7 legjobb rablás témájú, izgalmas és akciódús film!

Nemcsak a hősökről mesél, rengeteg olyan film van, aminek a cselekménye van a bűnöző vagy jelen esetben a rabló szempontjából.

A filmek nem csak szórakozás. Néha egy izgalmas és feszült film története a valóság elől való menekülés módjává válik.

Akciófilmekből, vígjátékokból, sőt horrorfilmekből kiindulva saját rajongók vannak. Nem csoda, hogy ez az ipar időnként mindig fejlődik.

Különböző témákat is kijelöltek a nagy képernyőn. Ha kedveled a feszültségekkel teli és észbontó akciófilmeket, akkor meg kell nézned őket rablás témájú film, banda.

7 legjobb film a tematikus rablásról

Bár a rablás nem indokolt, a filmben szereplő rablók gondolkodásmódja elkápráztat bennünket zsenialitásukon.

A célpont tudásával és kutatásával felfegyverkezve, nagyon rendesen képesek rablásokat végrehajtani, még akkor is, ha nem kapják el őket, a bandát.

Ha meg akarod nézni a legjobb rablás témájú filmeket, akkor valóban meg kell nézned a következő 7 Jaka által ajánlott filmet. Nézd meg!

1. Óceán tizenegy (2001)

Óceán tizenegy film, amelynek főszereplői a főszereplők: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és még sokan mások.

Bizonyos értelemben ez a film az egyik legjobb kaszinó-rabló film vagy szerencsejáték-helyszín, amit valaha készítettek. Nemcsak akció, ez a film is bemutatja a gyomrot felforgató vígjátékot.

Elmeséli egy Danny Ocean nevű rabló történetét, aki csapatot hoz létre, hogy egyszerre 3 kaszinót raboljon el. A zseniális tervezés lenyűgözni fog, deh!

2. Reservoir Dogs (1992)

Kutyaszorítóban egy olyan film, amely sikeresen felvetette Quentin Tarantino rendező nevét a hollywoodi filmuniverzumban. Ennek a filmnek a rablás témája is van, tudod.

Kezdetben egy rablócsoport, amely 6 emberből áll, akik nem ismerik egymást. Egy főnök bérli őket gyémánt rabolására.

A rablás kezdetben simán ment, míg végül a rendőrség megérkezett. Az áldozatok elestek, ami azt vádolta, hogy egyik tagjuk rendőrségi informátor volt.

3. Az olasz munka (2003)

Nem csak a rablás témájában, Az olasz meló a bosszú keresésére is összpontosít, amitől megborzongsz. A film főszereplője Mark Wahlberg.

John Bridger és Charlie Croker összefognak, hogy ellopják az aranyfutást Velencében. Sajnos a csapat egyik tagja elárulta őket, és elrohant a zsákmány aranyával.

35 millió USD értékű arany veszett el. Évekkel később Charlie, aki elhatározza, hogy bosszút áll, csapatot hoz létre az áruló kirabolására.

4. Most látsz (2013)

Ha meg akarja nézni a legjobb varázslatos filmet, elképesztő rablási akciókkal, az ApkVenue azt ajánlja, hogy nézze meg Most látsz engem.

4 utcabűvész történetét meséli el, akikkel egy titokzatos alak találkozik. Évekkel később Las Vegasban is felléptek.

Mint kiderült, mágikus műsoruk csak fedezet bankrablásukra. Ennek a filmnek a vége valóban fordulatos cselekmény, tudod.

5. Gyors öt (2011)

Gyors és dühös egy nagyon sikeres versenyfilm-franchise. Című ötödik filmben Gyors öt Itt követni fogjuk Dom és barátai fellépését a széf kirablásában.

Dom, Brian és más utcai versenyzői ezúttal megpróbálják kirabolni egy nagy brazil drogkereskedő tulajdonát.

Az akció végrehajtása során egy Hobbs nevű ügynök megpróbálja elkapni Domot és barátait is. Hogy halad a történet?

6. Hő (1995)

az első film, amely Hollywood két legnagyobb sztárját, Al Pacinót és Robert De Nirót fogja össze. Ebben a filmben színészként, bandákként nagyon jól versenyeznek.

Elmeséli egy profi rabló történetét, aki azt tervezi, hogy visszavonulása előtt elköveti az utolsó nagy rablást. Sajnos egyik csapattagja véletlenül nyomot hagyott a rendőrségen.

Egy rendőr hadnagy ezeket a nyomokat is felhasználja, hogy elkapja azt a zseniális rablót, akit már régóta üldözött bandájával.

7. A város (2010)

Az utolsó rablófilm ezen a listán a Város. Ez a film főszereplésével és rendezésében Ben Affleck, tudod.

Egy rablócsoport történetét meséli el, akik megpróbálnak kirabolni egy bankot. Több látogatót túszul ejtettek tetteik biztosítékaként.

Mint kiderült, a rablócsoport egyik tagja beleszeretett a bankigazgatóba. Című regényből adaptálták ezt a filmet Tolvajok hercege.

Ez volt Jaka cikke a rablás témájú 7 legjobb film kapcsán. A fenti filmek garantáltan szórakoztatják Önt cselekedeteikkel és feszültségükkel.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found