nézd meg a dráma kínai jól megtervezett szerelem (2019) alindót

Leukémiában szenved, mi lesz ezután Xia Linnel? Gyerünk, nézd meg a kínai jól tervezett szerelem (2019) című drámát itt! (Teljes film).

Más néven hogyan, a főnök feleségül akar venni, Jól szánt szerelem egy kínai dráma, amelyet januárban vetítettek.

A Chungfeng híres online regényéből adaptálva, hasonló címmel a Jól szándékolt szerelem című dráma olyan történetet kínál, amely nem kevésbé jó, mint a ma létező koreai drámák.

Valójában annyira népszerű volt, hogy a Jól szándékolt szerelem című drámát 26 nyelvre lefordították annak érdekében, hogy a világ minden rajongója élvezhesse.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak az ebben a kínai drámában bemutatott történetre, jobb, ha megnézzük a Jól szándékolt szerelem című dráma következő összefoglalását.

A kínai dráma jól szándékolt szerelmének összefoglalója

A Bambusz függöny országából érkező, a jól szándékolt szerelem című dráma a küzdelmekről mesél Xia Lin (Wang Shuang) akik különféle módszerekkel hajlandók meggyógyítani önmagát.

Színésznői elfoglaltsága közepette Xia Lin épp rájött, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

Életének és karrierjének folytatása érdekében az orvos javasolta, hogy Xia Lin azonnal hajtson végre gerincvelő-átültetést.

Mivel azonban betegségének kezelése sok pénzt igényelt, Xia Lin végül meglehetősen meglepő döntést hozott.

Xia Lin úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot, hogy titokban feleségül veszi a nevű cég vezérigazgatóját Ling Yizhou (Kaicheng Xu) miután megtudta, hogy Yizhou gerincvelője megegyezik vele.

Annak ellenére, hogy a kettejük kapcsolata abból indult ki, hogy előnyöket keressenek mindkét féltől, idővel a kapcsolatukban is megtalálták igazi szerelmüket.

Érdekes tények a kínai dráma jól szándékolt szerelméről

A Bamboo Curtain Country híres sztárjaival a Jól szándékolt szerelem című drámának számos érdekes tény látszik, amelyet sok ember ritkán ismer.

Íme néhány érdekes tény a jól szándékolt szerelem című drámából, amelyet nem szabad kihagyni, bandázni.

  • Mivel az egyik legnépszerűbb kínai dráma volt 2019-ben, ki gondolta volna, hogy a Jól szándékolt szerelem című drámát állítólag költségvetés alacsony tudod.

  • Valójában a dráma közvetítési jogait a film streaming platformja, a Netflix is ​​megvásárolta, és 26 nyelvre lefordította.

  • Úgy tűnik, hogy a dráma által elért siker szintén népszerűvé tette a főszereplőt; Wang Shuang és Kaicheng Xu egy pillanat alatt felmentek.

  • Az első évad sikere után a rendező egy második évad bemutatását tervezi a rajongók számára.

Nonton Drama China jól szándékolt szerelem (2019)

InformációJól szánt szerelem
Vélemények (véleményezők száma)7.4 (455)
MűfajRománc


Dráma

Kiadási dátum2019. január 17
Az epizódok száma20
RendezőWu Qiang
JátékosWang Shuang


Liu Jia Xi

Nos, azok számára, akik kíváncsiak ennek a kínai drámának a teljes történetére, megnézhetitek a kínai jó drámát, lent. Nézd meg!

>>> Nézze meg a Kínai dráma jól megtervezett szerelem (2019) teljes epizódját az Indo Sub <<< -vel

Ez egy összefoglaló és néhány érdekes tény volt az egyik legjobb kínai drámáról, a jól szándékolt szerelemről, bandáról.

Milyen érdekes kínai drámákat szeretne megtekinteni? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found