hamis számlát készítsen.

A hamis számla vagy a hamis számla alternatívája a mások zárolt IG-fiókjainak, anélkül, hogy a személyes fiókjuk használatával követnék a fiókjukat.

Ha megpróbálja megnézni a privát személyek Instagram-fotóit anélkül, hogy ezt betartaná, bárki bármikor szabadon beléphet.

Készítsen hamis fiókot mások nevével és fotóival, amelyek nem írják le Önt. A választott névnek nem szabad furcsának lennie, hogy mások ne gyanakodjanak.

2. Kölcsönvegyen egy másik IG számlát

Igaz, ez az egyik legegyszerűbb módszer a fenti módszerhez képest. Kölcsönözheti egy barátja mobiltelefonját, hogy az Ön Instagramjának követője legyen.

Sokkal könnyebb lesz, ha kölcsönad egy barátjának mobiltelefonját, aki korábban követte a célpont IG-fiókját.

Ily módon Önnek sem kell a személyes fiókját használni az adott személy fiókjának követéséhez. Tényleg biztonságos, igaz?

Amellett, hogy biztonságos, a zárolt Instagram-fotók ismeretének ez a módja kvótát is spórolhat. Mielőtt azonban kipróbálná ezt a módszert, győződjön meg róla, hogy kérte barátja engedélyét.

3. Használja ki a PrivateInstaViewer.com webhely előnyeit

Megtekintheti a lezárt Instagram-ot anélkül is, hogy követne egy nevű webhelyet PrivateInstaViewer.com.

Később meg kell adnia a megtekinteni kívánt fiók felhasználónevét. Ezt követően láthatja a bejegyzések, a követők és a követések számát.

De ez nem olyan egyszerű! Mielőtt megnézné a fiók tartalmát, először ki kell töltenie néhány felmérési kérdést.

Az ApkVenue az a webhely, amely arra kéri Önt, hogy töltse ki olyan adatait, amelyek magánjellegűek, például név, mobiltelefonszám, otthoni cím és e-mail.

4. Látogasson el az installooker.com webhelyre

A bezárt Instagram-bejegyzéseket követés nélkül is megtekintheti az oldalon Instalooker.com.

Ez a webhely lehetővé teszi a zárolt Instagram-fiókok tartalmának és bejegyzéseinek megtekintését. Valójában Instagram-fotókat és videókat is le lehet tölteni benne.

Hozzáféréshez írja be a lezárt IG-fiók felhasználónevét. Győződjön meg róla, hogy helyesen írta-e be, hogy a kérdéses fiók azonnal megtalálható legyen.

Továbbá, hasonlóan az előző webhelyhez, ki kell töltenie egy felmérést vagy le kell töltenie egy alkalmazást, hogy továbbléphessen a célfiók szétszereléséhez.

5. Használja az Instagram + alkalmazást

Ha nem sikerül megnéznie a privát Instagram megtekintését a webhelyen keresztül, megpróbálhatja használni az alkalmazást Instagram +

Ez az Instagram MOD alkalmazás lehetővé teszi, hogy fényképeket vagy videókat nézzen meg egy lezárt IG fiókról. Csak ezen az alkalmazáson keresztül kell bejelentkeznie Instagram-fiókjába.

Ezt követően azonnal megkeresheti azt az IG-fiókot, amelyre bekukucskálni akar. Tada !! Az összes bejegyzést láthatja benne!

Sajnos az Instagram + nem érhető el a Google Play Áruházban. De, csak nyugodj meg! Az Instagram + -t az alábbi linken keresztül töltheti le.

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

6. A Privát Instagram Viewer webhely használata

A következő privát Instagram megtekintésének trükkje a webhelyen keresztül történik Privát Instagram Viewer (//www.privatephotoviewer.com/).

Ez a webhely lehetővé teszi, hogy szabadon megtekinthesse valaki lezárt IG-fiókjának fotó- és videóbejegyzéseit. Valójában nem is kell követned ezt a fiókot, tudod!

Szabadon elérheti ezt a webhelyet akár okostelefonon, akár számítógépen keresztül. Előtte azonban ismét meg kell töltenie egy felmérést, amely meglehetősen zavaró és nem feltétlenül biztonságos.

Nos, így lehetett megtekinteni a privát Instagram-ot anélkül, hogy a fiókot követné a személyes fiókjával. Nagyon könnyű, igaz?

Miután sikeresen végrehajtott egy trükköt az Instagram-fiók fenti adatvédelmének feloldásáról, szabadon betekinthet az összes bejegyzésbe.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found